Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Hódítós Póker Klub (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4486)

Tsobi 01-29-2011 15:19

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 278011)
Ennyire régen pókereztél már ittas hódosokkal???:D
Tegnap is volt 1-2 vicces megadás:) AA-om ellen J4. és majdnem lejött a flösse...

Tegnap mondjuk én is csináltam meredek dolgokat. :)

Kutyuleee 01-29-2011 15:36

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 278012)
Akkor legalabb van oka ra.... :)

de pre-flop???:)

Remedy 01-29-2011 16:02

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 278016)
de pre-flop???:)

Van annyi sör, nem? :)

(Es meg mindig tobb eselye van mint pl az AK-nak, pedig arra nem mondanad hogy atgondolatlan megadas) :)

(Persze ettol fuggetlen el kell dobni, nyilvan)

Sami 01-29-2011 16:54

Remy, nem értem miért zavar téged másoknak a játékstílusa? Senki nem a nagy könyv szerint játszik, kivéve téged. Én is sajnálom, hogy kiléptél, de elfogadom.

Remedy 01-29-2011 16:58

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 278042)
Remy, nem értem miért zavar téged másoknak a játékstílusa? Senki nem a nagy könyv szerint játszik, kivéve téged. Én is sajnálom, hogy kiléptél, de elfogadom.

Nem olvastam eddig konyveket, pedig van egy par. De lenyegetelen is, jatsszatok ahogy akartok, majd talan egy ido utan rajottok, hogy az miert is volt hibas...

Sami 01-29-2011 17:03

A TV-ben láttam már nem egyszer, hogy a semmire mennek végig, valódi pénzben. Pókervilágbajnok blöfföl nem is egyszer és bejön neki. Igaz én nem értek a pókerhez, a kifejezéseket se ismerem, nem tudom hogy működik ez...

Remedy 01-29-2011 17:06

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 278048)
A TV-ben láttam már nem egyszer, hogy a semmire mennek végig, valódi pénzben. Pókervilágbajnok blöfföl nem is egyszer és bejön neki. Igaz én nem értek a pókerhez, a kifejezéseket se ismerem, nem tudom hogy működik ez...

Vannak erre persze csomo technikak, es jatszhato dolgok, de vegig tartani a semmivel nem tartozik ezek koze. Bloffre lehet emelni, lehet epp tartani hogy erot mutassunk es majd a kovetkezo utcan visszaemeljunk, es lehet rogton is visszaemelni, de vegig passzivan tartani remenykedve a csodaban - na olyat tuti nem lattal a teveben.

Kutyuleee 01-29-2011 17:08

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 278048)

csakhogy a tv-ben 100leosztásból csak 10-et mutatnak meg, és ott is 80%-ban eldobja ezeket a lapokat,meg a többi is mert nincs semmije. 100leosztásból 4-5 blöff sztem még nem ugyanaz mint ami itt folyik az igaz:)

idegenvezeto 01-29-2011 17:42

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 278056)
csakhogy a tv-ben 100leosztásból csak 10-et mutatnak meg, és ott is 80%-ban eldobja ezeket a lapokat,meg a többi is mert nincs semmije. 100leosztásból 4-5 blöff sztem még nem ugyanaz mint ami itt folyik az igaz:)

Mondjuk lehet, hogy én vagyok a hülye, de engem ez nem zavar. Mármint az agyament tartogatás.
Elég hamar rá lehet jönni, hogy ki az, akit komolyan kell venni licit-ügyileg és ki az, akit nem.
Negreanu írta a blogjában még pár éve, hogy ahogy egyre több kezdő és/vagy amatőr jelent meg a kaszinókban, rengeteg profi játékos nagyon feszes taktikát kezdett alkalmazni. Ő éppen ezért sokkal lazábban játszik, mint annak előtte.
Persze, bad beatek vannak, mindig is voltak és sajnos lesznek is, de rövid távon a szerencse faktort nem is szabad figyelmen kívül hagyni.

Az igazi pénzről meg annyit, hogy élőben nem ennyire durván, de online, kis tétben ugyanez megy: Minden szarra, sokszor a nagy semmire megy a megadogatás. Sokan ezt szórakozásnak fogják fel és nekik bizony akció kell, nem élvezik azt, hogy ülsz és vársz a lehetőségre.
El kell (sajnos) fogadni és igenis ki kell használni.

Pool 01-29-2011 17:47

Nem akarom osztani az észt, de el kell fogadni, hogy ahány játékos, annyiféle stílus.
Ha valaki így játszik, akkor így....
Kifizette a nevezést, szíve joga azt tenni, amit akar...
Ha valaki ezt ennyire nehezen viseli, hááááááát erre nem is tudok mint mondani...

Épp ezért szerencsejáték, más kérdés, hogy akit lejavulnak, nehezen viseli...

All times are GMT +1. The time now is 02:56.