Quote:
Originally Posted by Remedy
(Post 303120)
Gondolkodj kicsit, és akkor nem írsz ilyeneket. Egy elképzelt helyzetet írunk, tudod, amibe bele kell élned magad. Ha megoldást javasolsz rá, akkor tégy úgy, mintha megtennéd, ne más faszával verd a csalánt. Én csak rövid úton igyekeztem bebizonyítani, miért is nem életképes amit javasoltak, profiság ide, profiság oda. Rajtam kívül pedig még 100 másik ember ki tudná ezt használni a hódban, még talán te is.
|
Te meg olvasd el, hogy én mit írtam, és akkor nem írsz ilyet. Miért képzeljem el azt, hogy a top 2. helyéről kell nekem ütnöm 20 körre lefelé? Gondolja el az ezt a helyzetet, akinek szüksége van rá, hogy a legjobb legyen a csoportban. Nekem nincs olyan országom, aminek a top 10%-nál több kellene. Sőt, tisztában vagyok vele, hogy mire esetleg oda jutok (hozzá tenném, hogy sosem lesz olyan, mert úgy 2 évente megyek 1-2 kört, majd visszamegyek szabadságra), addigra annyi 9 szemes lesz, hogy esélyem sem lesz a top első helyére. Főleg azért sem, mert nem mnt-zek, és nem kérek békét.
Személyiségről le lehet mondani, ha annak a feltétele túl erős. Ha nem erős, akkor nem kell könnyítés. Rosszul gondolom? A csoport legjobbjának kell lenni. Ha a csoport legjobbja véletlenül egy elfokozódott ország egy rövid időre, amíg el nem megy mélyszabadságra megint, akkor meg kell előzni. Nehéz? Nem feltétlenül kell 1000 körönként lépni.
Egyébként nem vagyok én sem irigy, csak az a nagy sajnos, hogy olyan emberek játszanak ezekkel a nagy számokkal (van persze kivétel), akik bármelyik szinten lealáznak mindenkit, még saját bevallásuk szerint is, sőt fórumokon bármikor lehet látni a nagyképű kijelentéseket, aztán meg amikor van egy kis akadály, akkor meg már gondot okoz a tudáshoz és személyiségszámhoz megfelelő helyezést elérni, vagy csak várni egy kicsit. Ha nem ilyen játékosok kérnék, akkor valószínűleg teljes mellszélességgel támogatnám, de így csak annyit tudok mondani, hogy a feladat adott, teljesítsd.