Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Tsobi 05-13-2010 22:03

Gigawatt Voltmárvolt (#455554)
2010-05-13 23:03:10
Helyezés: 95
Érték: 35397

Adjon az Isten!

Életképes játékos életképes jövőképpel, szintén életképes jövőképpel rendelkező életképes szövetségbe lépne! :)

Életképes ismerősök előnyben! :)

Életképtelenek kíméljenek! :)

Szebb Jövőt!

Tsobi

BimmBimm 05-13-2010 22:06

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 251927)
Gigawatt Voltmárvolt (#455554)
2010-05-13 23:03:10
Helyezés: 95
Érték: 35397

Adjon az Isten!

Életképes játékos életképes jövőképpel, szintén életképes jövőképpel rendelkező életképes szövetségbe lépne! :)

Életképes ismerősök előnyben! :)

Életképtelenek kíméljenek! :)

Szebb Jövőt!

Tsobi

Életképes hirdetés:)
Én jelentkeznék:D:D

Tsobi 05-13-2010 22:23

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 251928)
Életképes hirdetés:)
Én jelentkeznék:D:D

Most mondanám, hogy jer, de egyrészt tudtommal nem játszol, másrészt nem akarok fórumon szövit keresni, mert az szabálytalan. :)

BimmBimm 05-13-2010 22:34

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 251929)
Most mondanám, hogy jer, de egyrészt tudtommal nem játszol, másrészt nem akarok fórumon szövit keresni, mert az szabálytalan. :)

Valóban nem játszom, és K-ban még csak fagyva sincs orim:) Én csak arra próbáltam életképesen rávilágítani, hogy számomra megindítólag hatott a hirdetés:)

(de lehet hogy már pusztán az üdvözlő résznél kialakult a véleményem:) )

Ati 05-14-2010 10:53

Sikeresen kivívtam ma pár autós haragját, amikor egyirányú utcába szemből mentem be, és mint aki jól végezte dolgát haladtam a forgalommal szemben...

Nem kellene az egyirányú utcák MINDKÉT oldalán jelezni, hogy az utca egyirányú? :D Nem sok értelme van az egyik oldalra kitenni a táblát, miközben a másik oldalon semmi nem utal arra, hogy nem kéne ott bemenni... Ehh... :)

Olasz 05-14-2010 11:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 251961)
Sikeresen kivívtam ma pár autós haragját, amikor egyirányú utcába szemből mentem be, és mint aki jól végezte dolgát haladtam a forgalommal szemben...

Nem kellene az egyirányú utcák MINDKÉT oldalán jelezni, hogy az utca egyirányú? :D Nem sok értelme van az egyik oldalra kitenni a táblát, miközben a másik oldalon semmi nem utal arra, hogy nem kéne ott bemenni... Ehh... :)

Egy behajtani tilos tábla kéne, hogy legyen a másik végén!:)

Ati 05-14-2010 11:13

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 251966)
Egy behajtani tilos tábla kéne, hogy legyen a másik végén!:)

Szerintem is kéne, de nem volt. :) Miután egy helyi bácsi is felvilágosított, hogy ez másik irányban egyrányú, mint ahogy én megyek, és a négyszögletes tábla hátulja is látszott, kitolattam, hogy legalább jó irányba is menjek, és direkt körbenéztem, se egy behajtani tilos, se egy kötelező haladási irány... Igazából még oszlop se, amin tábla lehetett valaha... :D

Mostanában valahogy önhibámon kívül egyre több ilyenbe botlok bele, múltkor kis utcákon lavíroztam, miután a főút le volt zárva, és egyszercsak azt látom, hogy kerek tábla háta. Mondom biztos behajtani tilos. Visszafele nézve MINDKÉT IRÁNYBÓL behajtani tilos... No ennek se volt kint a párja... :D

Goldy 05-14-2010 11:18

Az ilyet lehet jelezni vagy a rendőrségen vagy a közút kezelőnél. :)

Ati 05-14-2010 11:19

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 251974)
Az ilyet lehet jelezni vagy a rendőrségen vagy a közút kezelőnél. :)

A második útépítés miatt van, csak átmeneti állapot, nem hiszem, hogy érdemben foglalkoznának vele. Az elsőt viszont jah, lehet kéne...

Goldy 05-14-2010 11:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 251976)
A második útépítés miatt van, csak átmeneti állapot, nem hiszem, hogy érdemben foglalkoznának vele. Az elsőt viszont jah, lehet kéne...

Ideiglenesen is kötelesek kirakni a behajtani tilost.

Itt is épp építik az új vásárcsarnokot, ezért a gyalogosokat egy fedett fa folyosóval kivezették az útra. Az út amúgy jó széles akár 4 autó vidáman elfér egymás mellett, de kirakták a folyosó oszlopára a 15!!!!-ös táblát....

All times are GMT +1. The time now is 17:51.