![]() |
Quote:
olyan orit regélt, aminek neve hasonló a tiedhez? mert sztem ez nem szabálytalan |
Quote:
Olyan orit regelt valaki, amely konkrétan, teljes egészében, hiánytalanul, és módosítás nélkül tartalmazza a játékon belüli (igen sok éve használt) nevem. (Tekintve, hogy az első országom, amit ebbe a játékba regeltem, már tartalmazta a becenevem. Ha jól emlékszem, Gee Land vagy Gee Force Land - vagy valami hasonló volt a neve... 50.000 alatti sorszámmal. Sőt, g-force666@******.hu e-mail címre volt regisztrálva...) Ez pedig szerintem nem szabályos. (Legalábbis az "abbahagyásom-visszatérésem" előtt még nem volt az. 2009 közepén hagytam abba, és nemrég indultam megint.) Nagyon bízom benne, hogy azóta nem is lett!! |
Quote:
|
Quote:
Nekem csak pár foszti az emlékem róla(adott egy kis zsetont:D), de ez a törlés szerintem nagy butaság volt. 9 szemes ori nem egy hét munkája.. |
Quote:
pusztán azért említettem meg, mert az egy régi e-mail cím, amely szintén tartalmazza a neten (egyébként 1998 óta, mivel [!KJ]GeeForce** néven teszter voltam a Counter-Strike nevű FPS játék pre-alfa verziójában, majd ezen a néven egészen 2007-ig játszottam a CS-t, valamint ) használt becenevem. De a lényeg még mindig a következő: Amennyiben valaki olyan országot regisztrált, amely tartalmazza az én nevem, és ehhez én nem járultam hozzá, akkor azt hol, és milyen formában tudom jelezni? |
Leregelt egy
Lord Hex nevű ori is, még sem érdekel annak ellenére, hogy mindenkinek ingyenföld :D Bár Ati átnevezhetné :D |
Quote:
Egyszer *vad* regelt egy kardszárnyúlepkék nevű országot, jelentettem és Noname lett belőle, hisz ez elég jellegzetes. Ennek már 2-3 éve, de mai napig szoktak nekem írni, hogy emlékszik rám, én vagyok az a szemét.. Szerintem a Gee (ejtsd: dzsí) elég gyakran használatos szó, Vityut pl. én magam is szoktam így szólítani, ill ismerek pár Gábort, akik élőszóban is így hívatják magukat. Ha valakit Bélának hívnak, mindenki Bélának hívja a játékon belül és kívül, akkor az, aki regel egy Béla nevő orit még nem lesz kitiltva. :) |
Szerintem meg ha nem akarsz, vagy nem tudsz válaszolni a kérdésemre, akkor ne kezd el megmagyarázni, hogy nincs igazam............
Magasról teszek a killerre, meg a többire, az utóbbi 9-10 évben egyszer se regeltek rajtam kívül olyan országevet, amely a "Gee" szót tartalmazza. Ebből kifolyólag úgy tekintem, hogy a Hódítón belül ez NEM minősül gyakori országnévnek. Az meg, hogy élőben kit hívsz így, halvány lila elképzelésem sincs, hogy hogy a viharba jön ide............... Így: SEHOGY. Az, hogy Hex-et nem érdekli, hogy a nevével országot regisztrálnak, SZINTÉN nem tartozik hozzá a kérdésem megválaszolásához. Ő dolga. Majd ha érdekelni fogja, nyilván jelzi ezt a megfelelő helyen. Hadd ne elleőrizzek végig mindenkit, hogy kinek a nevével regisztráltak országot. Biztos önző vagyok, de mivel kevés időm van, jelenleg csak a saját nevemben regelt országnevek érdekelnek.... |
Quote:
|
Én is egyszerűsítek: ha nem akarsz segíteni, ne szólj hozzám. Köszönöm.
|
All times are GMT +1. The time now is 01:48. |