![]() |
Quote:
|
Quote:
csak hogy ne legyen off Az utasszállító hajóról egy hosszú szakállú, ápolatlan férfit pillantanak meg az egyik kis szigeten, aki vadul integet és ordítozik. -Ki ez az ember? – kérdezi az egyik utas a kapitányt. -Fogalmam sincs. De mindig megbolondul, ha erre járunk! |
Ezzel a viccel senkit sem szeretnék megbántani, ez csak vicc.
Ha valakit mégis sért ez a vicc, attól elnézést kérek. A medve, a róka és a farkas elmennek a munkanélküli hivatalba, munkát keresni, mert nagyon éheznek. Az ott dolgozó SZAKEMBER ki is közvetíti őket a megfelelő helyre. A rókát egy baromfiudvarba segítőnek, a farkast egy birkanyájhoz szintén segítőnek, míg a medvét egy téglagyárba melósnak. Eltelik két hét, találkoznak A róka hülyére verve, csont soványan, a farkas szintén, a medve pedig szépen kigömbölyödve. Ki-ki elmeséli, hogy vele mi történt. A róka kezdi: - Két napig jól ment sorom, de mikor a gazda rájött, hogy én tizedelem az állományt, akkor fogta a kapát, kaszát, kutyát és mindent, amivel ütni lehet, egyszóval helyben hagytak. Azóta is alig ettem valamit. Azt mondja a farkas: - Ugyanígy jártam én is. Két napig Hawaii, aztán mikor a pásztor rájött, hogy miért hibádznak a birkák, hát kaptam én is mindent, csak jó szót nem. Azóta se ettem semmit, mert még a fogaimat is kiverték.... Mire a medve: - Nézzétek gyerekek, nekem nem lehet okom a panaszra, a téglát nem lopják, a cigányokat meg nem számolják...... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D |
OFF
Quote:
ON: A tanítónéni kérdi az iskolában a gyerekeket, milyen szokatlan dolog történt velük. Móricka jelentkezik: - A nagybátyám múlt héten beleesett a kútba. - Jaj, szegény - mondja a tanítónéni -, remélem jobban van! - Gondolom jobban, hisz tegnap óta nem kiabál. |
Móricka éppen hatalmas c betűket rajzolt piros filctollal kishúgára mikor édesanyja belépett a szobába:
- Úristen Móricka, mi csinálsz a kishúgoddal??? - Semmit, csak becézem... |
Az asszonyka meztelenül nézegeti magát a tükörben.
-Szerinted mitől lehetne egy kicsit nagyobb a mellem? Férje fölnéz az újságból, és azt mondja: -Vécépapírral simogasd a melled közét. -Gondolod az segít? -Hát ahogy a segged elnézem... |
- Szexuális téren egyre összehangoltabb vagyok a feleségemmel.
- Valóban? - Igen. Tegnap például mindkettőnknek fájt a feje. |
All times are GMT +1. The time now is 09:23. |