![]() |
Quote:
Örülök, hogy egy nyelvész csapatba csöppentem.:rolleyes::D |
Quote:
|
valóban nincsen legjobb faj...
legjobb ori legjobb szövifelállás:) minden körülményfüggő... bármit mond valaki, mindenre van valami ami legyűrheti. ez amolyan kő-papír-olló:) |
Lassan úgy érzem ki kell álljak az óriás mellett. :) Szerintem egyik legjobbfaj, mert sokszínű, könnyen lehet vele hadis is az ember, de varis is, könnyű a váltás. Illetve sztem az egyik legjobb fajivarázslattal rendelkezik, ami sokat dob az esélyein. Jól lehet vele szöviben lenni, és akár fajt is könnyen lehet vele váltani. Pl szintlépéskor úgy érzed neked bizony mittudomén Gnóm vándornak kell lenned, semmi gond, de egy törpéből hogy tudnál mást csinálni?:D nehezen...
|
Quote:
de hát egy hadis védje meg magát a seregektől:) azért nem nevezém a legjobbnak mert A-ban egyértelműen jobb hadisnak tartom a gnómot és az orkot is nála. varisnak egyértelműen legjobb:) hadisnak is kiváló a második szintig:) |
Quote:
Egy magára valamit is adó óriás max 2 kocsmával rohangál. Innentől kezdve nagyon sok hekit kell átépítenie ha fajt akar váltani, talán a hulla utáni legnehezebb fajváltó az óriás. A sokszínűsége meg... sereg és varázslók... majdnem olyan sokszínű mint a hulla :p És innen is üdv az új tagnak :) (Angelika? ) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:13. |