Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   multasagos sztorik, avagy arcomon a szmajli ;) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2509)

Tsobi 12-05-2010 19:40

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 272455)
az utolsó 78 hozzászólás melyikén kell mulatni? az arcomon rajta a szmájli, de lefelé kunkorodik..

Én is valami hasonló beíráson agyaltam. :)

Bobesz bá 12-06-2010 13:18

Hirtelen nem tudtam, hova írni, de gondoltam itt elfér :-)
Szóval kérdezném Atitól, hogy mennyit fizettél Gibsonnak ezért a reklámért???:D

"Mel Gibson hóddal kel és hóddal fekszik"

Ez egy cikk címe, aki akarja az úgyis megtalálja anélkül, hogy ide linkelném :)

Zordi 12-06-2010 19:12

Gibson fizetett Atinak de lehet kapott eg újrát érte :D

csákány 12-08-2010 09:25

Törölve.....

NewLife 12-10-2010 07:16

en tudom a valaszt....amikor megvaltoztatod a jelszot meg a felhasznalonevet es nem jegyezteted meg sehol majd ujaepited felig a teljesen lerombolt orszagot es meg talan van annyi tartalekod hogy ujaepitsd teljesen de kozbe amikor te is be vagy lepve csak ugy elmegy az orszag szabadsagra es eluszik az egesz tartalekod kegyelem dofeskent mert szabadsagon a helytarto nem rakja ki a katonakat....
Na ez nem vicces szerintetek? :))))

Ati 12-10-2010 08:17

Quote:

Originally Posted by NewLife (Post 272691)
en tudom a valaszt....amikor megvaltoztatod a jelszot meg a felhasznalonevet es nem jegyezteted meg sehol majd ujaepited felig a teljesen lerombolt orszagot es meg talan van annyi tartalekod hogy ujaepitsd teljesen de kozbe amikor te is be vagy lepve csak ugy elmegy az orszag szabadsagra es eluszik az egesz tartalekod kegyelem dofeskent mert szabadsagon a helytarto nem rakja ki a katonakat....
Na ez nem vicces szerintetek? :))))

Szerintem ezen semmi vicces nincs, ez a játék helyes működése. Be lett állítva, hogy menjen el az ország szabadságra, amint lehet. Amíg van kint sereged, addig nem tud elmenni szabadságra, mivel a szabadság feltételei közé tartozik, hogy nem lehet kinti sereged. Amint a sereged visszaért, az ország megfelelt a szabadság feltételeinek. Mivel be volt állítva, hogy szabadságra akarsz menni, azért az ország ennek megfelelően el is ment, hiszen ez lett kérve.

Ui: Ezt most csak általánosságban írtam, mivel a konkrét esetet nem ismerem. De ez szokott a probléma forrása lenni, így valószínűleg itt is ez volt.

NewLife 12-10-2010 09:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272694)
Szerintem ezen semmi vicces nincs, ez a játék helyes működése. Be lett állítva, hogy menjen el az ország szabadságra, amint lehet. Amíg van kint sereged, addig nem tud elmenni szabadságra, mivel a szabadság feltételei közé tartozik, hogy nem lehet kinti sereged. Amint a sereged visszaért, az ország megfelelt a szabadság feltételeinek. Mivel be volt állítva, hogy szabadságra akarsz menni, azért az ország ennek megfelelően el is ment, hiszen ez lett kérve.

Ui: Ezt most csak általánosságban írtam, mivel a konkrét esetet nem ismerem. De ez szokott a probléma forrása lenni, így valószínűleg itt is ez volt.

Itt nem ez volt.

Dew 12-30-2010 19:36

2010-12-29 20:19:31
seduxen (#607034) elfoglalt 38 hektárt lelkisegély (#620460) országától.

:D

Remedy 12-30-2010 19:44

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 274517)
2010-12-29 20:19:31
seduxen (#607034) elfoglalt 38 hektárt lelkisegély (#620460) országától.

:D

Nekem az tetszett amikor B-ben a remalom biradalma a legrosszabb remalmoddal csatazott. Vagy vmi ilyesmik voltak a nevek. :)

Dew 12-30-2010 19:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 274519)
Nekem az tetszett amikor B-ben a remalom biradalma a legrosszabb remalmoddal csatazott. Vagy vmi ilyesmik voltak a nevek. :)

arról sajnos lemaradtam... :o de egy Xanax vs. lelkisegély se lehetne semmi... :D (és nem lehetetlen! :) csak xanax-nak fel kéne lépnie.... :p)

All times are GMT +1. The time now is 00:47.