Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Redback 06-09-2010 15:48

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 255487)
Külön öröm volt, hogy a buszmegállóban álló emberek csak lestek némán, aztán mikor a rajkó elszaladt még mindig egyik sem szólt egy szót sem..

Az egyik ismerősömet késsel a buszmegállóban pakoltatta ki egy cigány, természetesen egy hangos szót nem szóltak, hogy hagyja abba, és rendőrséget sem hívtak...

RRRrrr 06-09-2010 17:19

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 255490)
Az egyik ismerősömet késsel a buszmegállóban pakoltatta ki egy cigány, természetesen egy hangos szót nem szóltak, hogy hagyja abba, és rendőrséget sem hívtak...

Elintézni mindet, majd Isten szétválogatja...

Ati 06-09-2010 17:48

Milyen kényelmes most egyes miskolci cégeknek az árvízre hivatkozni, amikor az egy hónapja esedékes melót valaki számonkéri rajtuk... Ja hogy egy hónapja még nem volt árvíz... Apró szépséghiba... :D

Hex 06-09-2010 18:16

Cégem beiskolázott.
Az első kettő 2x2 napról elsőre meglettek a vizsgák, viszont a harmadik 2 napról már 2X hasaltam.

Hülye vagyok, hogy nem olvasom el normálisan a kérdéseket, mindegyikben volt egy apró kis csavar, amit nem vettem figyelembe. holnap szurkoljatok. Egy lövésem van még :D (pénzügy, számvitel, kh specifikus szabályok, finanszírozás, stb. tisztára, mint ha államvizsgán lennék :D)

mellesleg a cégnek ez a 3X2 nap, 3x27.000 plusz áfába kerül

richardka 06-09-2010 20:15

azt nem tudom hogy dühitő e mikor a cégem bejelenti hogy bezárja a telephelyét (egy multi kb 700 embert foglalkoztat itt), a médiába megy a hir meg miegymás és jön a mézesmadzag hogy igy segitünk ugy segitünk, és ez megy a médiába. Majd mikor konkrétumon van a dolog kiderül hogy kb 40 milliárd van félretéve, de ebből te és sok másik ember egy fillért se kap. vajon ilyenkor mire gondoljak?? pedig tele voltam ötletekkel:D na mindegy, ha nem akarja az állam hogy adot fizessek, nem fogok igyekezni. Oda a nagy tervem

a másik napok vannak hátra és kénytelen vagyok abbahagyni a hodot mert letiltották a melohelyi gépekről:DD ááh a héten dögunalom van, és még tart 2 honapig. Komolyan el lehet fáradni a nagy semmittevésbe:D

Ati 06-09-2010 20:20

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 255527)
a másik napok vannak hátra és kénytelen vagyok abbahagyni a hodot mert letiltották a melohelyi gépekről:DD

Dugj rá mobilnetet. :D

richardka 06-09-2010 20:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 255528)
Dugj rá mobilnetet. :D

válság van, legalábbis nálam:D mobilnet nuku.
Ami orik biztonságba vannak azok elmennek maguktol is ami meg nem az szépen elmennek szabira vagy szkra:DD

majd szeptemberbe visszatérek :D nem is tudom miota játszom 7-8 éve?? szokatlan ez a hod nélküliség

Redback 06-12-2010 08:03

nem aludtam egész éjjel semmit :mad::mad: hajnalban kitakarítottam a szobám, a gépem.... rá 1 órára behalt a gépem, nem volt hajlandó beindulni. Darabjaira szedtem, majd összeraktam, valamiért az IDE-s dvd olvasó nem tetszik neki, amivel egyébként két éve üzemel...:mad::mad::mad: kb 6-7 perces up-time :mad::mad::mad: kell ennél több?

szerk: windows eredetiség ellenörző is felugrott....

Andrew 06-12-2010 13:05

Embertelenül meleg van :mad:

Ati 06-12-2010 13:08

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 255746)
Embertelenül meleg van :mad:

30 fok. A maximum 35 fok Mohácson. Hol vagyunk még a pár évvel ezelőtti 42 foktól... :)

All times are GMT +1. The time now is 16:43.