![]() |
Quote:
|
Ez partalan vita, hisz egy kezdőnek bármely faj előnytelen, ha nem ismeri a hód alapszabályait, ha meg igen, mert okosan megolvassa a súgót, akkor az elf tökéletes faj. Amint lehet felhúzza a fantomot, és máris sokkal kevesebben támadják meg őt.
|
Quote:
|
Quote:
én kezdőnek hullát meg óriást ajánlanék de a hullát is nagy csopiba és valakinek nem árt pártfogolni kicsit ...megfelvilágosítani |
Én kezdőként elffel nyitottam (a súgóban ajánlott éptíkezéssel és sorrenddel) de az első hónapban nem támadtam, csak néztem a környezetet gömbökkel. Ebből kialakult egy (jó-rossz) kép az erőviszonyokról, majd elkezdtem mocorogni.
Az óriás szívóságát csak akkor tudod értékelni, ha előtte rendszeresen szanaszét loptak, gyújtotak, stb :) |
Ha egy kezdő a védelem alól kijőve 200-300 egységgel támadgatni kezd, akkor ne csodálkozzon, hogy szétverik.
Én pl gyakran szoktam tanácsokat adni ződben, ha egy kezdő belém akad és 150 tolival megpróbál lelopni, vagy rám nyom 5-6 ártót, holott már az első is pattant. |
Hulla vagyok.
Ház 106 25% Barakk 262 64% Könyvtár 5 1% Raktár 5 1% Drágakőbánya 9 2% Őrtorony 20 5% kb ilyenek maradnak az arányok 600 hektáron is, ha eljutok odáig. az érdekelne hogy hogyan, milyen lépésekben lehetne ebből átépülni hadi óiásra... tud valaki segíteni? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Célszerű minél nagyobb lépésekben építeni, akár a tanya templom lépéseket egybevonni, és úgy ütemezni, hogy beépítés után azonnal léphess, mert hullából gyengíted magad ugye :) |
| All times are GMT +1. The time now is 11:07. |