Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Függőség avagy Hódító mindenekfelett (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=142)

Eke 02-03-2008 11:36

Hóditó házimozi hangzással???
Akko nekem is kell egy olyan rakás kütyü,mert nállam a hód elég néma,vagy csak nekem gyenge a hallásom?:D

Tavacska 02-03-2008 22:48

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 156438)
Hóditó házimozi hangzással???
Akko nekem is kell egy olyan rakás kütyü,mert nállam a hód elég néma,vagy csak nekem gyenge a hallásom?:D

lehet, hogy gyenge :-)
én még éjszaka álmomban is hallom a paták dobogását, az íjak suhogását :-)))

de ugye én nem vagyok annyira függő :-)))

Rebellis 02-03-2008 22:51

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 156545)
lehet, hogy gyenge :-)
én még éjszaka álmomban is hallom a paták dobogását, az íjak suhogását :-)))

de ugye én nem vagyok annyira függő :-)))

Én meg a varik mümmégését és a tolik surranását:-)

Truffie 02-11-2008 12:01

Szerintem Függő vagyok
Igen, Nem alá még jöhetett volna
Nem tudom
és
Döntse el ezt más:) Válasz is:)

Burning 04-17-2008 16:18

Nem tartozom már a függők közé, mert február 10.-e óta (lehet mégis függő vagyok, mert tudom a pontos dátumot:D:D:D) nem hódoztam, sőt, még az oldalt se nyitottam meg, ide azért benéztem azóta 1-2*...Köszönöm a Hódítónak és természetesen az azt játszó embereknek a jó időt, amit eltöltöttem itt, és további jó játékot mindenkinek;):)

Redback 04-17-2008 16:44

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 170273)
Nem tartozom már a függők közé, mert február 10.-e óta (lehet mégis függő vagyok, mert tudom a pontos dátumot:D:D:D) nem hódoztam, sőt, még az oldalt se nyitottam meg, ide azért benéztem azóta 1-2*...Köszönöm a Hódítónak és természetesen az azt játszó embereknek a jó időt, amit eltöltöttem itt, és további jó játékot mindenkinek;):)

ÉS esetleg nyáron beköszönsz hódítóba, hogy befejezzük a z elkezdett párbajunkat?

Pepa 04-17-2008 18:59

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 170273)

Csodálkozok is olyan régóta szk-n vagy.

fóka 04-17-2008 19:18

Függőség?

Reggel 5óra 20perc gép(hódító),6órától munka,hazaérek 20 perc gép(hódító).:cool:Világunkban (sajnos) vannak rosszabbak is,ezért nem kell megijedni a játék miatt.Jó játékot mindenkinek.:D

fóka 04-17-2008 19:28

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 156546)
Én meg a varik mümmégését és a tolik surranását:-)

Én varázslók mormolását hallom.:D De hosszútávon meg lehet szokni.:cool:

Burning 04-17-2008 20:28

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 170275)
ÉS esetleg nyáron beköszönsz hódítóba, hogy befejezzük a z elkezdett párbajunkat?

nem tudom...lehet, mondjuk akkor megint itt kéne hagyni:D

All times are GMT +1. The time now is 00:16.