Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Nyolcadik és kilencedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3481)

[HTPA]GeeForce 05-21-2009 15:50

2. tegnapi hiba: Tulajdonképpen ugyanaz, mint a fentebbi. És ráadásul ugyanazoknál a moboknál fordult elő.
Tehát összesen 3 ilyen esetem volt, 2 féle mobbal.

kép2

[HTPA]GeeForce 05-21-2009 15:52

MAI HIBA: (délutáni)

Szétesett a térkép.

Nálam, Ati, ugyanúgy, mint a múltkor.
Halállabirintusból éhen/szomjan halás után (csapatban) - Gee2 + Gee3 - elindultam kifelé, 3 lépés után az alábbi kép tárult elém:

kép3

[HTPA]GeeForce 05-21-2009 15:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212240)
Mindjárt kipróbálom akkor a csatornaőrt. Csata közben volt ez, vagy rádtámadt, és még a csata legelején tudtál elmenni?

Nálam (mint most kiderült) ugyanez volt a hiba.
De én tegnap (vagy tegnapelőtt?) postoltam ide külsőre ezzel kapcsoaltban már, de ott nem csatornaőr volt az ellenfél. (ha jól emlékszem, Bandita.)

Nem csak elmászkálni tudtam, egyszerűen vége lett a csatának anélkül, hogy bárki meghalt volna...
Tehát ha visszamentem ugyanarra a négyzetre, akkor sem folytatódott.
Semmi. Mintha nem is lett volna csatakezdés.

Ati 05-21-2009 15:54

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 212245)
Szétesett a térkép.

Nálam, Ati, ugyanúgy, mint a múltkor.
Halállabirintusból éhen/szomjan halás után (csapatban) - Gee2 + Gee3 - elindultam kifelé, 3 lépés után az alábbi kép tárult elém:

kép3

Örülök neki, hoyg ott a dátum, és így nem kell feleslegesen dolgoznom.

Azóta volt jópár frissítés, ami kifejezetten ezt célozta, tehát nem az a kérdés, hogy szétesett-e valaha a térkép, hanem hogy MOST szétesik-e. És ha MOST szétesik (értsd: 2009. május 21. 16:54 után), akkor azt jelezd légyszi. Ne napokkal ezelőttieket. :) Köszi. :)

[HTPA]GeeForce 05-21-2009 16:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212247)
Örülök neki, hoyg ott a dátum, és így nem kell feleslegesen dolgoznom.

Azóta volt jópár frissítés, ami kifejezetten ezt célozta, tehát nem az a kérdés, hogy szétesett-e valaha a térkép, hanem hogy MOST szétesik-e. És ha MOST szétesik (értsd: 2009. május 21. 16:54 után), akkor azt jelezd légyszi. Ne napokkal ezelőttieket. :) Köszi. :)

Nem értem. :( Most esett szét, miután pirossal írtad, hogy mindent jelezzünk. :(
(ma van csütörtök)

Ati 05-21-2009 16:03

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 212248)
Nem értem. :( Most esett szét, miután pirossal írtad, hogy mindent jelezzünk. :(
(ma van csütörtök)

Igen, ma csütörtök van. A kép jobb alsó sarkában pedig virít a "szerda" felirat. :)

Ati 05-21-2009 16:05

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 212237)
Normális az,hogy mikor a csatornaőrök megtámadnak,akkor én simán el tudok menekülni mindenféle varázslat nélkül

Most már elvileg nem tudsz. Tesztelendő azért, de most próbáltam velük pont, hagytam, hogy megtámadjanak, és nem tudok elmenni.

[HTPA]GeeForce 05-21-2009 16:09

Gee3-nak mégjobban szétesett és a csapat is széthullott. (Gee2 és Gee 3 csapatban voltak.)

kép4

[HTPA]GeeForce 05-21-2009 16:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212249)
Igen, ma csütörtök van. A kép jobb alsó sarkában pedig virít a "szerda" felirat. :)

megkövetlek, én vagyok a balfék. Rossz képet töltöttem fel. :(
A lényeg.
Ma is szétesett. A leírásom jó volt, csak a kép nem. (Azóta postoltam a mai képet!) (És boccs mindnekitől.)

Ildee 05-21-2009 16:15

Most nem voltam itt egy darabig, és kiléptem, mikor újra vissza léptem akkor a HL falában voltam :)
Léptem egyet és már nem ott vtam.

All times are GMT +1. The time now is 21:01.