![]() |
Quote:
Quote:
|
[quote=Ati;221859]Csak egy ország lesz az első helyen, a többiek maximum a második, harmadik és negyedik helyeken lehetnek, ha ott vannak.
Okés, hogy így el van döntve, de ettöl még nem lesz igazságossabb a játék és a miértjét sem értem. |
Quote:
|
Quote:
Tehát a szövi minden tagja egy színnel szerepelne, ezzel jelezve, hogy ők együtt fejezték be a játékot, a másik szövi meg megint más színnel, a magányos farfkasok sima jelenlegi barna, vagy nem is tudom milyen a színük. .:D De szerintem nem ér annyit, én tuti nem fogok összeveszni azon hányadik leszek a győztes szöviben. .:D Azért van ez a fórum elvileg, hogy beszélgessünk az Arénáról, mi volt az előzőben, kik álltak össze, milyen fordulatok voltak meg ilyenek, tehát úgyis kiderülhet hogy mi volt a szitu. .:D Lassan jön a következő Aréna, jó lenne kicsit felpaprikázni a hangulatot. .:D |
Quote:
|
Quote:
Annyira szerény a szövink, senki sem akar nyerni, illetve mindenki átadná az első helyet a másiknak, de ez nem mehet ugye a végtelenségig, azaz nincs mást tenni, meg kell nyernem. .:D Következőre tudsz jönni Csabi? |
Quote:
|
Quote:
Helyes! |
Quote:
|
Annyira szerény a szövink, senki sem akar nyerni, illetve mindenki átadná az első helyet a másiknak, de ez nem mehet ugye a végtelenségig, azaz nincs mást tenni, meg kell nyernem. .:D
Akkor jó lenne ha össze szednéd magad mert még mindig csak a negyedik helyen vagy:p |
All times are GMT +1. The time now is 08:52. |