Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Andrew 09-27-2008 20:45

Quote:

Originally Posted by Kirhal (Post 191962)
Amikor a mi szövink átlépte a 600 hekis határt ebben a csopiban,és olyan merész álmokat szövögetett h majd mi felütjük magunkat oda,akkor reggelre 3 mf ori jött nekünk ugyan abban a körben 3unkra külön külön.addig ebből a 3 oriból 2 szabin volt.
És ugyebár amint visszajöttek szabiról első dolguk volt,gömb,meg minden nélkül(nem tudtak minket gömbözni) a mi szövinket támadni földre,hogy miután minket lejjeb vertek,szépen visszaszabizzanak:)ez is érdekes dolog ám:)

Ez nem érdekes, hanem tipikus :)

Kirhal 09-27-2008 21:21

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 191964)
Ez nem érdekes, hanem tipikus :)

csak nem találtam a megfelelő szót:)

de eccer ugy is felmegyek:D

Killer 09-27-2008 21:42

Quote:

Originally Posted by Kirhal (Post 191966)
csak nem találtam a megfelelő szót:)

de eccer ugy is felmegyek:D

ahoz nem itt kell csatározni;)

Kirhal 09-27-2008 22:20

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 191967)
ahoz nem itt kell csatározni;)

én nem is csatározok.csak elmeséltem egy történetet:)

sutike31005 09-28-2008 07:35

na csoringerek és iq-betyarok... meg egyébb sárdobalo majmocak.. jelentekezzenek nalam olyan emberek akik itt azt hiszik ok a kiralyok es eddig csak a panaszkodas volt, hogy jaj nem tudtam felmenni jaj ez van jaj az van.. szoval 3 embert varok aki irna nekem.. foleg olyan fantasztikus siro katonak irjanak akik itt eddig sardobalassal tengettek eletuket vagy pedig fantasztikus szemfulesseget emlegettek.. egy honap mulvara tehat keresek 3 embert.. es megjelolnek nekem egy 5-os csoportot és ott feljuttatom oket olyan magassagokba amire itt a siras elott nem volt lehetosegunk.. lehet s-w-x amit akartok.. aztan majd meglatjatok, hogy csak reszben van igazatok..

Betelgeuse 09-28-2008 08:43

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 191983)
na csoringerek és iq-betyarok... meg egyébb sárdobalo majmocak.. jelentekezzenek nalam olyan emberek akik itt azt hiszik ok a kiralyok es eddig csak a panaszkodas volt, hogy jaj nem tudtam felmenni jaj ez van jaj az van.. szoval 3 embert varok aki irna nekem.. foleg olyan fantasztikus siro katonak irjanak akik itt eddig sardobalassal tengettek eletuket vagy pedig fantasztikus szemfulesseget emlegettek.. egy honap mulvara tehat keresek 3 embert.. es megjelolnek nekem egy 5-os csoportot és ott feljuttatom oket olyan magassagokba amire itt a siras elott nem volt lehetosegunk.. lehet s-w-x amit akartok.. aztan majd meglatjatok, hogy csak reszben van igazatok..

itt a külsőn szóban még a topklánt is leverem egyedül:D

Tsobi 09-28-2008 10:28

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 191987)
itt a külsőn szóban még a topklánt is leverem egyedül:D

Akkor közted és Milán közt a(z) (egyik) nagy különbség,hogy Ő már megtette egyszer,amire partnereket keres.

Tsobi 09-28-2008 11:09

Quote:

Kitiltás: sutike (#31005)

Indoklás: Szövetséget a Diplomácia menüpontban keress, a fórum nem erre való!

Büntetés: Figyelmeztetés

Admin (#0) , 2008-09-28 12:09:14

:D:D

Északföld 09-28-2008 12:13

Quote:

5/T nem lehet? :D

[HTPA]GeeForce 09-28-2008 13:30

Az 5/T-ből már elléptünk a top helyekről. Igaz, annak már vagy fél éve, vagy annál is több, lehet azóta az alattunk lévők feljebb kúsztak. Most a K-ban rohadok.
Sütike ajánlata viszont érdekel, szívesen felmásznék megint a T-ben. :D Olyan vicces az a csoport. :D
Észak, gyere te is, és máris 3-an vagyunk. :D Már csak 1 tag kell, és kész a csipet-csapat. :D

ui: A franc, most jut eszembe, 5. szinten már van orim az U-ban... De ha Sütike meg te komolyan gondoljátok, átzérózom magam T-be.

All times are GMT +1. The time now is 00:25.