![]() |
hm, neveztem erre a parbajra?
erdekes..hm.. |
Quote:
ugy volt,hogy nem érek rá így az elejét nem én nyomtam csak 45perc után jötem:) |
Harcosok, azert nehany riziko faktort vmiert nem veszel bele :)
1., Mi van ha nem megy be a tamadosereged es Te is kapsz egyet az elejen? 2., En eddig is 20 toronnyal jatszottam a parbajokat, es megis bevertek...hidd el, nem olyan sok vedelem az :) 3., A vegso eredmenyben nem szamitana a nepesseg, igy Te felreertesz vmit :) Ez annyit jelentene, hogy hiaba van 7k neped, akkor nem lenne 600-al ponttal tobbed, mint akinek 4k nepessege van. S azert szamolgassunk mar egy picit, hogy ha epitesz tegyuk fel 10 konyvtarat, 4-5 templomot akkor mennyi koved marad arra, hogy ortornyot epits :) mert hogy nem lesz 30% toronybonuszod, az biztos. |
jelentkeztem, mert meg akartam nezni, de mivel oram volt fel 4-tol, igy nem leptem be az oriba, meg teljesen kiment a fejembol :)
|
De komolyan nevetek rajtatok csak annyit láttoka javaslatban,hogy nem számít a nép:)és,hogy én ellenzem
De most komolyan az lenne szép Ati megcsinálná utána meg rájönnétek milyen értelmes dolog is:) |
Quote:
2-esre válasz: mert te ugy számolod a védelmed,hogy 20toronnyla legyen annyid mint másnak 5-el:) 3-asra: ha valaki 3k néppel többet cisnál akkor megérdemli:) Ja és nyugi kinyomok én rengeteg tornyot akárhány órára :)Ha nem számít a nép:) |
Quote:
2orára:D |
Quote:
ezt mindenki tudja, hogy nem vagy jó matekból hisz még itt is kértél segítséget de ezt nem kell szégyelni nem lehet mindenki jó matekból én pl akármilyen matek dogát kell írni csak 3-ra tudom, mert figyelmetlen vagyok:) |
Quote:
De majd megkérem Csokit korrepetáljon :p |
És lagen véleményed Ati javaslatáról?:)
végülis felölem be lehet vezetni de utána én tudom mi lesz:D |
All times are GMT +1. The time now is 22:15. |