idegenvezeto |
01-29-2011 17:42 |
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
(Post 278056)
csakhogy a tv-ben 100leosztásból csak 10-et mutatnak meg, és ott is 80%-ban eldobja ezeket a lapokat,meg a többi is mert nincs semmije. 100leosztásból 4-5 blöff sztem még nem ugyanaz mint ami itt folyik az igaz:)
|
Mondjuk lehet, hogy én vagyok a hülye, de engem ez nem zavar. Mármint az agyament tartogatás.
Elég hamar rá lehet jönni, hogy ki az, akit komolyan kell venni licit-ügyileg és ki az, akit nem.
Negreanu írta a blogjában még pár éve, hogy ahogy egyre több kezdő és/vagy amatőr jelent meg a kaszinókban, rengeteg profi játékos nagyon feszes taktikát kezdett alkalmazni. Ő éppen ezért sokkal lazábban játszik, mint annak előtte.
Persze, bad beatek vannak, mindig is voltak és sajnos lesznek is, de rövid távon a szerencse faktort nem is szabad figyelmen kívül hagyni.
Az igazi pénzről meg annyit, hogy élőben nem ennyire durván, de online, kis tétben ugyanez megy: Minden szarra, sokszor a nagy semmire megy a megadogatás. Sokan ezt szórakozásnak fogják fel és nekik bizony akció kell, nem élvezik azt, hogy ülsz és vársz a lehetőségre.
El kell (sajnos) fogadni és igenis ki kell használni.
|