![]() |
Gigawatt Voltmárvolt (#455554)
2010-05-13 23:03:10 Helyezés: 95 Érték: 35397 Adjon az Isten! Életképes játékos életképes jövőképpel, szintén életképes jövőképpel rendelkező életképes szövetségbe lépne! :) Életképes ismerősök előnyben! :) Életképtelenek kíméljenek! :) Szebb Jövőt! Tsobi |
Quote:
Én jelentkeznék:D:D |
Quote:
|
Quote:
(de lehet hogy már pusztán az üdvözlő résznél kialakult a véleményem:) ) |
Sikeresen kivívtam ma pár autós haragját, amikor egyirányú utcába szemből mentem be, és mint aki jól végezte dolgát haladtam a forgalommal szemben...
Nem kellene az egyirányú utcák MINDKÉT oldalán jelezni, hogy az utca egyirányú? :D Nem sok értelme van az egyik oldalra kitenni a táblát, miközben a másik oldalon semmi nem utal arra, hogy nem kéne ott bemenni... Ehh... :) |
Quote:
|
Quote:
Mostanában valahogy önhibámon kívül egyre több ilyenbe botlok bele, múltkor kis utcákon lavíroztam, miután a főút le volt zárva, és egyszercsak azt látom, hogy kerek tábla háta. Mondom biztos behajtani tilos. Visszafele nézve MINDKÉT IRÁNYBÓL behajtani tilos... No ennek se volt kint a párja... :D |
Az ilyet lehet jelezni vagy a rendőrségen vagy a közút kezelőnél. :)
|
Quote:
|
Quote:
Itt is épp építik az új vásárcsarnokot, ezért a gyalogosokat egy fedett fa folyosóval kivezették az útra. Az út amúgy jó széles akár 4 autó vidáman elfér egymás mellett, de kirakták a folyosó oszlopára a 15!!!!-ös táblát.... |
All times are GMT +1. The time now is 17:51. |