![]()  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

Mi az, hogy adoztatos+bármi, és mi az, hogy alap, hogy minyom? Szóval mindjárt elolvasom a szabályokat a súgóban :D  | 

Quote: 

szerintem nem nagyon tudtál engem mészárolgatni abban az időben engem mészárolni aszem 2 szövi mészárolt összesen az X-ben, de akkor éjjel nappali műszakban a hódon járt az eszem, hogy jajj hogy fogjuk ezt túl élni, és hát sikeresen elismerték hogy igen jobbak voltunk, és még kérdezgették is utána üziben, hogy hogyan tudtuk kivédeni a támadásokat a vége felé már;) jah meg aztán, ha én lopni tudtalak téged, akkor eléggé béndszi orid lehetett:) mert az én tolijaim nem fél-elf tolisok ellen készült:D :D szóval akkor még lehet én tudtalak volna betámadni huh tényleg most jut eszembe a régi szép idők, hogy még amikor X közepén voltunk, akkor mindig esténként 1-2 sereggel ijjakkal támadtam hekire vagy fosztani:D :D :D élvezet volt vérbeli hadis voltam akkor meg talán most is  | 

Quote: 

Nem Boszi, hanem Halál lopott le, , és nem mészároltad, mert kivédtük a két seregedet. 3 ment pusztira. Aztán jöttél msn-re alkudni. Hogy aszongya fizessek neked 50 millát, mert annyi kárt okoztam, különben nem hagyod abba a háborút. Mondtam, alkudjunk meg, én beérem 20 millával, és ha jó kedvem lesz, nem ütlek tovább. Aztán mnt-ért nyavajogtál, hogy leszakítottalak a 3 pusztival a szövidtől, és tisztára ki vagy szolgáltatva nekünk. Na ennél a pontnál abbahagytam a beszélgetést:D:D:D Hát tudod, most csalódtam asszem... Akkora bohóccal a hódon belül még nem találkoztam:)  | 

"Hogyan zajlik a szervezés? 
	Ha úgy határozol, hogy párbajt szeretnél szervezni, először javasoljuk, hogy döntsd el, kik vehetnek részt a párbajon. A párbaj megnyitásakor meg kell határoznod, hogy hány fő vehet benne részt, ez 4 és 16 fő között akármennyi lehet. Az egyes országok nevezési díja függ a résztvevők számától. Az összes ország által összeadott nevezési díjnak legalább 400 vip körnek kell lennie, ezért minél kevesebb fő indul a párbajon, a nevezési díj annál magasabb. A 4 óránál hosszabb párbajok esetén a nevezési díj 2 óránkánt 200 vip kör. A nevezési díjat saját magad is megemelheted, így a párbaj végén kiosztott nyeremény is magasabb lesz. A nyereményről részletesen később." Francba, 1 vs 1-ben nem lehet? Csak ha 2 tag eljön bábnak? Ilyen, hogy körtávolság, meg ilyenek vannak? :D  | 

Quote: 

már énis emlékszek huh ezen akkor is mekkorát röhögtem jajj:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D  | 

Quote: 

| 

Quote: 

Ez 99%,hogy így volt tudom majdnem mindennel kimentem(full elites voltam)kaptam vagy 4sereg kisérést:Dde nem te adtad:)  | 
| All times are GMT +1. The time now is 10:07. |