![]() |
miért? aztirtad rá multkor hogy ez nem jó ötlet mert akkor saját országának adja át a pénzt vagy vmi ilyesmit beszéltél... és ha nem akarod megvalósitani ugysefogod akkor kár válaszolnom a témára
|
Quote:
A megbeszélés alatt levő témákhoz nem akarsz hozzászólni, el sem akarod őket olvasni, a már eldöntöttek viszont rosszak. Gratulálok. A fórumon a továbbiakban nem vehetsz részt, ez a mentalitás nem idevaló. Viszlát. (Természetesen a másik beceneveddel sem.) |
Rém: azzal, hogy regisztrálsz egy ötödik (!) becenevet is, semmire nem mész. Ne haragudj, de kezdesz kicsit sok lenni. A következő becenévre a Hódítóban is szankciókra kell számítanod. Nem lehet valaki ennyire értetlen, mint te...
|
Quote:
|
Igazából nem értem hogy miert akkor szólnak hozzá emberek amikor már a téma lezárt.
A vita meg amirők itt szó van számomra egyértelművé teszi hogy olyanok szólnak hozzá akik nem is vágják miről van szó. Én álmomban nem láttam 3-4 mrd ot évekig a saját országaimban mégis tudtam haladni és körbefordulgatni. Nem hiszem hogy arról szól a játék hogy teletápolt országokat védjünk. A bánya ugyolyan épület mint a brakk nem kell 3 mas csoportban mindekinek 80% os barakkos orival menni. Lehet bányát is tartani... |
Quote:
Quote:
Mert ez a játékos nagyon valószínű, hogy úgy tudott a B ben játszani, hogy előtte a 3 gyorsban elérhetetlen magasságban (ahova mindenki tudja hogy lehetett feljutni ) sokezer körig termelt. Esetleg ezt a vagyont a B ben megujrázta párszor. Ismerek több olyan játékost akik így játszottak. Sajnos ezzel teljesen felborították a B piacot amikor felléptek. Benyomtak többmillió tekercset, többszázmillió rúnát a B piacára, az ebből befolyt pénzt pedig a nyers, és a katonapiac uralására használták fel. Sokszor még a védelem alatt odafedeztek a topba, akkor még nem volt büntetve az építésközbeni fedezés... Természetes, hogy Rém nem szeretné, hogy ez a lehetőség végetérjen számára. Szerencsére a játékosok többsége nem így gondolkozik. Csak azt sajnálom, hogy Rémnek nem lehet a topikba folytatott kártékolony, és buta hozzászólásaiért negatív elismertséget adni. Biztosan ez se véletlen :) |
annyit irtatok itten ugymond sok feleslegeset hogy most a lényeget alig tudom kihámozni mi is lesz pontosan
kérdezek valamit akkor 2000 kör után gyujtogatás meg miegymás lesz igaz?? tökmindegy hogy a topba vagy vagy lenn a csopi alján?? A kérdés még az hogy mi van ha megvan a 2000 köröd de a topod még 1 se?? sorry ha hülyeséget kérdeztem, de a sokadik oldal után feladtam hogy végigolvbassam, föleg hogy a viták itt az utolso oldalon nagyon nem világositották meg a elmémet:) |
Quote:
|
Quote:
Mostmárcsak az lenne jo ha a kezdeti védelem picit lecsökkene:)) sok az a 144 kör:)) felesleges pazarlás most esik le, hogy nagyon benéztem, nem a sima körök számitanak hanem a top x-ben eltöltött kör lehet 2000. Oooh nagyon láma vagyok , ahhoz képest hogy régota játszom :eek: Most szégyellem magamat:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:52. |