![]() |
Cassandra, es alarulod priviben kik azok? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Még a végén rájöttek ki vagyok:)
DE amugy ez hülyeség miért olyan fontos ez????? Megmondtam amit megmondtam én megoldottam ,hogy ne tudjátok ki vagyok de a végén elmondom(ha egyálltalán ott vagyok:D) |
Ati pls nézd meg (ha megtudod Lovardára hány vip lett küldve)
sorszám:376419 Vagy ha nemtudod megnézni lépj be az oriba és probálj jelentkezni pl arénára:) De én előre megirom:1db:) És a nagyon kiváncsik kedvéért még abból van 88vipkör:) |
S 4 vip nem ér meg Neked egy ilyen jatekot? :)
Már amiota huzodik ez az egesz parbajosdi, siman kuldhettel volna egyet...a kajapenzedbol :) |
Quote:
Hidd el bármikor(szinte bármikor) tudok szerezni embert akinek az orijával menjek és így még izgalamasabb is lehet:) |
Atyaég ...
Pedig 14 év nagy idő ... |
Már csak 2 hely, gyerünk, gyerünk! :D
|
Quote:
Vip meg van az orimon így is most másra nem használnám amugy se a vippet. Csak karaván+5piac:)+HT |
Quote:
|
Ati a vesztemet akarja.:D
|
Quote:
|
Quote:
Akkor 16. nem akarok lenni.:p :D |
No szuper, meg is vagyunk. :)
|
Quote:
|
Quote:
Mivel én nem párbajozok, és sosem szoktam, csak a kíváncsiságom kielégítése végett, mivel én végig figyeltem a topikot, nem lehetne-e bemásolni, hogy kik is a párbajosok ? :) Hogy tovább is figyelemmel lehessen kisérni :D |
Quote:
|
Mivel ritkán párbajozok, elfelejtettem a szabályokat. Konkrétan azt, hogy a vip köröket a főoriról vonják, azaz mindegy melyiket indítom. Én azzal mentem, amin a legtöbb volt, szal az Éjben Suttogót nem kell találgatni ki lehet:)
Mivel dolgozok délután, lehet nem leszek ott, de remélem mégis:) |
Jó lesz ez a párbaj érzésem szerint:)
Köszke Drag bá', hogy szóltál nékem, hogy jöjjek erre a párbajra és köszönöm anyukámnak, meg apukámnak, meg a kutyámnak, meg a nagymamámnak, meg a barátnőmnek, hogy elengedett erre a nagyon jó párbajra ami 45 perc múlva kezdődik:D tuti nagyon jó lesz, csak kár, hogy már lassan 3 hónapja nem párbajoztam, és teljesen elfelejtettem hogy hogyan is kell játszani:eek: |
Télleg, valami profi mondaj már meg, ha nem érek ide időben, azért menet közben beléphetek a párbajra?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de kérek minden kedves jelentkezőt, hogy ha pl fél órával késöbb tudna csak belépni, akkor ne tegye pls:o és ennek oka is van hogy mért kérem: nem szeretném, ha Harcosok úgy nyerne, hogy aki belép késöbb azt leüti elsőként 5 sereggel:mad: meg természetesen aki belép annak is szar lesz hogy leüti Harcosok:( |
Quote:
Tejeltem a részvételért, ott leszek ha elkések is:) 50 kört télleg megér a fórum. Igaz, hogy ott nincs moderálás?:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de persze én sose szoktam bemásolni, de azért jó lenne tudni, hogy most szabad-e azt leírnom fórumra ha szeretném persze, hogy megvan Harcosok orija és az elöbb ütöttem be 8 sereggel:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
Bosszút állok ilyenkor, de sajna most nem fog sikerülni már.... öreg vagyok én már ehez:) :) |
Quote:
és a második körben már be is ütöm 8 sereggel:) 4-el felülről 4-el pedig alulról:) csak tudnám hogyan fogom ezt egy kör alatt mecsinálni...:D :D |
Boszi, mindent szabad :)
Csupan nem etikus... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Na, még pár perc és kezdődik a játék :)
Harcosok, annyit elárulsz legalább, hogy játszol e? :) 1 óra és kiderül játék közben, hogy melyik vagy Te :) De végülis, nem számít! Ati, legközelebb is várunk ilyen népes párbaj-szervezést ;) |
és kezdődik a párbaj!!!!!!!!
És ez a hsz volt az 1400-ik is egyben:) :) :) |
All times are GMT +1. The time now is 09:17. |