![]() |
Quote:
|
Quote:
de eccer ugy is felmegyek:D |
Quote:
|
Quote:
|
na csoringerek és iq-betyarok... meg egyébb sárdobalo majmocak.. jelentekezzenek nalam olyan emberek akik itt azt hiszik ok a kiralyok es eddig csak a panaszkodas volt, hogy jaj nem tudtam felmenni jaj ez van jaj az van.. szoval 3 embert varok aki irna nekem.. foleg olyan fantasztikus siro katonak irjanak akik itt eddig sardobalassal tengettek eletuket vagy pedig fantasztikus szemfulesseget emlegettek.. egy honap mulvara tehat keresek 3 embert.. es megjelolnek nekem egy 5-os csoportot és ott feljuttatom oket olyan magassagokba amire itt a siras elott nem volt lehetosegunk.. lehet s-w-x amit akartok.. aztan majd meglatjatok, hogy csak reszben van igazatok..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Indoklás: Szövetséget a Diplomácia menüpontban keress, a fórum nem erre való! Büntetés: Figyelmeztetés Admin (#0) , 2008-09-28 12:09:14 :D:D |
Quote:
|
Az 5/T-ből már elléptünk a top helyekről. Igaz, annak már vagy fél éve, vagy annál is több, lehet azóta az alattunk lévők feljebb kúsztak. Most a K-ban rohadok.
Sütike ajánlata viszont érdekel, szívesen felmásznék megint a T-ben. :D Olyan vicces az a csoport. :D Észak, gyere te is, és máris 3-an vagyunk. :D Már csak 1 tag kell, és kész a csipet-csapat. :D ui: A franc, most jut eszembe, 5. szinten már van orim az U-ban... De ha Sütike meg te komolyan gondoljátok, átzérózom magam T-be. |
All times are GMT +1. The time now is 00:25. |