Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

RRRrrr 09-08-2010 22:25

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 263218)
Vagy kigáncsolod. Van nőstény, aki szereti, ha fáj. :)

Nah mostmár inkább csak óvatosan...
Egy kislányról beszélsz Te ostoba, és ráadásul a hugom, jó lenne visszavenni. Tőled amúgy sem ilyen hszt várnék, értelmesebbnek gondoltalak mint az átlagot itt...

Tsobi 09-08-2010 22:31

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263221)
Nah mostmár inkább csak óvatosan...
Egy kislányról beszélsz Te ostoba, és ráadásul a hugom, jó lenne visszavenni. Tőled amúgy sem ilyen hszt várnék, értelmesebbnek gondoltalak mint az átlagot itt...

Ez is tök jogos, hisz az adatlapodra fel van tüntetve, hogy a húgod még kislány. Tudnom kellett volna.

Megbántani nem akartam a személyét, azt hiszem ez világos, a stílusból viszont visszavehetnél, hisz tényleg vannak ilyen perverz nők, szerencsére. :)

Pool 09-08-2010 22:31

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263217)
13 éves. Tudom már, miért vagy tanár, de ha nem tudnád a törvény bünteti az ilyesmit:D

Akkor még várok 5 évet, de akkor tényleg küldd majd el...

Pool 09-08-2010 22:33

A mai 13 éves lányok már nem is olyan kislányok, főleg, ha olyan nagyvárosban élnek, mint Miskolc. Csak a naív szülők és bátyjaik hiszik azt róluk, hogy kisjányok...:)

RRRrrr 09-08-2010 22:34

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 263222)
Ez is tök jogos, hisz az adatlapodra fel van tüntetve, hogy a húgod még kislány. Tudnom kellett volna.

Megbántani nem akartam a személyét, azt hiszem ez világos, a stílusból viszont visszavehetnél, hisz tényleg vannak ilyen perverz nők, szerencsére. :)

Ha nincs feltüntetve az adatlapomon, hogy a húgom kiskorú, és lehetőleg ne próbáljátok se állva, sem kigáncsolva a magatokévá tenni, akkor biztos nem jut eszedbe ilyen valóban.
Mindenkinek ki kéne írni az adatlapjára, aki nem szereti a ha húgával szórakoznak.

RRRrrr 09-08-2010 22:37

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263224)
A mai 13 éves lányok már nem is olyan kislányok, főleg, ha olyan nagyvárosban élnek, mint Miskolc. Csak a naív szülők és bátyjaik hiszik azt róluk, hogy kisjányok...:)

Hát igen, jópár pofont kiosztottam már miatta:D
És utaztam már messzebbre is, hogy kiosszam, mint Sényő:)

Hex 09-08-2010 22:37

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263225)
Ha nincs feltüntetve az adatlapomon, hogy a húgom kiskorú, és lehetőleg ne próbáljátok se állva, sem kigáncsolva a magatokévá tenni, akkor biztos nem jut eszedbe ilyen valóban.
Mindenkinek ki kéne írni az adatlapjára, aki nem szereti a ha húgával szórakoznak.

most komolyan, beszólogatsz mindenkinek, hazugnak állítasz be mást és minő véletlen a testvéreddel poénkodnak, amit visont mrá nem lehet. Szerinted honnan kellett volna, hogy tudják, hogy 13 éves és kiskorú? Kicsit magadba is nézhetnél... de most komolyan.

Pool 09-08-2010 22:37

Quote:

Nekem fingom nem volt, van-e egyáltalán testvéred, csak úgy írtam.
Mégsem írhattam azt, küldd el az öcsédet :D
Bár, almát segíthetne pakolni :)

Tsobi 09-08-2010 22:38

Quote:

A felelősség ez esetben Téged terhel, hisz Pool magaslasztiját alapból nem kellett volna lereagálni. Ha valaki nem szereti, ha a húgával szórakoznak, akkor ne érdeklődjön vigyorogva afelől, hogy milyen hazugsággal szeretnék megdönteni.

Pool 09-08-2010 22:40

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263226)
Hát igen, jópár pofont kiosztottam már miatta:D
És utaztam már messzebbre is, hogy kiosszam, mint Sényő:)

Jah, hát most megijjedtem ám...
Majd szólj, ha jösz, adok pontos címet is...
Csak aztán nehogy hátbavágjalak egy kapával, tudod, mi faluhelyen ezzel járunk mindenhová :D

*Látom, Neked a poén addig poén, amíg nem Rólad szól*

Írta valaki, hogy a te húgod milyen? Én csak a saját tapasztalatomból beszélek, amikor azt írom, hogy egy 13 éves lány, már rég nem kislány. Nagyon sok ilyet látok/láttam. Az egyik ballagás helyett szülni ment...
Ha a tied nem ilyen, ne vedd magadra, ennyi...

All times are GMT +1. The time now is 07:43.