![]() |
Quote:
Quote:
Szesyékkel tudok egyetérteni, hogy aki kevesebbet játszott, vagy rosszabbak a pontjai azoknak az idejét kéne elsődlegesen beleszámolni, a "jó" játékosok a végén úgy is le tudják verni a kevésbé jókat... :) (amúgy nem is lenne rossz, ha a végén 4 ország ugyanannyi ponttal jönne ki, és lenne egy nagy mindenteldöntő nekik. Szívesen megnézném a teljest utána itt fórumon, meg, hogy ki nyert... Szerintem látványos küzdelem lenne! :)) |
Igen a végén én mindenképp csinálnék egy olyat ahol a legnagyobb pontúak versenyezhetnek a végső kupáért...így volt ez régebben is mikor mindig kiesett a 30% a végén és a legjobbak maradtak...
|
Quote:
ez nem a holland foci bajnokság a kiírás világos, pontegyenlőség esetén lesz csak ilyen |
Quote:
De most már nem is érdekel, ha szombaton lesz a párbaj, az sem, senki nem írja, mikor játszana, csak az nem tetszik, hogy vannak jobbak és akkor ők már ne jöjjenek úgyis nyerek minden fordulóból egyet ha meg más is lesz ilyen, akkor a döntőben legépelem... na jó hólapátolást |
Quote:
A negyedik parancsolat, az apád anyád tiszteld! Dino, nézd meg újra :) |
Quote:
De probáljunk egyenlő esélyt adni mindenkienk, már ami a szervezést illeti:) |
Quote:
gondolom katolikus vagy... :p szóval eredeti "felosztás", szöveg szerint ez a 4. parancsolat lenne (a nyugalom napja). Ugye 2 kőtábla, 1-n négy parancsolat, "Isten és ember viszonyára" vonatkoznak, 2-on meg 6 parancsolat "ember és ember viszonyára" vonatkoznak. De Ti (katolikusok) kihagyjátok a 2. parancsolatot ("Ne csinálj magadnak faragott képet..."), és kettébontjátok a 10-et. De ha bővebben érdekel a dolog akkor wikipedia. megj: nem zsidó vagyok, hanem református... :D |
Quote:
Válaszom egyértelmű volt szerintem :P Mivel a Vasárnapra céloztam, és nem a szombatra, de ezt én tudom magamtól is, amit leírtál, ugyanis ezt tanultam :P De ez szerintem itt egy elég hülye vita :D De emlékezetem szerint olyan sokban nem különbözik egymástól annyira a 10 parancsolat a keresztény kultúrkörön belül. |
Hétvégi időpontok tekintetében senki többet? :)
|
Quote:
A kedd vagy a szerda délután jó lenne, jövő héten pl. Persze, ha senkinek sem jó, akkor ne. (délután = 4 és 8 óra között). :) |
All times are GMT +1. The time now is 22:34. |