![]() |
persze ha ez így nézne ki, ahogy az előbb leírtam, az felborítaná a játékegyensúlyt, mert ha tekikkel max. 15%ot lehet elérni,akkor a faji bónuszok értéke arányaiban nagyobb lenne stb. de biztos meg lehetne oldani olyan arányokkal, hogy az egyensúly ne boruljon fel.
|
ha a teki kevesebbet adna,akkor kevesebbet érne. most is csinálhatnánk hogy 10 szer annyi teki kéne egy tudományághoz és a könyvtár 10 szer annyit irna, akkor kb 10ed annyiba kerülne egy teki.
|
Quote:
Hanem +32,25% :D Csak hogy korrektek legyünk :D |
Quote:
Ahogy Kisbér írta a teki %-ok és a faji bónuszok nem összeadódnak, hanem össze szorzódnak, így telejes más lenne az összes szám, tehát aboszúl felborulna minden, ezért ez már tényleg túl drasztikus lenne. |
A 2. számút én (is?) említettem meg, jó ötletnek tartom, de itt nem szeretik a forradalmat. :D Vki írta h borulna az ára, ezt nem értem, nem lenne semmi borulás mindenkinek továbbra is kell teki csak nem annyi, ez nem befolyásolja az árakat. Ha vmelyik pénzes szövi akarja akkor úgyis felveri az árakat.
|
Quote:
|
Rossz analógia, a nyersanyagpiac sosem lesz olyam mint a tekipiac, továbbá a könyvtártermelés nem nőne, ráadásul a gnómnak így is elég nagy számú tekercs kéne.
|
Felsorolás
- a tekilopás mértéke a tekimennyiség révén elért tudományos szint/20;
- meg kell adni, milyen fajta tekit akar vinni a tolvaj, de ez nem lehet a lakáshelyzeti. Lehet megadni, hogy mindenfélét, de ekkor csak tized akkora a zsákmány; - autovédelem tekikre, minden lopás után ad +5% védelmet, a védelem körönként kopik egyet. |
Quote:
|
Quote:
Szerinem életfa erre az üzire válaszolva írta össze...:) Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:57. |