![]() |
Quote:
|
hááát ez nagyon durva lett! sok lovétól el fogtok esni(vip) mert ez a módosítás felháborító!!!
teljesen tönre tettétek ezt a jó kis fajt! nem tolis ez röhej))akkor az ember miért is az? én végig mentem 1 elf-el a 2-ig mf-ként és tolikra gyúrtam meg védelemre és néha be is vertek de legalább vissza tudtam vágni a tolikkal mert azért a varik gyenguszok támadásra!!! most mit is csinálnék??? semmit csak nézem hogy kapnak szét a reakció esélye nélkül))vicces... ja és már nincs elfem szerencsére) de nagyon elgondolkodom rajta h ha ez így megy tovább mekkora kedvel játszam ezt a játékot mert egyre több ember kedvét veszitek el az ilyen dolgokkal! most beszéltem 3 emberrel 10 percen belül aki valszeg törölni fog vipes orikat!!! na mindegy! sztem inkább legyen vissza csinálva a dolog 20% védelemre és a maluszok is legyenek vissza véve és akkor nem lesz ilyen vita! és még1x:D :D :D |
Quote:
viszont a játékot az alsó két szinten szeretik meg az emberek :) nem? sokan feljebb se jutnak ilyen-olyan problémák miatt.... |
Ok h. az elf hadividelme megmaradt, de ha az ork megy ellene a hazgyujtasoknak annyi.Amivel kicsit kedvet szeghettne Majd bekesen vegignezi.:o
Ha jol emlexem a tolvajok felfedese is arto varazslatnak szamit ,tehat ha jol ertelmezem a felelfek ezentul megjobban tekizhetik az elfet mert a varazsloi jobban faradnak meg tobbe is lesz neki a felfedes. |
Quote:
3-ig még hadis emberrel vagy hulla varival is felmegyek:) de szerintem te is:) sőt, bárki:) |
Kérek segitséget az A ba..ELF-fel vagyok fel kéne mérni egy klánt megtudni hogy hánytagu a klán kik vannak benne a szokásos klántámadás elött,,Miután felmértem öket Hogyan rakom fel a védövarikat ?? MIBÖL ????
A válaszokat elöre is köszönöm... |
Quote:
|
Quote:
eddig se a legjobb választás volt, inkább a felsőbb szinteken hasznos az elf, de legalább megmaradt... :) |
Quote:
Miután tudják, hogy az elf ilyen maluszokat kapott szerinted visszarettennek majd egy kicsit több varitól, aki jó, ha 4* egy körben képes ártani nekik? És megint az 1/A... Az A-tól el kell vonatkoztatni, nem csak az létezik, van még másik négy szint kismillió csoporttal. |
Quote:
tehat ha nem piszkal akkor en sem, viszont ha tavolrol cibalja a bajszom akkor odamegyek es legyalulom (ha tudom) ha bekesen bandukolok folfele akkor olyan celpontot valasztok akit a legisebb raforditassal be tudok utni es a leheto legkisebb ellenallas varhato. (szamomra ez tovabbra sem az elf) |
All times are GMT +1. The time now is 04:52. |