![]() |
Quote:
én se vagyok tökéletesen jó semmiben sem ha már a játékot nézzük, akkor a hv-ban ha sokáig vagyok gépnél kevés alvással akkor tuti elrontom:rolleyes: de ha már itt tartunk amikor Buter land beütött amikor 3k értékkel vezettem vasárnap este nah akkor lehet Harcosok játszott az orival néha, mert kérdezgette hogy mim van és pár infót megmondtam, hogy pl mennyi egységem van össz, de pontosan aszem nem mondtam semmit sem |
Quote:
De az mondom nagy igazság ha egy ismim top1 akkor már egyböl aztmondják én szurtam az orit:D |
Quote:
hogy én csak jobban tudom, hogy Synkellel mikor szöviztem max December lehet de én úgy emlékszek, hogy ebben az évben szöviztem vele még akkor meg január február környékén |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de már akkor is nagy arcod volt éppen ezért vettem fel veled a kommunikációt és hát ettől kezdve ismerjük egymást és akkor valamikor amikor indult a román verzió akkor írtál nekem, hogy nincs-e kedvem szövizni veled |
Quote:
|
Quote:
de az arcod annál inkább nagyobb volt mint amennyire lehetett volna nagy az arcod és én akkor is utáltam az arcoskodást meg most is |
Quote:
és én inkább rövidfordulosokra verem a mellem mert még a simában nem naon találkoztam veletek:) na mostmár unalmamba téged is megnézlek 500. párbajtól:D |
Quote:
különös képpen nem érdekel, hogy most milyen eredmény fog kijönni |
All times are GMT +1. The time now is 20:39. |