![]() |
Quote:
|
Attól, hogy a kar milyen, az adott tanszék lehet emberséges. Nekem nagyon szerencsém van, ugyanis a Debreceni Hidrobiológia tanszék, ahová tartozom a mintapéldája lehetne, hogy hogyan is kellene hozzáállni a diáksághoz.
- kérdésem van, BÁRKI segít - problémám van tárggyal, BÁRKI segít - probléma van tanárral, a tanszékvezető segít - probléma van órával, mert esetleg nem tudok bejárni, meg lehet beszélni - probléma van vizsgaidőponttal, több tanárhoz mehetsz, akár külön is, persze alaposan megindokolva van különbség |
A HÖK tagjait tudtommal a hallgatók választják, legalább is felénk úgy volt szokás.
|
Ja persze. :D
A hallgatók közül a nappalisok. A nappalisok közül, aki ehhez ért, vagy úgy gondolja, hogy ért. Tehát kóser, illetve megvezethető emberek. A HÖK általában úgy kerül oda, ahogy gyurcsány odakerült 2006-ban....... A HÖK elnök pedig öltönyben jár, 2 évente új BMW-t vesz. Én meg ugye hülye vagyok, és elhiszem, hogy ezt tisztességes munkából keresett jövedelméből teszi. Ja, és a legfontosabb... "Kiáll" a diákokért.... :D:D:D - Ez elfér a morbid viccek topicba. Sajnos. |
én anno HÖK-ös voltam 2 évig, nem kaptam jutalmazást se mert nem voltam "klán" tagja, a beosztottjaimnak se adtam ki a jutalomkeretét mert nem csináltak semmit, visszaszállt az iskola költségvetésébe....aztán emiatt az elnök kirúgott a HÖKből...
Azonban nyugodtan bárkinek a szemébe tudtam nézni utána is. Szóval van aki azért lesz HÖK-ös mert tényleg érdekli....(igaz nem viszi semmire) |
Quote:
Ez a hallgató a mai napig a HÖK nél dolgozik, csak nem ő az elnöke... Szvsz túl sokat tudott és nem lehetett eltakarítani. |
Gee: voltam levelezős 2 évig. Semmi de semmi dolgom nem akadt az ottani HÖK-el miért is kellett volna beleszólnom a választásába?
Míg nappalis voltam nálunk is voltak érdekesen kiosztott kollégiumi támogatások, de olyan nem hogy a HÖK ne állt volna ki a hallgatókért. Ezért furcsa nekem amit Bimmbimm ír a HÖK vonatkozásában. |
Quote:
De itt legalább lehet egyezkedni a tanárrokkal, illetve éppen ezért egymásnak intézünk amit tudunk... De a hök itt is csak élősködik. |
Quote:
A hök semmit nem tud tenni a tanárok diktatúrája ellen. De nem is akar. Minek? Jó nekik úgy, mindenki jól jár. Ilyen ez a kóser világ... |
Egyébiránt az alap dühöngésemet kiváltó utolsó csepp módosult, mert túl sokakat érintett, hogy egy feladat pontozásában semmibe vették a tartalmat, és pusztán formai alapon lenullázták azt, ezzel gyakorlatilag nem teljesítetté téve a félévet a tárgyból.
A gyakvezérek még nem is akarták nullázni, csak az előadó belebugyogott, csak ezek szerint a 20+ hallgató már épp elég nyomást tudott gyakorolni, hogy elérje hogy minimum pontot legalább megkapjuk a feladatra, ha az egyébként értékelhető és eléri azt... De hogy ezért miért kellünk ennyien nem tudom felfogni... |
All times are GMT +1. The time now is 18:05. |