![]() |
- Kisfiam, miért nem mész játszani a szomszéd Lacikával?
- Jaj, anya, te szeretnél játszani egy olyan gyerekkel, aki trágár, bunkó, hazudós, lopós és mocskos? - Nem. - Lacika sem.. |
Hatalmas buli után így szól a férj a feleségnek:
- Nagyon berúgtam az éjjel, így nem emlékszem, hogy veled dugtam a kamrában? Mire az asszony: - Az attól függ, hogy hány órakor. |
fa vicc:)
Akarsz a képernyőn 3D-s vaddisznót látni? vadddisznó:p |
Ádám heverészik a Paradicsomban, egyszer csak megkérdi:
- Uram! Mi az a szex? - Eredj Évához, majd tőle megtudod! - hangzik a válasz. Ádám elmegy, hogy megkeresse Évát, majd kisvártatva visszajön. - Uram, mi az a migrén? |
Aktuális fa vicc
Miután a királylány megcsókolta a villamost, az átváltozott BKV. |
Mostanában mindenki a királylányokkal jön. Le lehet szállni rólunk. :rolleyes: :D
|
A sárkány elrabolja a királylányt. A királyfi persze rögtön elindul, hogy
kiszabadítsa. útközben azonban rádöbben, hogy a sárkány azért mégiscsak egy nagy és erős tűzokádó vadállat, ő meg csak egy kis nyüzüge, aki a sárkány egy legyintésétől meghal. Így hát elmegy Jackie Chan-hez, és röpke tíz év alatt megtanul profin kung-fuzni. Aztán elmegy Schwarzeneggerhez, és alaposan kigyúrja magát, ez csupán öt évébe kerül. Végül pedig beiratkozik Rambo-hoz nyolc évre, hőstovábbképzésre. Ezek után már elég önbizalma lesz, így elmegy a sárkány barlangjához és bekiabál: - Hé, sárkány! Gyere ki! A sárkány kijön: - Mi kéne? - Add ki a királylányt, vagy nagyon megjárod! A sárkány rámutat a barlangot takarító öregasszonyra: - Itt van, vigyed. :p |
10 leghasznosabb mondat állásinterjún
1. Az első gyerekem ötven után szeretném vállalni, szingli vagyok és utoljára ötéves koromban voltam beteg. 2. Haza is mehetek, ha végeztem a nap végén? Erre nem is számítottam. 3. Én sokallom a fizetést ezért a pozícióért, inkább osszák szét a HR-osztály munkatársai között. 4. Nem iszom, de csapatépítő tréningen józanul is lehet velem mindent csinálni... 5. Anyanyelvi szinten beszélek angolul, kivéve, ha nálam magasabb szintű vezetőmmel tárgyalok együtt. 6. Az előző cégtől végkimerülés miatt rúgtak ki, de azóta aludtam négy hónapot. 7. Nem kérek céges autót, sőt a saját kocsimat is felmatricázom, ha kérik. 8. Minden számítógépes programhoz értek, és ami esetleg nincs, azt meg hozok. 9. Hobbim a kávéautomata- és fénymásoló- szerelés, valamint a vállalatirányítási rendszerek karbantartása és fejlesztése. 10. A PHd hallgatók Miss Topless címét csak azért nem írtam be, mert amúgy is fent vannak a képek AZ interneten. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:28. |