Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

NewJackCity 04-29-2016 18:27

Quote:

Originally Posted by Lacka (Post 309439)
(Amit egyébként ha más csinál, sírtok napokig minden fórumon, hogy milyen szemét dolog. Amiért most ezt meg mertem említeni, valószínűleg azért is megy majd a mormogás. )

ugyan nem nekem irtad de a tobbesszám miatt rám is vonatkozott
a klánforumon is ugyanugy "sírtunk" gárdinak
hogy néha belefér az elfokozás de azért máshogy kéne az ilyen helyzeteket kezelni ha van rá lehetoség
de néha van hogy ugy alakul hogy nem tud valaki gép elé kerulni(meló, gyerek, stb rulez) és meglépi az amugy genyoságnak számito dolgot
2-3 alkalommal régebben ha jol emlékszem már nálatok is előfordult elfokozás
szoval annyira nincs lelkiismeretfurdalásunk miatta
igyekszunk minél kevesebbszer kihasználni ezt a kiskaput
és bármikor lobbiznék is miatta hogy megszünjön
javasoltam is már régebben hogy a pontkulonbséggel ne lehesen max 50%-al csokkenteni a veszteséget mert ez a 100% os lehetoség hogy 0 hekire csokkenthető
ez nem hogy a játékkedvét de még az életkedvét is elveszi annak aki ellen alkalmazzák
és a stratégiai játékbol szerencsejátékot csinál
ameddig vannak kiskapuk addig sajna mindig lesz valaki aki kihasználja

Lacka 04-29-2016 23:50

Azért így egy kicsit másképp fest a dolog, köszönöm.
Igazad van, ahogy megfogalmaztam, minden tagotokra érthető, pedig én is tudom, hogy nem így van.
Azt az 50%-os dolgot nem tartom rossz ötletnek, hirtelen felindulásból akkor nekem az jutott eszembe, hogy lelépő egységek miatt max 20k pontra lehessen eltávolodni.
Azzal is egyetértek, hogy rendkívül demoralizáló egy ilyen húzás. Ha a támadó elől fokoznak, akkor ki tudja mennyi rákészülés (idő, energia, pénz) veszett kárba, ha meg valaki támadottként akar reagálni, és előle fokoznak el, akkor teszem azt, egy közel 1k hekis földvesztés után beküld 1 vagy 2 sereget (ez már lényegtelen), és nem hoz semmit, pedig ő megtette a szükséges lépéseket. Hát köszi.
A korábbi dolgokról én nem sokat tudok, kicsit több, mint másfél éve vagyok a Hanyatlásban, és a mostani csapat nagy része kb velem együtt jött. Mi nem csináltunk ilyet, az biztos.
Már nem is tudom, kb 2010 vagy 2011 óta vagyok A-ban is, azóta összesen 3x fokoztam el. Egyrészt mindig is sajnáltam rá az egységeket, inkább fedezze el egy elf, és én várok, megoldom másképp a helyzetet, másrészt sosem tartottam szép dolognak. Azt a 3 esetet is kiérdemelte a másik fél, ez lett volna a negyedik, amit kiváltottam ugye a kibontással.
Értem én azt is, hogy szeretnétek összezárni ott fent, hogy mindenki egy helyen legyen, stb. és mint tudjuk, háborúban mindent szabad, csak hát na...ne már, hogy így. :p
Persze más, ennél csúnyább dolgok is előfordultak/nak, amiknek nem lenne helye a játékban, és előbbre valóbbak ennél a kiskapunál, de ez egy másik történet...

vityu 04-30-2016 08:50

Quote:

Originally Posted by Lacka (Post 309467)
lelépő egységek miatt max 20k pontra lehessen eltávolodni.

Támogatom :D nyugodtan építhetnék 100% termelő országot. Mert mire befog valaki, napok telnek el :D

Egyébként nekem nem rémlik, hogy valaha elfokoztam volna. 500k egységet emlékeim szerint csak egyszer fokoztam, amikor Remy után mentem.

Serg 05-09-2016 18:14

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 309214)
Törlésig ütöttem a Pannont. :D

Remélem ezt csak valamiféle ostoba viccnek szántad...

vityu 05-14-2016 15:21

2016-05-14 03:00:13 Nexus (#4850) támadást indított A 8 meg a 13 - A Fekete Ló (#3151) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2132 hektár földet.

Szó se róla, nem emlékszem, hogy láttam valaha ekkora foglalást, ahol minden föld 1 országnak jutott.

Szép volt, Gárdi! Kemény meló volt, de megérte! :)

none 05-14-2016 19:58

Azt hittem, végre harcol az első két klán.. :)

J.Ati 05-15-2016 03:36

Quote:

Originally Posted by none (Post 309498)
Azt hittem, végre harcol az első két klán.. :)

Mnt-mnt :)

Nem lesz ott harc.

Pool 05-15-2016 17:49

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 309497)
2016-05-14 03:00:13 Nexus (#4850) támadást indított A 8 meg a 13 - A Fekete Ló (#3151) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2132 hektár földet.

Szó se róla, nem emlékszem, hogy láttam valaha ekkora foglalást, ahol minden föld 1 országnak jutott.

Szép volt, Gárdi! Kemény meló volt, de megérte! :)

Nos igen, szép munka, mikor a topklán egy tagja minden földi jóval (éplistával és társaival) felvértezve kilép és második kísérletre beüt két "szerencsétlent". Nincs is ezzel baj, csak nem kell úgy előadni, mint egy "önerős" ütést, amit még nem hordott hátán a föld...

Mielőtt nekem ugranak az ügyeletes lehúzók, Gárdival semmi gondom, évezredes ismerősöm...
Csak úgy kikívánkozott belőlem a privát véleményem...

Ettől még persze szép ütés, szó se róla.

vityu 05-18-2016 18:24

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 309500)
Nos igen, szép munka, mikor a topklán egy tagja minden földi jóval (éplistával és társaival) felvértezve kilép és második kísérletre beüt két "szerencsétlent". Nincs is ezzel baj, csak nem kell úgy előadni, mint egy "önerős" ütést, amit még nem hordott hátán a föld...

Mielőtt nekem ugranak az ügyeletes lehúzók, Gárdival semmi gondom, évezredes ismerősöm...
Csak úgy kikívánkozott belőlem a privát véleményem...

Ettől még persze szép ütés, szó se róla.

Szóval: nincs bajod Gárdival és az ütés szép volt. Ennek ellenére nem csak ennyit írtál, hanem valami privát véleményt egy olyan bevett szokásról, ami mindig is így ment az A-ban. hozzá tenném, hogy nem pici országról van szó, ezáltal igenis sok klán védve van azzal, hogy nem éri meg a méretmalusz miatt kimenni rájuk. Ők azt választották, hogy ekkorák lesznek ketten. Nabumm.

Pool 05-19-2016 06:27

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 309501)
Szóval: nincs bajod Gárdival és az ütés szép volt. Ennek ellenére nem csak ennyit írtál, hanem valami privát véleményt egy olyan bevett szokásról, ami mindig is így ment az A-ban. hozzá tenném, hogy nem pici országról van szó, ezáltal igenis sok klán védve van azzal, hogy nem éri meg a méretmalusz miatt kimenni rájuk. Ők azt választották, hogy ekkorák lesznek ketten. Nabumm.

Mint írtam, semmi gond az ütéssel, csak ne úgy legyen kiposztolva, mint egy "húúú, egyedül érte el, semmi hátszéllel" akció... Azért más esetben nem nagyon fordult ez elő.
Nabumm.

Stoky(Gárdi) NEXUS 05-19-2016 12:29

Elöször is köszönöm a gratuláciokat. Másodszor egyedül ütöttem és senki nem segített benne mivel 1 személyes klán voltam :) féretéve a tréfát bárki aki akkora mint én voltam megtudja csinálni nem kell hozzá sokminden. Csak akarat és idö

Pool 05-19-2016 12:52

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 309503)
Elöször is köszönöm a gratuláciokat. Másodszor egyedül ütöttem és senki nem segített benne mivel 1 személyes klán voltam :) féretéve a tréfát bárki aki akkora mint én voltam megtudja csinálni nem kell hozzá sokminden. Csak akarat és idö

Plussz az anyaklán segítsége kilépés és új klán alapítása előtt.... :)
De hát ezért vannak a jó barátok...

vityu 05-20-2016 08:35

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 309504)
Plussz az anyaklán segítsége kilépés és új klán alapítása előtt.... :)
De hát ezért vannak a jó barátok...

Hát jó. Javaslom, hogy jelezd a megbeszélések között, hogy nem lehet klánból kilépve új klánt alapítani. Meg azt is, hogy ne lehessen egy 1 személy általi ütést 1 személynek nyilvánítani.

Szerettem volna gratulálni nyilvánosan Gárdinak, mert szépen megcsinálta az eltervezett feladatot, erre jössz te és önjelölt megmondóemberként belekötsz. (Mondjuk csak úgy, ahogy szoktad, ezen nincs mit vitázni.) Köszi szépen, tényleg jó arc vagy.

none 05-20-2016 11:14

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 309507)
Hát jó. Javaslom, hogy jelezd a megbeszélések között, hogy nem lehet klánból kilépve új klánt alapítani. Meg azt is, hogy ne lehessen egy 1 személy általi ütést 1 személynek nyilvánítani.

Szerettem volna gratulálni nyilvánosan Gárdinak, mert szépen megcsinálta az eltervezett feladatot, erre jössz te és önjelölt megmondóemberként belekötsz. (Mondjuk csak úgy, ahogy szoktad, ezen nincs mit vitázni.) Köszi szépen, tényleg jó arc vagy.

Ugyan úgy túltoltad az ütésre a reakciót, mint most Poolnak a válaszod.. Lehet gratulálni, de azért egy kb 20szor akkora klánból kilépni és beütni egy kicsi klánt, nem olyan nagy dolog, pláne mióta szétdobni sem lehet, de odafokozni tobábbra is.. :)
Simán beüthette őket úgy, hogy érdemben ne tudjanak reagálni, és emellé még ő választja az időpontot, full váratlan, valószínűleg csak neki van infója, piacot úgy lefoghatjátok, ahogy jólesik.. Grat, nagy ütés, de ne állítsuk be kemény melónak, mert iszonyat előnyben voltatok..

Merengő 05-20-2016 12:35

Quote:

Originally Posted by none (Post 309509)
Ugyan úgy túltoltad az ütésre a reakciót, mint most Poolnak a válaszod.. Lehet gratulálni, de azért egy kb 20szor akkora klánból kilépni és beütni egy kicsi klánt, nem olyan nagy dolog, pláne mióta szétdobni sem lehet, de odafokozni tobábbra is.. :)
Simán beüthette őket úgy, hogy érdemben ne tudjanak reagálni, és emellé még ő választja az időpontot, full váratlan, valószínűleg csak neki van infója, piacot úgy lefoghatjátok, ahogy jólesik.. Grat, nagy ütés, de ne állítsuk be kemény melónak, mert iszonyat előnyben voltatok..

Nem fokozott oda, kb pont egy ponton voltak. Es azert tobb koron at jopar ellenfellel a pontlistan 88% barakot nem konnyu dolog megtartani :)

Sajnos a tovibba utesek kudarcba fulladtak, mindenki szabira szk-ra ment aki utheto lett volna. Igy osszesitve tobb mint 10 milla egyseg es ugyanennyi nyersanyag ment el arra az egy sikeres utesre. Gratula Gardi :)

Ezek tobb napos, (hetes infok)

Stoky(Gárdi) NEXUS 05-20-2016 13:40

Amugy volt ott megbujva egy közel 1k hekis ütés is azert :)

Hex 06-11-2016 14:06

Quote:

Originally Posted by none (Post 309051)
2015-11-04 05:00:13 Black Dragon (#3270) támadást indított Pergőtűz (#4326) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 24155 hektár földet.

Gratulálok!! :)

Pontlistát kérhetek? Mert csak ennyit írtak nekem.. :D

kicsit megkésve de gratulálok skacok. a kislányom közben már 15 hónapos :)

Tsobi 06-11-2016 17:23

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 309536)
kicsit megkésve de gratulálok skacok. a kislányom közben már 15 hónapos :)

Itt az ideje hát, hogy visszatérj!
A régi csapat miatt még én is aktivizálnám magam! :)

Pool 06-28-2016 21:37

Hogy lehet, hogy A-ban van egy olyan ország akiről tegnap V-ben csináltam gömböt?

Ati 06-29-2016 10:05

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 309555)
Hogy lehet, hogy A-ban van egy olyan ország akiről tegnap V-ben csináltam gömböt?

Tévedésből rossz országból fordult le. A tévedés helyre lett hozva, hogy a jóval fordulhasson.

none 07-20-2016 10:09

Grat, aranyos kis ütéskék.. :D

J.Ati 07-20-2016 13:26

Nem semmi ütések. Grat!

GenXter 07-20-2016 13:44

Én még nem tudom mihez kell gratulálni

J.Ati 07-20-2016 14:10

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 309570)
Én még nem tudom mihez kell gratulálni

Részleteket nem tudunk, de a hektár mennyisége kb. egy életre elég a dragonnak. Innen kb. nyugdíjba is lehet menni. Sokan azt gondoltuk, hogy mnt van a két klán között.

J.Ati 07-20-2016 14:12

Aki nincs A-ban annak itt az esemény.

2016-07-20 11:00:14 Black Dragon (#3270) támadást indított IMMORTAL (#3543) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 29461 hektár földet.

2016-07-20 11:00:14 Black Dragon (#3270) támadást indított IMMORTAL (#3543) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 25679 hektár földet.

GenXter 07-20-2016 14:27

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 309571)
Részleteket nem tudunk, de a hektár mennyisége kb. egy életre elég a dragonnak. Innen kb. nyugdíjba is lehet menni. Sokan azt gondoltuk, hogy mnt van a két klán között.

En is azt hittem hogy mnt van ;)
de megvarom a nagy beszamolot hogy hogyan is magyarazzak ki ezt a hihetetlen utest

J.Ati 07-20-2016 15:19

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 309573)
En is azt hittem hogy mnt van ;)
de megvarom a nagy beszamolot hogy hogyan is magyarazzak ki ezt a hihetetlen utest

Szóval szóbeli volt :s
Vityuékkal szóbeli?? Ejj...

Merengő 07-20-2016 17:54

Nem szobeli mnt volt, hanem hivatalos Es nem csak siman felbontottuk. Az, hogy annyira inaktiv a klan, hogy egy mnt bontast sem vesznek eszre, illetve 2 sereget bekapnak arrol mar nem mi tehetunk. Koszonjuk a gratulaciokat :) nagyon regota keszulunk r es szamunkra (sajnos feleslegesen) nagyon draga volt ez a 2 utes. Sok meloval sok fold :) megerte a belefektetett energiat, idot es tartalekot.

Pool 07-20-2016 18:02

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 309574)
Szóval szóbeli volt :s
Vityuékkal szóbeli?? Ejj...

Ennyit érne a top1 klán vezérének a szava? :eek:
Csak nem...

Merengő 07-20-2016 18:38

Ismetlem, nem szobeli mnt volt. Hivatalos jatekon beluli mnt. Sot, en mar jopar honappal ezelott "leveleztem" encivel, hogy beszeljuk meg az mnt tovabbi felteteleit, de o flegman csak annyit irt, nincs mit ezen megbeszelni. Szoval nem lehet az immortálnak egy szava sem.

J.Ati 07-20-2016 19:19

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 309577)
Ismetlem, nem szobeli mnt volt. Hivatalos jatekon beluli mnt. Sot, en mar jopar honappal ezelott "leveleztem" encivel, hogy beszeljuk meg az mnt tovabbi felteteleit, de o flegman csak annyit irt, nincs mit ezen megbeszelni. Szoval nem lehet az immortálnak egy szava sem.

Az mnt további feltétele? Mi lehet egy mnt "további" feltétele?
Vagy van mnt vagy nincs és ennyi.

Gondolom alaphelyzetből már viszketett a tenyeretek és ütni akartatok. Megírtátok nekik, hogy mnt bontva lesz és kész.
Nyilván ők annyira „aktívak” voltak, hogy nekik az mnt kényelmesebb volt…

U.I.:

-Rettegjen mindenki aki mnt-t köt veletek :p
-Most már menjetek szépen szk-ra vagy forduljatok le és hagyjátok a többit érvényesülni :D

Merengő 07-20-2016 19:48

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 309578)
Az mnt további feltétele? Mi lehet egy mnt "további" feltétele?
Vagy van mnt vagy nincs és ennyi.

Gondolom alaphelyzetből már viszketett a tenyeretek és ütni akartatok. Megírtátok nekik, hogy mnt bontva lesz és kész.
Nyilván ők annyira „aktívak” voltak, hogy nekik az mnt kényelmesebb volt…

U.I.:

-Rettegjen mindenki aki mnt-t köt veletek :p
-Most már menjetek szépen szk-ra vagy forduljatok le és hagyjátok a többit érvényesülni :D

nem. mnt bontás utáni 2 hét felkészülést akartam, mi voltunk az elsők, ők a másodikok, vártam, hogy bontani fogják. sajnos értelmes választ nem kaptam. viszont nem értem ezt a felháborodást pár hsz-ben, több helyen is gúnyolódtatok, hogy mnt van a 2 klán között, nem harcolunk velük.. már nincs mnt, volt harc, de ez sem jó.. ki érti!? :D

vityu 07-21-2016 00:43

Ha csinálunk valamit az baj. Ha nem, akkor az baj. Logikus.
Mivel nem lehetett megbeszélni az mnt bontás utáni felkészülési időt, így egyértelmű volt, hogy 24 óra van rá. Bontottuk az mnt-t, erre 25 körrel később történt meg a ráállás. Amennyiben a másik klán egyik tagjának sem tűnt fel sem a felbontás, sem a ráállás, sem a seregek, az nem a mi sarunk. Lehet sarat dobálni, lehet fujjolni, megszoktuk.
A tisztítótűz elleni szóbeli mnt-t nem mi szegtük meg, a mostani ütésnél is a "megbeszéltek" szerint jártunk el.

Innentől bármilyen kritika, amit kapunk, bocsi, de lepereg.

De számolgassatok csak. Egy 10 fős top klánnak a segéllyel együtt 84mrd aranya lehet. Ez kb 2 millió egység bevételre elég pénz a jelenlegi árakat figyelembe véve. Számoljatok ki, hogy mekkora sereg kellhet ehhez, hogy ezt klánban át lehessen ütni. Kétszer. 24 kör alatt közel az összes egység visszaérhet a piacról, bent lehet tartani, vagyis egy több évig top klán nagyon könnyen elérheti ennyi idő alatt a full egységet, ami mellett 80mrd arany csak a ráadás. Ennek ellenére léptük meg ezt az ütést.

Kohonen 07-21-2016 06:27

Grat, föleg Jacknek meg Gárdinak anarch miatt:D:D:D

none 07-21-2016 09:15

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 309580)
Ha csinálunk valamit az baj. Ha nem, akkor az baj. Logikus.
Mivel nem lehetett megbeszélni az mnt bontás utáni felkészülési időt, így egyértelmű volt, hogy 24 óra van rá. Bontottuk az mnt-t, erre 25 körrel később történt meg a ráállás. Amennyiben a másik klán egyik tagjának sem tűnt fel sem a felbontás, sem a ráállás, sem a seregek, az nem a mi sarunk. Lehet sarat dobálni, lehet fujjolni, megszoktuk.
A tisztítótűz elleni szóbeli mnt-t nem mi szegtük meg, a mostani ütésnél is a "megbeszéltek" szerint jártunk el.

Innentől bármilyen kritika, amit kapunk, bocsi, de lepereg.

De számolgassatok csak. Egy 10 fős top klánnak a segéllyel együtt 84mrd aranya lehet. Ez kb 2 millió egység bevételre elég pénz a jelenlegi árakat figyelembe véve. Számoljatok ki, hogy mekkora sereg kellhet ehhez, hogy ezt klánban át lehessen ütni. Kétszer. 24 kör alatt közel az összes egység visszaérhet a piacról, bent lehet tartani, vagyis egy több évig top klán nagyon könnyen elérheti ennyi idő alatt a full egységet, ami mellett 80mrd arany csak a ráadás. Ennek ellenére léptük meg ezt az ütést.

Hát, ha hasonlít az éplistájuk a 2-3 évvel ezelőttihez, akkor olyan nagy kockázatot nem vállaltatok.. :)
11 milla ponton 2 milla egység elég jelentéktelennek tűnik nekem, kb egy kiélezett nagy elf megfog annyi lovat klántámadásnál :D
Amúgy nekem spec nem tetszett a támadásotok, alig álltatok el tőlük, ha itt vannak, ez a két ütés valószínűleg felülről megy be.. :)

vityu 07-21-2016 09:27

Quote:

Originally Posted by none (Post 309582)
Hát, ha hasonlít az éplistájuk a 2-3 évvel ezelőttihez, akkor olyan nagy kockázatot nem vállaltatok.. :)
11 milla ponton 2 milla egység elég jelentéktelennek tűnik nekem, kb egy kiélezett nagy elf megfog annyi lovat klántámadásnál :D
Amúgy nekem spec nem tetszett a támadásotok, alig álltatok el tőlük, ha itt vannak, ez a két ütés valószínűleg felülről megy be.. :)

Nem is arról volt szó, hogy szembe kell jönni, hanem arról, hogy mit véd 2 millió egység (+ 11 millió ponton is illik tartani bent egységet, így nem kell, hogy 2 millioó egység legyen ez). De persze, hogy kihagytad azt, hogy 25 óra alatt a piacról csak nagyon kevés dolog nem érhet vissza. Azért több évig topban lévő klánnál bőven lehet 30-40 millió lovas és íjász. Ennek a bevárása és egymáshoz átjátszása nem ördöngösség. És máris lehet bent 6-7 millió egység attól függően, hogy mit akar csinálni az ellenfél. Ennyivel bármit le lehet védeni, ha az íjász, és szembe lehet menni 2 sereggel, ha az lovas.

Nem volt értelme nagyobb távolságra elállni. A piac mozdulatlan volt, a pontok semmit sem változtak a kör alatt, és ha láttad a pontlistát, akkor azt is láttad, hogy 2 országunk volt kifejezetten közel az ő 3 országukhoz, így az infózás nem okozhatott problémát. Nem kellett messzebb menni.

Ati 07-21-2016 09:44

Legnagyobb szövetségi foglalás:

2016-07-20 09:00:14 Black Dragon (#3270) támadást indított IMMORTAL (#3543) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 29461 hektár földet.

Gratulálok!

vityu 07-21-2016 10:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 309584)
Legnagyobb szövetségi foglalás:

2016-07-20 09:00:14 Black Dragon (#3270) támadást indított IMMORTAL (#3543) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 29461 hektár földet.

Gratulálok!

Köszönjük szépen! :)

vityu 07-21-2016 10:14

Egy új lista a legnagyobb ütésekről. Kiemeltem a klánunkat érintő nagyokat, hálistennek csak egyszer voltunk azon az oldalon, ahol nem szeretünk lenni.

Köszönöm a mindenkori klán tagjainak az ezekben való részvételt. :)
  1. 2016-07-20 11:00:14 Black Dragon (#3270) támadást indított IMMORTAL (#3543) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 29461 hektár földet.
  2. 2016-07-20 11:00:14 Black Dragon (#3270) támadást indított IMMORTAL (#3543) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 25679 hektár földet.
  3. 2015-11-04 05:00:13 Black Dragon (#3270) támadást indított Pergőtűz (#4326) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 24155 hektár földet.
  4. 2012-06-17 13:01:00 Black Dragon (#3270) támadást indított Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 21637 hektár földet.
  5. 2013-07-22 15:00:45 IMMORTAL (#3543) támadást indított A 8 meg a 13 - A Fekete Ló (#3151) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 20427 hektár földet.
  6. 2014-07-14 03:00:14 Black Dragon (#3270) támadást indított Hanyatlás (#3186) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 18390 hektár földet.
  7. 2013-07-14 11:00:51 IMMORTAL (#3543) támadást indított Csak egy maradhat ... (#2643) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 17221 hektár földet.
  8. 2010-08-01 04:01:20 Pannonfölde (#2157) támadást indított In memoriam Pééékek! (#3130) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 16831 hektár földet.
  9. 2011-12-04 17:01:06 Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) támadást indított Black Dragon (#3270) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 16377 hektár földet.
  10. 2015-09-08 02:00:14 Black Dragon (#3270) támadást indított Armor of Damned (#4555) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 16316 hektár földet.

Rheia 07-21-2016 10:28

Szomorú vagyok, hogy most már szinte lehetetlen elérni titeket. :) A kommentekből úgy érzem, túl könnyű volt ez az ütés így a végére, de itt is kettőn állt azért a vásár. A ha nincsen csősz, könnyen lába kél a termésnek.

Azért grat az ütéshez! A továbbiakban unatkozni fogtok. :)

All times are GMT +1. The time now is 13:27.