![]() |
Hahó, mit hallok?
Nekem volt Harcosokkal vitás ügyem? Milyen néven hítták? Egyébként a szóba jöhető orimat január közepe tájt regeltem. és nem rögtön szöviztem le Boszival, szal a február simán helytálló lehet |
Harcosok!
1 vs 1-ben kiállsz ellenem párbajon? :D Nem tudom a szabályokat, még sosem játszottam párbajt... Mi kell hozzá? :D Miben különbözik? :D De már most megmondom, hogy veszteni fogsz :D |
Quote:
valami hosszú neve volt és a Synkel név is benne volt aszem és 30....-os ori számmal kezdődött én meg ugye a Holly-s orimmal voltam nah akkor egyébként kb jól emlékszek hogy mikor szöviztünk még anno |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Köszönöm a segítséget asszem a saját orimra emlékeztem magamtól is:) A Harcosok orijának mi volt a neve????? |
Quote:
bár az a Mahatma tuti nem ez volt, de a Dalvin Da az valószínű:) |
Quote:
De 1vs1 szerintem rossz:Dnagy közönség kell ide:Dés alap,hogy minyom:D adoztatos+bármi jöhet bevállalom:)csak érjek rá:) |
Dalvin da Maltha an Synkel, csak hogy ne ezzel pocsékoljátok az időt:)
Harcosokat kinek hítták? |
Quote:
|
Quote:
de emlékszek rá, hogy aszem valamelyikőnkre rátámadtt vagy lopott vagy nemtom, és akkor mi ráálltunk, erre 2 napra rá törölte magát de persze üziben beszéltetek, és akkor utána az arcoskodós üzijei miatt amit szövi fórumra másoltál akkor elkértem az msn címét |
All times are GMT +1. The time now is 03:20. |