Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Miért az óriást hiszi mindenki a legjobb fajnak????? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=329)

invisible 03-31-2007 22:55

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 83937)
a mi szemünket is kiszúrja, sőt majd hogy nem kinyomja, de azért nem cseszegetjük szegényt;)
ha minden hibára felhívnánk az illetőket, akkor az üzeneteknek a fele off lenne

Bízom benne, hogy súlyos szemkárosodásod még hosszanti kezelések álltal helyre hozható, de legalább is a további drasztikus romlása, megelőzhető egy szemkötéssel, vagy enyhébb esetben egy sötét szemüveg használatával.:)
Örülök, hogy egy nyelvész csapatba csöppentem.:rolleyes::D

Andrew 03-31-2007 23:09

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 83940)
Bízom benne, hogy súlyos szemkárosodásod még hosszanti kezelések álltal helyre hozható, de legalább is a további drasztikus romlása, megelőzhető egy szemkötéssel, vagy enyhébb esetben egy sötét szemüveg használatával.:)
Örülök, hogy egy nyelvész csapatba csöppentem.:rolleyes::D

áhh, azért annyira nem komoly :) egy kis pályinkás borogatás biztos jót tenne :D

skiti 03-31-2007 23:14

valóban nincsen legjobb faj...
legjobb ori
legjobb szövifelállás:)
minden körülményfüggő...
bármit mond valaki, mindenre van valami ami legyűrheti.
ez amolyan kő-papír-olló:)

BimmBimm 03-31-2007 23:21

Lassan úgy érzem ki kell álljak az óriás mellett. :) Szerintem egyik legjobbfaj, mert sokszínű, könnyen lehet vele hadis is az ember, de varis is, könnyű a váltás. Illetve sztem az egyik legjobb fajivarázslattal rendelkezik, ami sokat dob az esélyein. Jól lehet vele szöviben lenni, és akár fajt is könnyen lehet vele váltani. Pl szintlépéskor úgy érzed neked bizony mittudomén Gnóm vándornak kell lenned, semmi gond, de egy törpéből hogy tudnál mást csinálni?:D nehezen...

skiti 03-31-2007 23:35

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 83948)
Lassan úgy érzem ki kell álljak az óriás mellett. :) Szerintem egyik legjobbfaj, mert sokszínű, könnyen lehet vele hadis is az ember, de varis is, könnyű a váltás. Illetve sztem az egyik legjobb fajivarázslattal rendelkezik, ami sokat dob az esélyein. Jól lehet vele szöviben lenni, és akár fajt is könnyen lehet vele váltani. Pl szintlépéskor úgy érzed neked bizony mittudomén Gnóm vándornak kell lenned, semmi gond, de egy törpéből hogy tudnál mást csinálni?:D nehezen...

én is szeretem mert szívós, igazából csak sereggel lehet megrogyasztani.
de hát egy hadis védje meg magát a seregektől:)
azért nem nevezém a legjobbnak mert A-ban egyértelműen jobb hadisnak tartom a gnómot és az orkot is nála.
varisnak egyértelműen legjobb:)
hadisnak is kiváló a második szintig:)

Xeper 03-31-2007 23:41

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 83948)

Sokszínű? Könnyű vele fajt váltani? Biztos hogy az óriásról beszélsz?
Egy magára valamit is adó óriás max 2 kocsmával rohangál. Innentől kezdve nagyon sok hekit kell átépítenie ha fajt akar váltani, talán a hulla utáni legnehezebb fajváltó az óriás. A sokszínűsége meg... sereg és varázslók... majdnem olyan sokszínű mint a hulla :p
És innen is üdv az új tagnak :) (Angelika? )

BimmBimm 03-31-2007 23:42

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 83949)
én is szeretem mert szívós, igazából csak sereggel lehet megrogyasztani.
de hát egy hadis védje meg magát a seregektől:)
azért nem nevezém a legjobbnak mert A-ban egyértelműen jobb hadisnak tartom a gnómot és az orkot is nála.
varisnak egyértelműen legjobb:)
hadisnak is kiváló a második szintig:)

Nem azt mondom, hogy a legjobb, de az egyik legsokoldalúbb. Még csak nem is a kedvencem, mert nagyon nem a legjobb faj, de akkor is az egyik kedvenc orim az bizony hulla volt. Semmi taktika, csak ütés:) Direkt így csináltam, taktikázni ott van a többi orim:) A hulla meg csak ment, nem számított nyerek e vagy vesztek, semmi:D Csak aztán elvitték és munkatáborokba kényszerítették az embereimet s lakosság nélkül kicsit megdöccent az ország. De az élveztem... Az órás meg jó :)

BimmBimm 03-31-2007 23:45

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 83951)
Sokszínű? Könnyű vele fajt váltani? Biztos hogy az óriásról beszélsz?
Egy magára valamit is adó óriás max 2 kocsmával rohangál. Innentől kezdve nagyon sok hekit kell átépítenie ha fajt akar váltani, talán a hulla utáni legnehezebb fajváltó az óriás. A sokszínűsége meg... sereg és varázslók... majdnem olyan sokszínű mint a hulla :p
És innen is üdv az új tagnak :) (Angelika? )

Akkor talán a másik HSZ-emből ered is ez a párhuzam, de sztem közel sem olyan nehéz vele váltani mint ahogy lefestetted:) Igaz, kocsmákat húni kell fel, meg attól függően hogy hadis vagy varis volt még barakot sem árt, de a hullához hasonlítani szegény szerencsétlen óriást... ne már, hulláról szinte lehetetlen váltani:)

Xeper 03-31-2007 23:49

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 83953)
Akkor talán a másik HSZ-emből ered is ez a párhuzam, de sztem közel sem olyan nehéz vele váltani mint ahogy lefestetted:) Igaz, kocsmákat húni kell fel, meg attól függően hogy hadis vagy varis volt még barakot sem árt, de a hullához hasonlítani szegény szerencsétlen óriást... ne már, hulláról szinte lehetetlen váltani:)

Ha óriássla nem nehéz váltani, akkor a hulla kivételével a többi fajjal egyenesen könnyű.... ezért írtam hogy szerintem nehéz...

BimmBimm 03-31-2007 23:50

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 83954)
Ha óriássla nem nehéz váltani, akkor a hulla kivételével a többi fajjal egyenesen könnyű.... ezért írtam hogy szerintem nehéz...

Hát szerintem egy gazdálkodó törpinek is nagy építkezépsbe kell fogni ha váltani akar.

All times are GMT +1. The time now is 00:13.