![]() |
Quote:
Vagy ha 100-an mondják, akkor belátod, hogy az a jó? Vagy hiába mondják neked, hogy a trabant milyen jó és biztonságos családi autó, hiszen nem lehet menet közben kinyitni a hátsó ajtót (hiszen nincs is ugye), vagy nem lehet lehúzni az ablakot - ezzel kiküszöbölve hogy kiessen a gyerek az ablakon menet közben -, akkor is inkább veszel egy 7-es bmw-t ha a családodat tartod szem előtt... És még hozhatnék egy csomó -értelmes :D- példát. Sajnos azokkal az érvekkel, amikkel érveltek, engem nem tudtatok meggyőzni, és ebben a témában nem is igazán hiszem, hogy tudtok olyan érvet felhozni, amivel a döntésemet meg tudnám változtatni. Nem hajthatatlan vagyok, csak tovább látok az orromnál és a átlátom, hogy ennek a jövőre nézve milyen következményei lehetnek... |
nem ezek mind olyanok amikröl tapasztalat utján szerzek tudást én azt se mondom hogy rosz ez vagy az még ki nem probálom viszont ezt pusztán logika utján is érthető. AZ hogy az aszony mit szeret az ágyba tapasztalható az hogy a fü jó vagy rossz tapasztalható az hogy kényelmes a cipő tapasztalható, ez meg tudható!!! AZ hogy 4+3=7 az tudható . POnt mit ez a javaslat.
|
Quote:
|
hi én nemmel szavaztam:)
Már leirtatok sok érvet és ellenérvet, nem sokat akarok rágódni rajta!
Nem hatalmas előny!! ez elírás! de a ht. ne oldja már meg azt hogy nem körültekintő volt a támadás előkészités!:eek: |
Nah megtámogattam én is.
Nincs ebben semmi extrém dolog, csupán egy klikk :) Igazából nem értem az ellenérveket, hiszen alapjában véve alig váltazna valami. |
Quote:
Szoval alapjában véve jó ötlet, de ha leszavazzátok az se nagy hiány |
Quote:
|
Alapvetően nem akartam hozzászólni, de ha már vettem a fáradságot h végigolvassam az egészet akkor megteszem.
Először is: Már az ősidők óta hódítózok és a vip-et is sztem azóta használom mióta bevezették. Most is vip-es vagyok ráadásul többségében hadis orit viszek. Ennek ellenére ellenzem a javaslatot. Előre is elnézést kérek h nem fogok mindent szó szerint idézni de már nem lenne erőm mindet visszakeresni... |
Sztem a itt a hozzászólások kb fele nem a témához kapcsolódik.
laziga: Sztem az h kinek milyen a magánélete h családja van vagy más miatt nem ér rá sztem nem tartozik ide. Mindenki nyílván be tudja osztani az idejét és el tudja dönteni h mi fontos neki. Ez egy on-line játék és mint minden ilyennél az aki jobban "on-line" annak előnye van. Ezzel sztem nincs semmi gond. |
Mint már mondtam többnyire hadis vagyok...
Nem tudom h honnan szeditek azt h 1-1 támadásnál 5 órát kellene eltölteni. Igen sokmindent írtatok de az h 1 percre benézek pl 5x az nálam nem 5 óra... Azt is túlzónak érzem h emiatt tönkremenne egy ország. Többször lettem már beteg több 1000 ha-n kórház nélkül is, de túl lehet élni. Sztem az aki "kihegyezett" országot csinál (pl 99%os fogl.) annak eleve többször kell benéznie, ha meg nem akkor ne élezze ki annyira, vagy menjen lasúbb csoportba. Ezzel távolról sem azt mondom h akik dolgoznak(v más miatt nem érnek rá) azok ne támadjanak, de nyílván ha kiélezik az országot akkor többet kell vele törődni. Ha meg nincs kiélezve akkor meg nem szenved el akkora kárt a kb 5-8 kör alatt amikor legközelebb benéz, mivel eleve nem 99% fogl.on van(ami hadisnál nem árt) és esetleg vannak feles épületei is. Nem értem h miért kell a Vip-es előnyök többi funkciójához hasonlítani. Valaki írta korábban h az h támadsz és kimész az a te döntésed így a következménye is a te hibád(eredményed). A többi funkció más(sztem) Ha támadsz igazán elvárható h utánna ránézz pl 8 órával. NEM KELL ÓRÁKAT A GÉP ELŐTT LENNI. Ha már vip akkor pl 2 perc alatt wap-on megnézed h van-e vmi. Ennyi. |
All times are GMT +1. The time now is 21:21. |