![]() |
2. tegnapi hiba: Tulajdonképpen ugyanaz, mint a fentebbi. És ráadásul ugyanazoknál a moboknál fordult elő.
Tehát összesen 3 ilyen esetem volt, 2 féle mobbal. kép2 |
MAI HIBA: (délutáni)
Szétesett a térkép. Nálam, Ati, ugyanúgy, mint a múltkor. Halállabirintusból éhen/szomjan halás után (csapatban) - Gee2 + Gee3 - elindultam kifelé, 3 lépés után az alábbi kép tárult elém: kép3 |
Quote:
De én tegnap (vagy tegnapelőtt?) postoltam ide külsőre ezzel kapcsoaltban már, de ott nem csatornaőr volt az ellenfél. (ha jól emlékszem, Bandita.) Nem csak elmászkálni tudtam, egyszerűen vége lett a csatának anélkül, hogy bárki meghalt volna... Tehát ha visszamentem ugyanarra a négyzetre, akkor sem folytatódott. Semmi. Mintha nem is lett volna csatakezdés. |
Quote:
Azóta volt jópár frissítés, ami kifejezetten ezt célozta, tehát nem az a kérdés, hogy szétesett-e valaha a térkép, hanem hogy MOST szétesik-e. És ha MOST szétesik (értsd: 2009. május 21. 16:54 után), akkor azt jelezd légyszi. Ne napokkal ezelőttieket. :) Köszi. :) |
Quote:
(ma van csütörtök) |
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
A lényeg. Ma is szétesett. A leírásom jó volt, csak a kép nem. (Azóta postoltam a mai képet!) (És boccs mindnekitől.) |
Most nem voltam itt egy darabig, és kiléptem, mikor újra vissza léptem akkor a HL falában voltam :)
Léptem egyet és már nem ott vtam. |
All times are GMT +1. The time now is 21:01. |