Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Aréna (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1626)

Ati 08-19-2009 14:16

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 221854)
Sziasztok!

javaslatom lenne mely szerint nem csak az egyén hanem a szövetség 4 tagja (már ha 4 tagú a szövi) legyen az elsö amenyiben szövetség nyer.
ahogy hallottam ezen már vesztek össze szövik, hogy ki legyen az elsö.
Nálunk most ez a helyzet nem áll fent, de igazságtalanak érzem, hogy 4 ember alárendeli magát a szövinek, együt harcolnak és mégis csak egyikük győzhet....
Semilyen elismerés nincs egyenlőre, de ha lenne sem látnám ennek akadályát.

Csak egy ország lesz az első helyen, a többiek maximum a második, harmadik és negyedik helyeken lehetnek, ha ott vannak.

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 221854)
A piacról meg hogy legyen vagy sem szerintem egy probát megérne a dolog és ha nem mükszik akkor sem érte nagy veszteség a játékot.

Volt, azért lett kiszedve.

Szesy 08-19-2009 18:50

[quote=Ati;221859]Csak egy ország lesz az első helyen, a többiek maximum a második, harmadik és negyedik helyeken lehetnek, ha ott vannak.

Okés, hogy így el van döntve, de ettöl még nem lesz igazságossabb a játék és a miértjét sem értem.

Ati 08-20-2009 10:46

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 221869)
Okés, hogy így el van döntve, de ettöl még nem lesz igazságossabb a játék és a miértjét sem értem.

Miért: Nézd mega pontlistát, csak egyetlen első hely szerepel benne.

Elfi 08-20-2009 22:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 221902)
Miért: Nézd mega pontlistát, csak egyetlen első hely szerepel benne.

Esetleg azt el tudnám képzelni, hogy a végeredménynél, a kialakult pontlistán az eredmémyek között más színnel szerepelnének az egy szövetségbe tartozó orik.

Tehát a szövi minden tagja egy színnel szerepelne, ezzel jelezve, hogy ők együtt fejezték be a játékot, a másik szövi meg megint más színnel, a magányos farfkasok sima jelenlegi barna, vagy nem is tudom milyen a színük. .:D

De szerintem nem ér annyit, én tuti nem fogok összeveszni azon hányadik leszek a győztes szöviben. .:D

Azért van ez a fórum elvileg, hogy beszélgessünk az Arénáról, mi volt az előzőben, kik álltak össze, milyen fordulatok voltak meg ilyenek, tehát úgyis kiderülhet hogy mi volt a szitu. .:D

Lassan jön a következő Aréna, jó lenne kicsit felpaprikázni a hangulatot. .:D

csabi 08-20-2009 22:54

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 221941)
Esetleg azt el tudnám képzelni, hogy a végeredménynél, a kialakult pontlistán az eredmémyek között más színnel szerepelnének az egy szövetségbe tartozó orik.

Tehát a szövi minden tagja egy színnel szerepelne, ezzel jelezve, hogy ők együtt fejezték be a játékot, a másik szövi meg megint más színnel, a magányos farfkasok sima jelenlegi barna, vagy nem is tudom milyen a színük. .:D

De szerintem nem ér annyit, én tuti nem fogok összeveszni azon hányadik leszek a győztes szöviben. .:D

Azért van ez a fórum elvileg, hogy beszélgessünk az Arénáról, mi volt az előzőben, kik álltak össze, milyen fordulatok voltak meg ilyenek, tehát úgyis kiderülhet hogy mi volt a szitu. .:D

Lassan jön a következő Aréna, jó lenne kicsit felpaprikázni a hangulatot. .:D

lesz a mostani végén vmi izgalmas fordulat? :)

Elfi 08-20-2009 23:02

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 221942)
lesz a mostani végén vmi izgalmas fordulat? :)

Tekinteve, hogy az ellen harc nélkül is hullik mint a légy, nem hiszem, már csak 9-en vagyunk. .

Annyira szerény a szövink, senki sem akar nyerni, illetve mindenki átadná az első helyet a másiknak, de ez nem mehet ugye a végtelenségig, azaz nincs mást tenni, meg kell nyernem. .:D

Következőre tudsz jönni Csabi?

csabi 08-21-2009 00:17

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 221943)
Tekinteve, hogy az ellen harc nélkül is hullik mint a légy, nem hiszem, már csak 9-en vagyunk. .

Annyira szerény a szövink, senki sem akar nyerni, illetve mindenki átadná az első helyet a másiknak, de ez nem mehet ugye a végtelenségig, azaz nincs mást tenni, meg kell nyernem. .:D

Következőre tudsz jönni Csabi?

hááát.. az elmúlt pár hónap sajnos naon húzós volt, de asszem nem hagyhatom ki.. :) (hiányzik:D)

Elfi 08-21-2009 08:02

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 221949)
asszem nem hagyhatom ki.. :) (hiányzik:D)

:D

Helyes!

Alg 08-23-2009 18:13

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 221949)
hááát.. az elmúlt pár hónap sajnos naon húzós volt, de asszem nem hagyhatom ki.. :) (hiányzik:D)

Nekem a pár évvel ezelőtti hiányzik, de az már nem nagyon fog visszajönni sajnos...:( Majd ha legalább harmincan lesztek szóljatok, addig nem hiszem, hogy leszek, hacsak nem jön össze egy jó hangulatú szövi...

Szesy 08-25-2009 11:24

Akkor jó lenne ha össze szednéd magad mert még mindig csak a negyedik helyen vagy:p

All times are GMT +1. The time now is 08:52.