![]() |
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- SZOVETCSEGBE LEPNEK NEM VAGYOK KEZDO.CSAPATMUNKA MEG VAN MINDE AMI EGY JO MULKODO SZOVETCSEGHEZ KELL. A TOBBIT ZOLDBEN... Üdv:Szikla __________ Ok. Megyek én is a "szövetcségbe"... :D //Nem beszélve a folyamatos nagybetűről...// |
2010-04-20 18:29:31
Helyezés: --- Érték: --- HELLÓ MINDENKI! SZÖVETSÉGESEKET KERESEK, A KÖRNYÉKRŐL, (MAX.4KÖR),(HADI-VARI, HADI-TOLI,VARI-TOLI, IJ-LÓ-ELIT FELÁLLÁSBAN). OLYAN JELENTKEZZEN, AKI TUD SEGÍTENI, ÉS SZÍVESEN SEGÍT! NE ROHANJUNK! VIP VAN! ez se rossz:D igaz nem tudom kit keres, meg azt se hogy ő mivel van, de legalább hirdetett egyet:D |
****** (#******)
2010-04-19 21:13:06 Helyezés: 467 Érték: 82722 Engem meg hívjon meg valaki a fórumre. Szeretnék beszélgetni. Köszi Meghívtam a focisra :) |
Quote:
|
71923
Ez a sorszáma. Nem akartam, hogy megfenyítsenek... :) |
xxxx (#000000)
2010-04-27 21:59:12 Helyezés: xxx Érték: xxxxx Csá! Szövinkben 1 hely kiadó! Soha vissza nem térő alkalom! Elvárás szinte semmi:) - csapatszellem - sok-sok arany - rengeteg patás állat - a vezír szava döntő (nem én vagyok) - vip (lentebb írom miért) - a régebbi tagoknak napi 1* jól jönne 10 milla karavánon - ünnepnapokon, névnap és születésnapokon (amúgy havonta 1*) ajándék vip Asszem röviden ennyi:) Ha ez sok akkor elég a paci és a csapatszellem;) Üdv: Tomi :eek::eek: napi 1x 10 milla mindegyik "régebbi" tagnak?? lol... :mad: |
Quote:
"Ha ez sok akkor elég a paci és a csapatszellem" |
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- Segítség! Örömmel venném ha megtámadna valaki a "földet szerezzek" ikonnal ___ No comment. :) |
"HI.MEGLEVÖ SZÖVIBE KERESEK ORSZÁGOT! BÁRKI JÖHET!!!!!!!!!!DE MINIMUM 10 KÖRRE LEHET TÖLLEM AKI ALLATTA VAN AZT KÉREM NE IRJON
TOVÁBBI JO HODITÁST!!" Jó kis szövi lesz ez. :D |
dübörög a föld..
omlanak a falak.. belépek.. ha van egy jó csapat:) ez viszont szellemes :) |
All times are GMT +1. The time now is 15:41. |