Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2010-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4070)

Dynosaur 03-11-2010 14:05

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 244585)
Vasárnap amúgy is a pihenés napja, nem szabadna dolgozni. Kimondja a 3adik parancsolat is, hogy az Úr napját meg kell szentelni, :)

Ez a negyedik parancsolat... :p

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 244615)
Nem felesleges, mert ha mindet nyerem a hátralevő 3-ből, akkor neked már max 4 pontot lehet az 1. forduló után
szal, ha lehet, ne ebből indulj ki Ati a kiírásnál...
köszönöm

Nem tudom, de szerintem nem kéne ennyire félj attól, hogy valaki megelőz... :p

Szesyékkel tudok egyetérteni, hogy aki kevesebbet játszott, vagy rosszabbak a pontjai azoknak az idejét kéne elsődlegesen beleszámolni, a "jó" játékosok a végén úgy is le tudják verni a kevésbé jókat... :) (amúgy nem is lenne rossz, ha a végén 4 ország ugyanannyi ponttal jönne ki, és lenne egy nagy mindenteldöntő nekik. Szívesen megnézném a teljest utána itt fórumon, meg, hogy ki nyert... Szerintem látványos küzdelem lenne! :))

Iron 03-11-2010 14:28

Igen a végén én mindenképp csinálnék egy olyat ahol a legnagyobb pontúak versenyezhetnek a végső kupáért...így volt ez régebben is mikor mindig kiesett a 30% a végén és a legjobbak maradtak...

Pool 03-11-2010 15:01

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 244626)
Igen a végén én mindenképp csinálnék egy olyat ahol a legnagyobb pontúak versenyezhetnek a végső kupáért...így volt ez régebben is mikor mindig kiesett a 30% a végén és a legjobbak maradtak...

Miért adjunk esélyet egy 39 pontosnak, hogy megnyerje egy 45 pontos előtt?

ez nem a holland foci bajnokság

a kiírás világos, pontegyenlőség esetén lesz csak ilyen

Pool 03-11-2010 15:04

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 244621)
Sajnos nem mindenkinek olyan a munkálya, hogy a párbaj miat elcseréli a melót.
Vagy majd az anyós elmegy a gyerekért az óviba.
Biztos vagyunk páran úgy, hogy ha tehetnénk 3-4-5 párbajon itt lennénk amennyibe rajtunk múlna. Csak sajnos a munka az munka a család meg család.
És ezért kérem azt, hogy az élvezen prioritást aki kevesebbszer volt itt.
Persze idővel kiderül, hogy ki az aki miatt érdemes rászervezni a párbajt...

A végén meg majd az esetleges pont azonosságnál lejátszátok, vagy ettől tartasz Pool?:D

Ezt megértem, de épp emiatt vannak sikeresebb játékosok az ilyen on-line játékokban, mert több idejük van rá :)

De most már nem is érdekel, ha szombaton lesz a párbaj, az sem, senki nem írja, mikor játszana, csak az nem tetszik, hogy vannak jobbak és akkor ők már ne jöjjenek

úgyis nyerek minden fordulóból egyet ha meg más is lesz ilyen, akkor a döntőben legépelem...

na jó hólapátolást

Bobesz bá 03-11-2010 15:11

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 244625)
Ez a negyedik parancsolat... :p

A harmadik :P
A negyedik parancsolat, az apád anyád tiszteld!

Dino, nézd meg újra :)

Szesy 03-11-2010 15:28

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 244629)
Ezt megértem, de épp emiatt vannak sikeresebb játékosok az ilyen on-line játékokban, mert több idejük van rá :)

De most már nem is érdekel, ha szombaton lesz a párbaj, az sem, senki nem írja, mikor játszana, csak az nem tetszik, hogy vannak jobbak és akkor ők már ne jöjjenek

úgyis nyerek minden fordulóból egyet ha meg más is lesz ilyen, akkor a döntőben legépelem...

na jó hólapátolást

Én nem mondtam, hogy ne jöjjenek a jobbak, sőt! Jöjjenek azoktól lehet tanulni illetve ha őket megelözöd az a jó visszaigazolás.;)
De probáljunk egyenlő esélyt adni mindenkienk, már ami a szervezést illeti:)

Dynosaur 03-11-2010 16:29

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 244631)
A harmadik :P
A negyedik parancsolat, az apád anyád tiszteld!

Dino, nézd meg újra :)

nahh közben utánajártam, és mindkettőnknek igaza van. :D

gondolom katolikus vagy... :p

szóval eredeti "felosztás", szöveg szerint ez a 4. parancsolat lenne (a nyugalom napja). Ugye 2 kőtábla, 1-n négy parancsolat, "Isten és ember viszonyára" vonatkoznak, 2-on meg 6 parancsolat "ember és ember viszonyára" vonatkoznak. De Ti (katolikusok) kihagyjátok a 2. parancsolatot ("Ne csinálj magadnak faragott képet..."), és kettébontjátok a 10-et.

De ha bővebben érdekel a dolog akkor wikipedia.

megj: nem zsidó vagyok, hanem református... :D

Bobesz bá 03-11-2010 18:05

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 244647)
nahh közben utánajártam, és mindkettőnknek igaza van. :D

gondolom katolikus vagy... :p

szóval eredeti "felosztás", szöveg szerint ez a 4. parancsolat lenne (a nyugalom napja). Ugye 2 kőtábla, 1-n négy parancsolat, "Isten és ember viszonyára" vonatkoznak, 2-on meg 6 parancsolat "ember és ember viszonyára" vonatkoznak. De Ti (katolikusok) kihagyjátok a 2. parancsolatot ("Ne csinálj magadnak faragott képet..."), és kettébontjátok a 10-et.

De ha bővebben érdekel a dolog akkor wikipedia.

megj: nem zsidó vagyok, hanem református... :D

Válaszom egyértelmű volt szerintem :P
Mivel a Vasárnapra céloztam, és nem a szombatra, de ezt én tudom magamtól is, amit leírtál, ugyanis ezt tanultam :P
De ez szerintem itt egy elég hülye vita :D
De emlékezetem szerint olyan sokban nem különbözik egymástól annyira a 10 parancsolat a keresztény kultúrkörön belül.

Ati 03-11-2010 19:33

Hétvégi időpontok tekintetében senki többet? :)

Dus 03-11-2010 20:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 244690)
Hétvégi időpontok tekintetében senki többet? :)

Abban nem. De lehet olyat kérni, hogy az első fordulóban legyen még egy hétköznap délutáni párbaj, amit nem csütörtökön van?? Mert eddig egyik párbajon sem tudtam elindulni, és most hétvégén sem tudok menni. :(

A kedd vagy a szerda délután jó lenne, jövő héten pl. Persze, ha senkinek sem jó, akkor ne. (délután = 4 és 8 óra között). :)

All times are GMT +1. The time now is 22:34.