![]() |
Quote:
ok. mi a javaslat a következő általános szituációra? van 4 orim. 1 A TOP-os, 2 termelő, és 1 játszós, nyomulós körbeforgós. az egyetlen igazán pörgős orim 1 hét alatt van fönt a B-tetején. a környéken mindenki szabin. nem szívesen állok be termelni, hiszen a megtermelt pénzzel nem tudok mit csinálni. mit csináljak 3 hónapig. nemrég végeztem ki a B-t, de többször nem fogom végigülni. a B-s szabisoknak csak egy része aki az A miatt blokkolva van, van egy másik csoport aki csak megunta az álldogálást. az A variálásával egy füst alatt ezzel is kezdeni kellene valamit! |
Quote:
1. életképtelenek lettek a tolik 2. túl eredményes a hadizás Persze nekem mind1 én alkalmazkodom a helyzethez. Ahogy az se zavar hogy nehéz fordulni a-ból. De ha mozdítani kéne a játékot valamerre akkor én segíteném a nem hadizó taktikák helyzetét. Szerintem ez tenne jót a játéknak. |
Quote:
|
Lehet hogy nem a játékon kéne változtatni hanem az emberek morálján hogy ne azért válasszák az elfet mert hogy húú fogom felfedezem magam a topba beíjazom fent hagyom aztán tudok forogni a többi orimmal és letojom mennyire hal be tőlem a játék... Na ilyen mentalitás van én szerintem és ezen kéne változtatni hogy igenis vállalják be a gnómot, orkot, törpét, óriást
|
Quote:
az a baj hogy a fórumon van egy erős hadis lobbi, akik hangosabban tudnak, tudtak "írni" és mint te esetleg nem olvasnak figyelmesen az egész mondandót nézve. Az A csoport más én is egyet értek. de nekem se jó hogy én is unatkozom a megfelelő csoport tetején mert 170kör alatt felértünk. régen nem lehetett illetve nem érte meg így felrongyolni, mert voltak tolisok |
Nekem továbbra is a fix hekis verzió tetszik a legjobban, akár úgy is, hogy személyiségenként nehezítve
|
Quote:
Azt amugyis total nonszensz lenne, hogy a B-bol gyorsabban lehet forogni, mint B-bol meg A-bol. (De most nehogy kitalald, hogy A-t is gyorsitani kell!) :P |
Quote:
Ellenben a fix hektarral az a baj, hogy folyamatosan utan kell majd allitani, es annak, aki nem naprakesz, total atlathatatlan lesz. |
Quote:
?:confused: mi köze ennek a sok szabadidőhöz? 1 ori az A-ban! 2 VIP-elt termelő! 1db játszós ori! Az 1 játszós orimmal szeretnék játszani, mert a többi nem alakalmas rá, illetve azért dolgozik, hogy a játszóssal tudjak játszani. és itt nem rólam van szó, hanem sokakról. teljesen általános a helyzet. |
Quote:
---- A fix hektár vs %-os vitához hozzátenném hogy jó lenne legalább az 1A-n belül egységesíteni az A-ból fordulás jövendő ill a B-ből fordítás mostani feltételét, mert ha pl előbbinek 6k heki kell, az utóbbinak meg a top30%, a kiszámíthatatlanság jegyében ezek össze is csúszhatnak, ne adj isten a top30% a 6k heki alá is kerülhet. Tehát szvsz vagy 30% - 40%, vagy pl 6k heki - 9k heki. |
All times are GMT +1. The time now is 14:39. |