![]() |
Quote:
Az, hogy nem tartom pl viccesnek, hogy "O, magassagos" "Nem, nem, a szarvas tul gyors?" :D |
Quote:
Quote:
Az nem kérdés, hogy a fordítás.... inkább nem írom le :D És én nem szeretnék kötöszködni, éppen elegem van abból, hogy mindenhol kötöszködést látok. Wörldpísz, és mentsük meg a bálnákat! :D |
- Fickó besétál a bárba egy bébialligátorral és a vendégek felé fordul.
- "Ha kinyitom az alligátor száját, belerakom a farkam, öt percig otthagyom és utána sértetlenül, egy karcolás nélkül kiveszem, fizet mindenki egy italt nekem?" A tömeg egyetértően mormog és feszülten nézik, ahogy a fickó letolja a nadrágját, előveszi a farkát és az alligátor szájába rakja. Az alligátor becsukja a száját. Telnek múlnak a percek. A fickó öt perc után elővesz egy sörösüveget és fejbe veri az alligátort. Az kinyitja a száját és Ő sértetlenül kiveszi a tökeit. Óriási ováció, mindenki fizeti neki az italt. - "Van bárkiben akkora bátorság, hogy megpróbálja? - kérdezi a férfi a tömeget. Néhány másodperc múlva feláll egy szőke nő és félénken megszólal. - "Én megpróbálnám, de kérem ne vágjon a fejemre az üveggel!" -Mije van a láb nélküli férfinak? -Földimogyorója Faszi kijön a vécéről, megszólítja egy nő: -Elnézést uram, koedukált? -Nem, csak szartam. |
Két újgazdag gyerek találkozik a magánjátszótéren:
-Szia! Neked miért hiányzik a jobb karod? -Mert a múlthéten elraboltak és pénz követeltek apámtól. azt mondta bizonyítok akar, hogy tényleg én vagyok-e, erre levágták az egyik ujjam. -És a többi? -Apám több bizonyítékot akart. |
Egy ember mondja a cigányoknak hogyha átúsznak a dunán akkor fehérek lesznek..apa átúszik,anya átúszik,nagyobbik gyerek átúszik, kisebbik gyerek elakad a felénél és elkezd fulladozni...
-Anya:Hé apa mentsd már ki a gyereket! -Apa: minek mentsem ki? cigány. :p:p:p |
Ez kegyetlen.:D
|
A kannibál elmegy a kisfiával ebédrevalót keresni. Meglátnak egy öregasszonyt.
- Papa, ezt hazavisszük és megsütjük? - Dehogyis fiam, mit gondolsz! Olyan rágós, hogy beletörne az összes fogunk! Mennek tovább, látnak egy kislányt. - Ugye papa, ezt hazavisszük és megsütjük? - Nem fiam, ez még túl zsenge. Mennek tovább, látnak egy csinos fiatal nőt. - És ezzel mi legyen, papa? - Hát ezt hazavisszük, és megsütjük anyádat... |
Hogyan halt meg az első felesége? - kérdi a bíró a vádlottat.
- Gombamérgezésben. - És a második? - Ő is gombamérgezésben. - És a harmadik? - Koponyaalapi törésben. - Mi történt vele? - Nem akarta megenni a gombát... |
Egy férfi betér a kocsmába és leül a pulthoz. Rögtön ki is kér 10 Unicumot. A pincér elé teszi, mire a férfi szépen sorba lehúzza. A pincér megrökönyödve nézi az esetet és megkérdezi, hogy mire a nagy "sietség"?!
-Hát tudja, most volt meg életem első orális aktusa. -Tudja mit, uram?! Ez alkalomból a következő Unicumot én állom. A férfi legyint. - Ha ez a 10 Unicum nem vette el az ízét, a 11. sem fogja elvenni. |
A pap egy tinédzser fiút gyóntat:
- Atyám, vétkeztem szóban, tettben és gondolatban... Lefeküdtem egy lánnyal, pedig csak fél órája ismertük egymást... - Te vagy az, Tamás fiam? - Igen, én vagyok, atyám. - Na akkor mondd el nekem: ki volt az a lány? - Nem mondhatom el, atyám, vigyáznom kell a jóhírére. - Ugyan már! Nekem mindent elmondhatsz! - Tudom, de ezt nem. - Na... Ki volt az? A Kovács Eszter? - Nem mondhatom el... - Hát akkor a Szabóék lánya, a Kati? - Nem mondhatom el... - A Kis Judit volt innen a szomszéd utcából? - Nem mondhatom el... - Nagyon véded te azt a lányt... Makacsságodat azzal büntetem, hogy fél évig nem jöhetsz a templomba ministrálni! Odakinn találkozik a fiú az egyik haverjával: - Na mi volt a papnál? - Kaptam fél év szabit meg három tuti tippet! |
All times are GMT +1. The time now is 19:30. |