![]() |
Egy beteg megragad egy kést a konyhán és szalad vele az orvos felé. Az megijed, próbál menekülni. A beteg utána. Végül az orvos a folyosó végére ér, nem tud hová menekülni. Kétségbeesetten, sápadtan a falnak támaszkodik. A beteg odaér, az orvos kezébe adja a kést:
- Nesze, te vagy a fogó... |
Quote:
|
Hogyan hárítsuk el a tolakodó pasikat?
Férfi: Meghívhatlak valamire? Nő: Köszi, inkább a pénzt kérném. Férfi (a diszkóban): Milyen hangos van itt... Nő: Hát akkor fogd be! Férfi: Zavar, ha rágyújtok? Nő: Engem az sem zavarna, ha lángolsz. Férfi: Fotográfus vagyok, és egy olyan arcot kersek, mint a tiéd. Nő: Plasztikai sebész vagyok, és egy olyan arcot kersek, mint a TIÉD. Férfi: Nem találkoztunk már egyszer? VAgy esetleg kétszer? Nő: Esetleg egyszer. Ugyanazt a hibát nem követem el kétszer. Férfi: Hogy lehetséges az, hogy te ilyen szép vagy? Nő: A te részedet is megkaptam. Férfi: A te arcod után biztosan megfordul jónéhány fej. Nő: A te arcod után biztosan megfordul jónéhány gyomor. Férfi: Azt hiszem, nagyon boldoggá tudnálak tenni. Nő: Hogyhogy? MÁr mész? Férfi: Mit mondanál, ha arra kérnélek, légy a feleségem? NŐ: Semmit. Nem tudok egyszerre beszélni és nevetni. Férfi: Nem nézünk meg egy jó filmet? Nő: Azt már láttam. Férfi: Hol voltál idáig az életem során? Nő: Rejtekhelyet kerestem előled. Férfi: A tested olyan, mint egy templom. Nő: Igen, de ma nincsen mise. Férfi: Ha láthanálak csupaszon, boldogan halnék meg. Nő: Ha láthatnálak csupaszon, valószínűleg a nevetéstől halnék meg. |
nagyon erőltetett :)
főleg az a "nagyon hangos van itt" része :D |
Quote:
|
Quote:
:D |
Ati te melyik kérdést tetted fel?:D:D:D
|
Quote:
Mindeeeet :D |
Amerikában Barack Obamaról kérdezik az utca emberét.
-Mondja, mit szól hozzá, hogy az elnök színes bőrű? -Semmit, de a gazdája biztos büszke rá. |
Új kakas érkezik a baromfiudvarba. Találkozik az öreg kakassal, és mindjárt hozzá is lát a fiatal kakas az osztozkodáshoz.
- Enyém az összes tyúk, liba, kacsa, a tied meg az a girhes pulyka. - Nem lesz ez így jó. - szól az öreg kakas. - Már miért ne lenne jó? - kérdi a fiatal. - Azért mert eddig az enyém volt az összes jószág, most pedig csak azt a girhes pulykát akarod nekem adni? - Van valami ötleted? - kérdi a fiatal kakas. - Igen! Fussunk versenyt, és aki győz, azé az összes jószág, meg az a girhes pulyka is. Felcsillan a kiskakas szeme, hogy simán lehagyja az öreget egy ilyen versenyfutásban, és akkor még azt az egy pulykát sem kell nekiadnia. - Rendben, te indítod a versenyt! - szól a kiskakas. - Várj egy kicsit, - mondja az öreg - én már öreg vagyok, adj pár méter előnyt! - Rendben. - mondja a fiatal. Fel is állnak. Elöl az öreg kakas, pár méterrel mögötte a fiatal. Elkezdenek futni. Ebben a pillanatban lép ki a gazda a házból és meglátja, hogy a kiskakas kergeti az öreg kakast. Fogja a puskáját, és lelövi a kiskakast: - A francba, ez már a harmadik buzi kakas ezen a héten. |
All times are GMT +1. The time now is 01:07. |