Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tényleg halálra van ítélve? avagy minden ami zombi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=116)

laci 02-21-2007 16:09

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 75051)
Duplán elnézést, rutinból írtam orkot:)
Már javítottam óriásra:)

Most megnyugodtam. Annál jobb játékosnak tűnsz, hogy varázslós, full tornyos, kereskedő orkot javasolj kezdőknek :D :D

Massza Rex 02-21-2007 17:43

Ez partalan vita, hisz egy kezdőnek bármely faj előnytelen, ha nem ismeri a hód alapszabályait, ha meg igen, mert okosan megolvassa a súgót, akkor az elf tökéletes faj. Amint lehet felhúzza a fantomot, és máris sokkal kevesebben támadják meg őt.

Kutyuleee 02-21-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 75084)
Ez partalan vita, hisz egy kezdőnek bármely faj előnytelen, ha nem ismeri a hód alapszabályait, ha meg igen, mert okosan megolvassa a súgót, akkor az elf tökéletes faj. Amint lehet felhúzza a fantomot, és máris sokkal kevesebben támadják meg őt.

meghát azért a tornyos ijjak se elhanyagolhatók:D, bár sztem kezdőknek az óriás való, a szivossága miatt, azzal azért több sikerélményük van, és az könnyebb egy kezdőnek is úgy jáccani hogy ne verjék szét. sok kezdő kezd orkkal is hogy milyen erős, aztán elmegy a kedvük amikor egyszerre 5térkapun lopkodja a fél világ...

dreaman68 02-21-2007 19:35

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 75084)

és egy kezdő mikor áll be bekkelni és felfedezéssel menni felfele?

én kezdőnek hullát meg óriást ajánlanék
de a hullát is nagy csopiba és valakinek nem árt pártfogolni kicsit ...megfelvilágosítani

Massza Rex 02-22-2007 08:24

Én kezdőként elffel nyitottam (a súgóban ajánlott éptíkezéssel és sorrenddel) de az első hónapban nem támadtam, csak néztem a környezetet gömbökkel. Ebből kialakult egy (jó-rossz) kép az erőviszonyokról, majd elkezdtem mocorogni.

Az óriás szívóságát csak akkor tudod értékelni, ha előtte rendszeresen szanaszét loptak, gyújtotak, stb :)

Massza Rex 02-22-2007 08:28

Ha egy kezdő a védelem alól kijőve 200-300 egységgel támadgatni kezd, akkor ne csodálkozzon, hogy szétverik.

Én pl gyakran szoktam tanácsokat adni ződben, ha egy kezdő belém akad és 150 tolival megpróbál lelopni, vagy rám nyom 5-6 ártót, holott már az első is pattant.

Sataniac 02-22-2007 09:59

Hulla vagyok.

Ház 106 25%
Barakk 262 64%
Könyvtár 5 1%
Raktár 5 1%
Drágakőbánya 9 2%
Őrtorony 20 5%

kb ilyenek maradnak az arányok 600 hektáron is, ha eljutok odáig. az érdekelne hogy hogyan, milyen lépésekben lehetne ebből átépülni hadi óiásra...

tud valaki segíteni?

Kutyuleee 02-22-2007 10:27

Quote:

Originally Posted by Sataniac (Post 75177)
Hulla vagyok.

Ház 106 25%
Barakk 262 64%
Könyvtár 5 1%
Raktár 5 1%
Drágakőbánya 9 2%
Őrtorony 20 5%

kb ilyenek maradnak az arányok 600 hektáron is, ha eljutok odáig. az érdekelne hogy hogyan, milyen lépésekben lehetne ebből átépülni hadi óiásra...

tud valaki segíteni?

hmm de minek a könyvtár egy hullának???:confused:

Xeper 02-22-2007 10:49

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 75182)
hmm de minek a könyvtár egy hullának???:confused:

Pénz... nem lopja senki a tekijét :)

Xeper 02-22-2007 11:01

Quote:

Originally Posted by Sataniac (Post 75177)
Hulla vagyok.

Ház 106 25%
Barakk 262 64%
Könyvtár 5 1%
Raktár 5 1%
Drágakőbánya 9 2%
Őrtorony 20 5%

tud valaki segíteni?

Mikor eléred azt a hekit, amivel lépni fogsz, akkor kb egyszerre lenyomsz egy halom barakkot, amiből tanyák lesznek (persze mindenekelőtt kell egy cél éplista :) ).... az ezt a mennyiségű barakkot ellátó házat is lenyomhatod mellettük (vagy annyit, amennyivel a kívánt mennyiségű ház marad), az intézőben a tanya mindenképpen legyen minden működtetni kívánt épületed alatt (lépés előtt term.). Ugyanezt megteszed a templomok javára is. A sorrend tetszőleges, egyiknek sem veszed hasznát hullaként :)
Célszerű minél nagyobb lépésekben építeni, akár a tanya templom lépéseket egybevonni, és úgy ütemezni, hogy beépítés után azonnal léphess, mert hullából gyengíted magad ugye :)

All times are GMT +1. The time now is 11:07.