![]() |
Quote:
|
Quote:
Nem hiszem, hogy sok 36/36+os elf van Aban, 100as katmorállal, fullra töltve íjjal.. én spec kereken nullát láttam.. és gnómnak hányadik szemnek képzelted a tábornokot?:D direkt leírtam,hogy ne elviekben beszéljünk.. elviekben egy házhiányos etetős fullra töltött 9% kocsmás jó 2 mrd kp-s elf az, akit fixen nem lehet beütni.. legalábbis úgy, hogy megyek és ütök.. de ha gondolkodsz, más lehet a helyzet..:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
10% kocsma elég hogy nyugiban legyek a tolik nagy részétől? Amúgy elég aktív vagyok max éjjel nem, de napközben szinte folyamatosan. Viszont nem vagyok egy hadi beállitottságú játékos (ork), de simsezni sem szeretek (elf)... Gondolom átépítések árán a törpével ütni is tudok meg termelni is. UI: köszi az eddigi segítségeteket |
Quote:
De én spec célszerűbbnek tartom, ha lent megtermeled a tartalékot, amiből pár ütésre, épülésre futja.. Én termelnék pár mrdra való vagyont lent akár 20-30-40% feletti termelő épülettel, mert legrosszabb esetben újrázol egyet/esetleg fajt is válthatsz, vagy keresnék egy olyan klánt, ahol segítenek mindennel..:) Fentebb célszerű magad mellett tudni legalább 1-2 klántársat, hogy bevédjenek.. átlagban én A-t két részre bontanám hadis orival(ork, gnóm, óriás, törpe, esetleg hulla): termelés és ütés.. ha ütsz, akkor nem nagyon fér bele, hogy legyen termelő épületed(kivéve hiénázás(de az szerintem csúnya dolog) és leesett szabis klán ütése).. termelést meg körülményekhez kell igazítani.. nincs olyan, hogy x% termelő épület a tuti.. függ attól milyen klánban vagy, milyen messze vannak a szomszédos klánok, egyéniben kik vannak a környékeden, és ők mennyire aktívak, milyen fajjal vannak, milyen éplistával, de pl a vakmerőségedtől is és a klánérdektől is függhet.. Ha törpével elf klánba lépsz (nem látom sok értelmét), akkor lehet fix%ban termelő épületeket tartani és többnyire fedezni.. |
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, SZK-án van az orim, ha újrázok az A-ban, akkor a minimális föld mennyisége nullázódik, vagy megmarad, mert nagyon nem mindegy, úgy látom esélyem sincs elérni azt a minimális földet, így beragadt az orim max törölni tudom, de ha törlődik a minimális föld, akkor tudok játszani és tovább lépni. |
Quote:
|
Sziasztok!
Nem vagyok rutinos 1/a-s ezért szeretnék némi segítséget kérni a klántámadás-védés kiszámításához. Mi maradt ki a számításból? Támadónál: faj, morál, tekercs, és nyilván az egységek Védésnél: faj, morál, tekercs,terület-torony, egységek befolyásolja a támadóértéket a felfelé ütés? /+10%/ a varázslatok számítanak e bármit? a népesség ki-bevándorlása a csata előtt, vagy után történik? |
Quote:
semmit előtt |
All times are GMT +1. The time now is 06:27. |