![]() |
100házam lesz 137 hekiböl na erre mondom azt nem semmi:D
|
Quote:
|
Quote:
ja és még be is akarok ütni valakait:D de még lehet több lesz mint 100:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de amugy is nyernék most:)mivel a csávót rengetni is tudom+be is vágom majd a végén:) mondjuk a bosszabb párbajokon ugyis támadó taktikán vagyok mindg:) csak jobban mondva hekiszerző:) de ennek is vannak hátulütői:)pl 2orás párbaj szinte csak támadóval lehet ütni az elején aki mondjuk üt 15hekit azt így még meg lehet fogni de ugy nem:) |
Quote:
Hülyeség, hogy a párbajgyőzteseknek full üres orijuk van, mert utolsó percben minden létező egységet lefokoznak. Ha már nézeteltérések lerendezésére szolgál, akkor azt rendezzék le, ne kórházat gyártsanak, meg embert lopkodjanak... |
Quote:
mivel ha lefokozom kilopnak stb stb:) és nem elég gyors a netem,hogy legutolsó pillanatban tegyem ezt az meg,hogy valaki mondjuk 500egységgel többet gyárt szerintem azért megérdemel 100értéket:) ha 500egységgel jobb:) Meg szerintme azoknak kell ezt eldönteni aki párbajozik:)sorry:D így az alapötlet nekem nem tetszik mert sokszor van hekiegyenlőség....+ha szerez valaki 20heki elönyt utána már fullra bevédi magát a végére.... DE,hogy érveket is hozzak fel: Az ütés nehezebb lenne.... És,hogy miért?Mert a végén a profik nem 100házat nyomnának hanem rengeteg tornyot:) És ez szerintem épp elég indok így is baja van sok embernek,hogy nagyon nehéz ütni... |
Quote:
|
Quote:
ezzel a javaslattal 30% toronybonusza lenne mindenkinek.... Figyelj tudom neked jól jönne mert nem tudsz népelni...Ezért nem is nyertél prábajt.... |
| All times are GMT +1. The time now is 23:35. |