![]() |
Quote:
|
1. Tegnap építettem hajót, és kétszer futott le az építés. (Tehát a %-os kiírás) És nem is tudtam addig menni vele. Nem hiszem, hogy valami fejlesztésre kattintottam volna, mert maradt 1. szintű. De az is lehet, hogy ez természetes, bár Swiss sem értette a dolgot.
2. Ma volt nálam egy kézikocsi, és egyszer csak 50 erőm lett, és 150 súlyt cipeltem. Nem volt nálam semmi, csak az alapfelszerelés, és a kézikocsi. Csak akkor frissult, ha eldobtam a kocsit, és újra fölvettem. A hajóépítést most csinálom megint, hátha meg tudom ismételni. |
Quote:
|
Na megismételte a dolgot, most fut másodszor az építése annak az egy hajónak :)
|
Quote:
A másodikat azt részletezd légyszi, hogy mi történt, hogy történt. Köszi. |
Bontották már le valakinek az épületét a banditák, vagy annyira lassan haladnak, hogy ezt érdemes volna gyorsabbra venni?
|
Quote:
Még nem láttam egy épületet sem lebontva ;) (mármint lebontva = emlékszem, hogy eddig ott volt, de most nincs) Szerintem legyen olyan 200 perc egy banditának egy épületet lebontani, így 20 bandita annyi idő alatt bontja le, mint én felépítem 10 segéddel :) |
Nekem még nem bontottak semmit, érdemes gyorsabbra venni.
Egy apróság: a malomban a gabonát megőrlik. |
Quote:
|
Quote:
2. Éppen ezzel a hajókás kalanddal foglakoztam amikor észrevettem a mólón állva, hogy az ERŐ 50 a mögötte lévő zárójeles rész (150). Ami ugye azt jelentené, mintha megpakoltam volna magam, aztán eldobtam a kocsit, ami ugye nem lehetséges. De a kézikocsi nálam volt, sőt csak úton tudtam menni, azonban árú nem volt nálam. Ez végül úgy oldódott meg, hogy eldobtam a kézikocsit, majd ismét felvettem. Így már 150 lett az erőm, és (18) a rakomány (kard, páncél kékital) |
All times are GMT +1. The time now is 08:50. |