![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Az igaz, hogy ezzel vissza is lehetne élni, mert elfokozod a népet, szabizol, és 3 nap múlva visszajössz a semmiből.
|
Viszont amellett vagyok, hogy menjen el a nép szabi alatt. Akinek olyan orija volt, hogy csak az el nem férő néppel volt életképes, az tuti nem kezdő. Ha meg kezdő, akkor szabi nélkül is szét fog hullani az országa, mert nem hiszem, hogy néhány körönként belefokozna, hogy működjön.
|
Quote:
|
Quote:
200 hekin elmegy valakinek 200 egysége, na bumm nem tragédia... ha meg feljebb jutott csak mond számára valamit a foglalkoztatottság nevű számocska, nem? |
Quote:
Arról nem is beszélve, hogy szabiról visszatérve már nem is lesz meg ez az eseménye, tehát még az okát se fogja tudni. Ha akkor problémát okoz ez, amikor nagybetűkkel oda van írva az oka, külön esemény is van, hogy miért volt ez, akkor teljesen biztos vagyok benne, hogy esemény nélkül a fél országának eltűnése mégnagyobb problémát fog okozni. |
Quote:
|
Én amellett vagyok, hogy a tesztidőszakra beférne a keretbe.
Ha tényleg seregnyi ilyen visszajelzés jönne, akkor lehetne rajt' módosítani. |
Quote:
Quote:
Egyéb lehetőségek szóbajöhetnek. Ilyen volt a népesség értékének megszüntetése, vagy jelentős csökkentése -- ez megoldana egy másik problémát is, nevezetesen az 1/A-ban való elfokozgatást, ugyanakkor ez ellen nagyon sokan tiltakoztak, mert az elfokozást ugyan szeretnék kivenni a játékból, de az odafokozást nem. |
All times are GMT +1. The time now is 03:10. |