![]() |
Quote:
És amit írtam egyáltalán nem személyeskedésnek szántam. |
Quote:
Quote:
20% tanyával egy elf még majdnem betonra védheti magát... (19% ház, 20% barack, 20% torony, 20% tanya, 8% kocsma, 8% templom, pár% raktár+egyéb sallang) Ha ebből egy klánban van 2 db, máris meg van oldva, hogy a többiek 2 körös éhezéssel közel tanyafree-k legyenek... Láttam éplisták alsóbb törpékről pl, amikben van tanya, és láttam nem kevés elfet, akikben 8% tanya volt... no comment... Quote:
Sokkal durvább pénzek mennek el az emelkedésre, amikor x10e egységet fokoznak, hogy a másik mellé kerüljenek.. Ez tény, sajna ezzel lehetséges, hogy nem tudnak a kisebb klánok versengeni, viszont kihasználni ki tudnák... Quote:
A top-os klánokban vannak az igazán nagy törpék, de lejjebb szinte egyet sem látok... Aki van, azt meg képtelenek megvédeni a klántársai... Akkor miről is beszélünk? Valóban iszonyat drága egy ilyen akció, viszont azt ne felejtsük el, hogy nem csak venni lehet a nyersanyagot... tudatosan fel lehet építeni kevesebb hekin is jól termelő törpét, csak meg is kéne védeni... Quote:
Az, hogy ezt hogy kell csinálni nem ecsetelem, aki nem tudja, az nem is érdemli meg a (2)-est... |
Quote:
|
Tömören és röviden: Tehát van előnye a top klánnak. Szóval akkor Pea meséjét nem értem.
Ui: Törpe van, és védett a társai áltál. A kis kettes meg meglesz, ez miatt ne fájon a fejed még ha ez 10k kört is fog jelenteni... ;) |
Quote:
Majd a kisorimmal figyellek titeket :D |
Üdv!
Nah végre megszólaltak a bogarak. Valóban van előnyünk. És valóban tetemes. De ahogy mondám a bogarak jönnek, és fognak tudni fordulni. Mivel rövidesen felérnek, immár 3 top klán lesz messze a többiektől. Így még messzebb lesz a fordulás lehetősége. Ettől függetlenül, ha az emberek játszanának lenne elég ori az Aban hogy fordulhassanak. pea |
Quote:
És nagyon igazad van egyébként nem egymás ócsárolásából lesz kézzelfogható eredmény. Remy, szabis, toppos javaslata tetszik, feltéve, ha nem lehet kijátszani azzal, hogy a pontlistából kiesés elött valaki visszaön szabiról, körbenéz, aztán újra leszabizik. |
Quote:
90 napról meg csak annyit, h az ránk is vonatkozik, ha nem hosszabbítom a vipet, sajnos én sem tudok belépni az orimba. Ezért csináltattam új bankkártyát! Kimondottan a queosia miatt! Sztem erre egy kivülálló azt mondja fanatizmus! Igen, ez kell ehhez a játékhoz, ha el akarsz érni vmit! |
Quote:
|
Quote:
Nem tudom mi ellen tiltakoztunk eddig, nyavajogni mégkevésbé... Pár dolog nem ártana,ha változna de ez korántsem miattatok vagy a másik topklán miatt, hanem az angol 1A érdekében. Sajnálom, hogy te leragadtál a "topklánmolesztálás" ellenreakcióinál :( Arra meg hagy ne reagáljak, hogy mivel könnyebb neked, mint más ugyanakkora méretű orinak aki nem a topklánok egyikének a tagja. |
All times are GMT +1. The time now is 20:12. |