![]() |
Quote:
Sőt nem egy elfet is bevert, de sose volt benne 80% barakk. |
Üzenet a 20% mellett "érvelőknek":
Szeretném látni az összes ork tulajdonos arcát, hogy milyen "jó pofát" vágnának ahhoz, ha most épp az derült volna ki, hogy: Az orkok súgóban feltűntetett támadó bónusza a gyakorlatban 10%-kal ekvesebb...... Nos? Várom a 20% mellett voksolók álláspontját ebből a szemszögből megvilágítva! Nem vennék rá mérget, hogy azt mondanák: " Nem baj, nem történt semmi... Jaívtsák át a súgót, elég nekem ennyi támadó faji-bónusz is... Nem kell a 'beígért' adag..." ... Üdv. |
Quote:
|
Quote:
Masreszrol mivel az A-rol volt szo, en arra irtam, hogy ott az, hogy kiderult a problema, 9 (tuloras epites, remelem telleg ennyi... :o ) korig jelenthetett gondot. A lassu csoport az igazad van hogy mas teszta, de odais vonatkozhat az, hogy egyelore ez a problema NEM koztudott. Az hogy a multban mi tortent es RENGETEG elfet bevertek (akikbol csupan parnak tunt fel...) emiatt, mostmar (sajnos) edes mindegy. |
Quote:
Továbbrais tartom magam ahhoz, hogy az elf így is elég erős, max most felépít majd még pár őrtornyot, püff neki... Lényegében itt arról szól a vita, hogy sebezhetetlen "maradjon-e" az elf, vagy sem. Ha békésen felfedezgetve akarsz haladni, akkor védekezz és lopj ne tarts annyi varit hogy boldog boldogtalant le tudj ártózni. Igenis legyen elég a 20% védőtöbblet egy egyébként "békés"-nek nevezett fajnak.... ;) Ha meg nem békésen akarsz haladni, vállald a következményeket. |
Ati, sztem kár volt ezt szavazásra kiírni.. mindenki látja hogy melyik szentnek merre hajlik a mije.. meg amúgyis..
ha van egy ember aki 50kg.. mérleg azt mondja, hogy 40kg.. akkor vajon a mérleget javítja meg, vagy lefogy 10kg-t, hogy a mérlegnek legyen igaza? erről ennyit :rolleyes: |
Quote:
2000 hekin elf tudós 35%barakk/torony védelem vari (vagyis 70%-a területének) 36400*14*1,45*1,3*1,3*1,2=1498529,76 ez hány %barakk lenne egy egyéniben felfelé támadó ork tudósnak 7tábornok vérszomjal? 1498529,76/1,45/1,3/1,3/1,1/1,1/6/52=1619,83 tehát 1620 barakk vagyis 81%barakk kell neki ehez!!! 11%al több... klántámadásnál 1v1 személyes klánoknál ez még nagyobb |
Quote:
Meg kell hozni egy népszerűtlen döntést, dehát az admin feladat az már csak ilyen. :) A döntést mindenesetre nem sietem el, semmi nem indokolja. Ma délután ugyan ezt rövidre akartam zárni, de nem biztos, hogy ma meg fog születni ezügyben a döntés. |
Quote:
szerinted komojj felnőtt emberek hadatüzennek a másiknak, vagy épp 10 lovast indítanak?:D ne izélj:) a hban pont ez /lenne/ a jó, h komoly felnőtt emberek kicsit játszhatnak katonásdit ála nonéjm...:) és lehet elf is akár... vagy agresszív ork...:) és persze hogy védik a 25k hekis "macijukat"...:) ami több év munkája... mert azért a 20-25ks "maci" alatt ott figyel egy majdnem akkora másik "maci" is...:) és mondjuk 1 védekező ori ha 25k hekin bekap 1 serget, akkor karcsúbb leszen... és mostmár fedezgetni sem lehet hipp hopp:) Mellesleg:) azé nem kell az elfeket sajnálni és pátyolgatni:) mert az ex szövim Aban elfként is ütött szép egészségeseket:) sztem ezt a témát /sem/ nem kell/ene/ komolyan venni:) csak, mint 1 játékot...:) és akkor egyből nem fog izzadni senki tenyere az egéren hajnal 3kor:);) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:19. |