Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Andrew 06-12-2010 12:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 255747)
30 fok. A maximum 35 fok Mohácson. Hol vagyunk még a pár évvel ezelőtti 42 foktól... :)

Ülök a szobában egy szem alsóban, és izzadok... Itt valami akkor sincs rendben :p
33°C-t írnak itt Szegeden... Nem mondhatnám, hogy kellemes - viszont holnapra záport ír, hurááááá :D

Ati 06-12-2010 12:25

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 255749)
Ülök a szobában egy szem alsóban, és izzadok... Itt valami akkor sincs rendben :p
33°C-t írnak itt Szegeden... Nem mondhatnám, hogy kellemes - viszont holnapra záport ír, hurááááá :D

Szeretnék én is hozzájárulni az örömhöz:

zápor, zápor, zápor, zápor, zápor, zápor, zápor, zápor, zápor, zápor, zápor, zápor, zápor, zápor, zápor, zápor, zápor, zápor, zápor, zápor.

Én is záport írok, rengeteget! :D

J.Ati 06-12-2010 12:26

Pff, de favicc volt :D

Ati 06-12-2010 12:30

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 255752)
Pff, de favicc volt :D

Fa! Igen, ez az! Azt is írok, mert az árnyékot ad! :D

Tsobi 06-12-2010 12:51

Quote:

30 fok. A maximum 35 fok Mohácson. Hol vagyunk még a pár évvel ezelőtti 42 foktól... :)

Ha jól számolom 12 fokra :p

Ati 06-12-2010 13:09

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 255754)
Ha jól számolom 12 fokra :p

12 fok? Az ilyen észak-északkeleti irány, de még inkább észak...

vityu 06-12-2010 13:10

Quote:

Máris el kezdtem fázni :D

Andy 06-12-2010 17:26

Miért van az, hogy a lustaság, vagy nem is tudom minek nevezzem ezt saját család tagomnak jó?
Ma sütni akartam (ez úgy 10 perce jutott eszembe), és úgy tudtam van itthon még gluténmentes sütőporom, ami számomra viszonylag nehezen beszerezhető (vagy Ausztriában, vagy Mo-on 60 km-ert kell utaznom érte). Tévedtem. Kedves édesanyám elhasználta az összeset, mert úgy gondolta (hogy nincs itthon ki tudja mióta normál sütőpor), igaz csak annyi lett volna neki, hogy megnézi és látott volna csodát, mert van itthon (még erre is pont figyelek, hogy ne az enyémet használja, ha használja is, akkor azt nem értem miért nem tud szólni érte, és akkor újra beszerzem, mihelyt tudom, s ne járok így ahogy most). Ráadásul ma olyan meleg van még mindig, hogy erőm s kedvem nincs most elmenni venni a megyeszékhelyre. Több óra lenne mire busszal megfordulnék. A mai sütésről ennyit:mad: Végül is úgyis nagyon meleg van, minek még a sütőben keletkező hővel növelni?:rolleyes:

Ati 06-12-2010 17:28

Quote:

Originally Posted by Andy (Post 255782)
Miért van az, hogy a lustaság, vagy nem is tudom minek nevezzem ezt saját család tagomnak jó?
Ma sütni akartam (ez úgy 10 perce jutott eszembe), és úgy tudtam van itthon még gluténmentes sütőporom, ami számomra viszonylag nehezen beszerezhető (vagy Ausztriában, vagy Mo-on 60 km-ert kell utaznom érte). Tévedtem. Kedves édesanyám elhasználta az összeset, mert úgy gondolta (hogy nincs itthon ki tudja mióta normál sütőpor), igaz csak annyi lett volna neki, hogy megnézi és látott volna csodát, mert van itthon (még erre is pont figyelek, hogy ne az enyémet használja, ha használja is, akkor azt nem értem miért nem tud szólni érte, és akkor újra beszerzem, mihelyt tudom, s ne járok így ahogy most). Ráadásul ma olyan meleg van még mindig, hogy erőm s kedvem nincs most elmenni venni a megyeszékhelyre. Több óra lenne mire busszal megfordulnék. A mai sütésről ennyit:mad: Végül is úgyis nagyon meleg van, minek még a sütőben keletkező hővel növelni?:rolleyes:

Most éhes lettem... :)

Andy 06-12-2010 18:04

Ati, akkor le se írom:D:D, hogy milyen finom lett a csirkecomb, amit vacsira készítettem. Amúgy, csak a süteményről kellett ma lemondanom:)

All times are GMT +1. The time now is 09:03.