![]()  | 

Hahó, mit hallok? 
	Nekem volt Harcosokkal vitás ügyem? Milyen néven hítták? Egyébként a szóba jöhető orimat január közepe tájt regeltem. és nem rögtön szöviztem le Boszival, szal a február simán helytálló lehet  | 

Harcosok! 
	1 vs 1-ben kiállsz ellenem párbajon? :D Nem tudom a szabályokat, még sosem játszottam párbajt... Mi kell hozzá? :D Miben különbözik? :D De már most megmondom, hogy veszteni fogsz :D  | 

Quote: 

valami hosszú neve volt és a Synkel név is benne volt aszem és 30....-os ori számmal kezdődött én meg ugye a Holly-s orimmal voltam nah akkor egyébként kb jól emlékszek hogy mikor szöviztünk még anno  | 

Quote: 

| 

Quote: 

Quote: 

Köszönöm a segítséget asszem a saját orimra emlékeztem magamtól is:) A Harcosok orijának mi volt a neve?????  | 

Quote: 

bár az a Mahatma tuti nem ez volt, de a Dalvin Da az valószínű:)  | 

Quote: 

De 1vs1 szerintem rossz:Dnagy közönség kell ide:Dés alap,hogy minyom:D adoztatos+bármi jöhet bevállalom:)csak érjek rá:)  | 

Dalvin da Maltha an Synkel, csak hogy ne ezzel pocsékoljátok az időt:) 
	Harcosokat kinek hítták?  | 

Quote: 

| 

Quote: 

de emlékszek rá, hogy aszem valamelyikőnkre rátámadtt vagy lopott vagy nemtom, és akkor mi ráálltunk, erre 2 napra rá törölte magát de persze üziben beszéltetek, és akkor utána az arcoskodós üzijei miatt amit szövi fórumra másoltál akkor elkértem az msn címét  | 
| All times are GMT +1. The time now is 09:30. |