Pár reakció a mai üzikre. Remélem nem hagytam ki semmi. :)
Quote:
Originally Posted by Phoenix
(Post 215119)
Arra gondoltam, hogy a középszintű és haladó szintű harcoknál az ép növekedés mellé be lehetne tenni, %arányban sebzés növekedést. Igaz alacsony szinten nem sokat jelentene, de későbbiekben sztem jól jönne egy 10-20% növekedés, de max 30 sebzést adna. Szval nem adna túlságosan nagyot sem a fegyverek haladásával.
|
Az a baj, hogy rengeteget el lehetne játszani a kezdeti egyensúly beállításával, de ilyen sok újraindítást nem fogunk csinálni. A végén egyedül maradnék. :D
A tanulási rendszerre most felmerült egy újabb lehetőség, amivel a tanulások számot növelni lehet, és így jobban és főleg hamarabb specializálódhatsz.
A nagy kérdés az, hogy ad-e ez a néhány plusz tanulási lehetőség annyi pluszt, hogy már sok lenne, ha még ezen felül is növelnénk a támadóerőket...
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
(Post 215102)
Volt javaslatom, hogy 1.000-ről induljon az MP, és 2k-ig növekedjen.
Mondjuk szintenként +50-et kapsz, így 20. szinten lennél 2k MP-n.
Persze lehetne ezt tovább fokozni, mondjuk 3k-ig.
|
Most 2ezerről indul. Tanulással növelhető a maximum. Szintlépésenkénti maximumnövekedés... akár lehet is, bár csak jelképes mennyiséggel... :)
Quote:
Originally Posted by Dus
(Post 215109)
Ati, második támadás követelménye legyen 10. szint :)
Már így is elég uncsi, anélkül meg nem nagyon éri meg takarítónál erősebbet ütni...
12. szint meg már nagyon sok...
Vagy második támadás követelménye lehetne még a középszintű harcművészet...De legyen levíve 10. szintre szerintem :)
|
Együtt a kettő jobban hangzik... :)
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
(Post 215095)
Javaslat:
MP visszatöltődés: Erő+Ügyesség. (Erőm 50, Ügyességem 13 = 63 MP-nként töltődnék.)
|
Ezzel bajom van: a játék felépítése nem olyan, hogy az alap erőt minden alkalommal számolgatni akarjam, szekérrel növelt erőnyit pedig ne frissülj vissza... :)
Quote:
Originally Posted by Ildee
(Post 215084)
Ami még sokat segítene a fejlődésben ha még sokkal több egyszerűbb küldi lenne. Esetleg olyanok is amikben keresni kell, ha már átlagban mindenki megtanulja a keresést, ami kell már néhány küldetéshez. Viszont önmagában csak a térképes, és kismadaras küldikért egyáltalán nem éri megtanulni.
|
Keresés más küldetésekhez is kell. Ettől függetlenül több új alacsonyszintű küldetés tervezve van, már csak az kéne, hogy ne jöjjön közbe állandóan valami, ami miatt tök mást csinálok... :)
|