![]() |
nekem ez akkor is érthetetlen:(
3 játékosból az első 5 a második 4 pontot kap 5játékosból az első 4 a második 2 pontot:( |
szerda-csütörtök egész nap
vasárnap délelőtt 9től bármeddig |
Quote:
1. forduló: 1. párbaj: 8 ország 2. párbaj: 9 ország 3. párbaj: 7 ország 4. párbaj: 7 ország 5. párbaj: 6 ország 6. párbaj: 7 ország 7. párbaj: 7 ország 8. párbaj: 5 ország 9. párbaj: 7 ország 2. forduló: 1. párbaj: 5 ország Nem volt olyan párbaj, ahol csak 3 ország lett volna. |
a múlthavi utolsó párbajban csak hárman játszottunk,a többiek inaktívak voltak
szerintem azokat nem kellene beleszámolni,hiszen nem is játszottak ha így számolsz akkor automatikusan az összes országot aki jelentkezett a párbajsorozatra mindig be kellene tenni,ha játszik,ha nem ha egyszer jelentkezett a sorozatra akkor miért kell minden egyes párbajra jelentkezni így simán lehet tápolni valakiket,hogy direkt nem lépek be,csak jelentkezek ilyen formán írhatok a többieknek,hogy ugyan ne lépjetek már be,mert kellene az 5 pont,és aktív egyedül csak én leszek(de mondjuk nem csinálok ilyent) |
Quote:
Quote:
|
sehol nem láttam azt kiírva,hogy a résztvevők(inaktívak is) számától függ a pontozás,meg ezt az alulról számolgatást sem:(
mondjuk lehet nem olvastam el mindent,de ezt nem tartom ferrnek erősen gondolkozok rajta,hogy ezek után érdemes e még játszani,ha ez így megy |
az inaktív játékosok beleszámításáról még most sem írtál semmit
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:31. |