![]()  | 

Quote: 

Quote: 

| 

[quote=Ati;221859]Csak egy ország lesz az első helyen, a többiek maximum a második, harmadik és negyedik helyeken lehetnek, ha ott vannak. 
	Okés, hogy így el van döntve, de ettöl még nem lesz igazságossabb a játék és a miértjét sem értem.  | 

Quote: 

| 

Quote: 

Tehát a szövi minden tagja egy színnel szerepelne, ezzel jelezve, hogy ők együtt fejezték be a játékot, a másik szövi meg megint más színnel, a magányos farfkasok sima jelenlegi barna, vagy nem is tudom milyen a színük. .:D De szerintem nem ér annyit, én tuti nem fogok összeveszni azon hányadik leszek a győztes szöviben. .:D Azért van ez a fórum elvileg, hogy beszélgessünk az Arénáról, mi volt az előzőben, kik álltak össze, milyen fordulatok voltak meg ilyenek, tehát úgyis kiderülhet hogy mi volt a szitu. .:D Lassan jön a következő Aréna, jó lenne kicsit felpaprikázni a hangulatot. .:D  | 

Quote: 

| 

Quote: 

Annyira szerény a szövink, senki sem akar nyerni, illetve mindenki átadná az első helyet a másiknak, de ez nem mehet ugye a végtelenségig, azaz nincs mást tenni, meg kell nyernem. .:D Következőre tudsz jönni Csabi?  | 

Quote: 

| 

Quote: 

Helyes!  | 

Quote: 

| 

Annyira szerény a szövink, senki sem akar nyerni, illetve mindenki átadná az első helyet a másiknak, de ez nem mehet ugye a végtelenségig, azaz nincs mást tenni, meg kell nyernem. .:D 
	Akkor jó lenne ha össze szednéd magad mert még mindig csak a negyedik helyen vagy:p  | 
| All times are GMT +1. The time now is 16:17. |