![]() |
Quote:
Ez diszkrimináció:rolleyes::D:D:D:D:D:D Off. |
nekem tetszik ez az új rendszer...mindenki megfogja szokni...hisz mást nem tehetsz ha fórumozni akarsz: ))
grat Ati eddig nekem bejön... |
Quote:
Azt gondolom, hogy egy olyan időszakban, amikor direkt tesztelések vannak meghirdetve, ezt még az is kibírja, akinek az a véleménye, hogy vissza az egészet. (Aki nem, annak eleve nem lenne itt a helye a mostani időszakban.) Első nap után kár lenne bármiféle következtetést levonni, de egyelőre nekem úgy tűnik, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket. Némi módosítás mindenképp kelleni fog a felmerült javaslatok alapján, különösen az új játékosok fórumra jutása terén. Még figyelembe lehet venni azt is, hogy valaki nem akar senkitől meghívót kérni, mégis szeretne fórumozni. De a jövőhéten kiderül majd, hogy ki mit gondol. |
A Q csoport igaz, nem kell neveket sorolnom ugye?..
De azért az anarch nem teljesen, nem sűrűn látok olyan beírást anarchba, hogy "hülye új, kotródj innen, le se xarunk, még egyszer kinyitod az arcod, szétverünk". persze, ha úgy kezdi, hogy "mér kerültem ide, a jó k... anyátokat mind, nem is csaltam", akkor nyilván valóan szétdaráljuk. |
Quote:
Közben megy a sopánkodás (lásd itt néhény beírással előrébb), hogy milyen kevés az akció anarchban. Jah, mert ha valaki támadni mer, akkor le van oltva, hogy ezt mégis hogy képzelte, és most szét lesz szedve. Persze ez teljesen szabályos anarchban, csak ha valaki akciót szeretne, akkor lehet nem az lenne az első lépés, hogy aki akciózik, azt kiutálja a csoportból. |
Quote:
|
Quote:
|
Jöhetnek, ha meg vannak hívva. Azok meg nem ugatnak. Meg csomó normálos anarchos volt, vagy még most is az. Gyula, Arden, Grabi, sorolhatnám... Normálos orikkal hívtam be őket. Ők nem ugatnak, az tuti biztos.
Mellesleg ez egy normálos fórumon kezdődött, hogy "jajj ne, ide szabadultak az anarchosok"... (lévén hogy engem felvettek jópár normálos fórumra anarchos orival, mert a normálosok mind szabiznak) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:14. |