Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Jáj! :S (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2469)

Phoenix 12-01-2008 10:27

Nem beleszólni szeretnék, de a codec pack-okat nem ajánlom, inkább ezt: Mplayer
Ezután csak kicsomagolod, és társítod az avi, mpeg, mpeg4, mov és minden filmfájlhoz. Van egy readme fájl, amiben leírja az irányítást. Igaz bonyolultnak tűnik, de meg kényelmetlennek az elején, de nem kell telepíteni semmit és nagyon egyszerűen működik. :)

Redback 12-02-2008 18:31

tengap este kikapcsoltam a gépet, semmi gondja nem volt.Ma reggel bekapcsoltam, elkezdett folyamatosan prüttyögni, pipipipipipi, az nem tudtam megnézni mi a baja, mert nem akartam felkelteni anyát a prittyegéssel.Délután hazajöttem, fel a füles, valami jó zene telefonról majd bekapcs a gép.Láss csodát bebootul, semmi szokatlan prittyegés.Öteletek?

Óriás szúnyog 12-02-2008 19:42

Lehet csak a ventillátor kezd csapágyas lenni ezért néha elkezd furcsa hangokat kiadni bekapcsoláskor vagy hozzá ér valami kábel.

Redback 12-02-2008 21:04

Quote:

Originally Posted by Óriás szúnyog (Post 198584)
Lehet csak a ventillátor kezd csapágyas lenni ezért néha elkezd furcsa hangokat kiadni bekapcsoláskor vagy hozzá ér valami kábel.

Nem, ez olyan csipogás, mint amikor pls bekapcsolom, egyet csippant az alaplap, csak most nem hagyta abba :)

Xeper 12-02-2008 22:39

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 198592)
Nem, ez olyan csipogás, mint amikor pls bekapcsolom, egyet csippant az alaplap, csak most nem hagyta abba :)

Ha pl a hűtőventi nem indul el, akkor hamar bemelegszik a proci, és az alaplap megcsörgeti a speakert.

Redback 12-03-2008 04:56

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 198605)
Ha pl a hűtőventi nem indul el, akkor hamar bemelegszik a proci, és az alaplap megcsörgeti a speakert.

errre én is gondoltam, néztem a ventit elindult :)

rak_loo 12-08-2008 20:48

Hali...
Meg tudnátok mondani,hogy miért van az,hogy bármilyen videó amit nézni akarok zöldes árnyalatot vesz fel?:(

Andrew 12-08-2008 20:52

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 198983)
Hali...
Meg tudnátok mondani,hogy miért van az,hogy bármilyen videó amit nézni akarok zöldes árnyalatot vesz fel?:(

The Matrix has you...

rak_loo 12-08-2008 21:03

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 198983)
Hali...

meg lett a probléma forrása... valaki elállított valamit a viddeókártya kezelőjében :)

Tytook 12-10-2008 20:05

A kérdés hibás, de gondolom azt már mások is leírták:
"csakis" lehetne ez is az is.
Nekem a Linuxal 1 nagy bajom van, nem tudom össze barátkoztatni a nyomtatómmal.

Ha tudnék nyomtatni, akkor másképp is szavazhatnék, de akkor se "csakis" :O)

All times are GMT +1. The time now is 11:59.