![]() |
Ki lesz az első?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vagy rosszul látok? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Simán rád férne az 1 hónap (talán rám is), mert olyan üzeneteid vannak amik már kiverik nálam a biztosítékot. Azt hittem, ezen a fórumon a nyílt rasszizmus nem tolerált... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ezen nem sok értelmeznivaló való van, számomra ez semmi gyűlölködés/gyűlöletkeltés mások nemi és vallási hovatartozása miatt.... Azt hittem értelmesebb vagy, és elfogadod a "másságot"... De, hogy szemétrétegezel, ezzel nem hiszem, hogy sok ember szemében nőttél... |
Kedves Ildee,
Figyelmeztetést kaptál. A figyelmeztetés oka: Kértem, hogy téma legyen befejezve... ------- Kértem, hogy téma legyen befejezve... ------- Ez a figyelmeztetés 10 pontot ér. A figyelmeztetést kiváltó üzenet: http://forum.hodito.hu/showthread.php?p=275841 Idézet: Ami azt illeti Tomnak mindig mindenről van véleménye, mindenbe beleszól, de én attól még bírom. Kérünk, hogy a jövőben sokkal jobban figyelj oda a fórum szabályainak betartására, mert egy bizonyos pontszám elérése után átmeneti kitiltást kapsz a fórumról. Köszönjük. Nahát igazán nem értem mi ebben a sértő, vagy szabálytalan. Attól h te nem szereted, más még bírhatja. Szánalmas amit csinálsz Attila. Szégyeldd össze magad. Nyugodtan tilts ki ne egy hónapra, mert erre a szar fórumra ahol csak mások ócsárolása megy, én többet nem írok. Javaslom te meg nézzél mélyen magadba, hogy folyamatosan kivételezel másokkal, neked sem ártana egy 100 pont. |
Quote:
de amúgy ott az oka is :) A figyelmeztetés oka: Kértem, hogy téma legyen befejezve... |
Quote:
|
Quote:
én 1 millát szeretnék euróban kp!!!:D |
2011-01-12 19:02:15 Csoda történt! Országod főterén megjelent 1.000.000 euró. Embereid nézegették, nézegették, de nem tudván, hogy mi haszna lehet a színes papírdaraboknak, a téli időben eltüzelték.
nem egészen így gondoltam de azért köszi:D:D:D:D |
Jó napja van Atinak, úgy látom :D
|
Quote:
|
Quote:
A-ban a főorimban.be is raktam klánfórumra:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi lett volna HA
Ha Ferguson veszít a Nottingham ellen, ha Zizou nem fejeli le ezt a vadmarhát, ha Terry nem csúszik el a döntő tizenegyesnél, vagy ha Dudek nem éppen a BL-döntőben mutatja be élete védését.
Megéri megnézni... |
Quote:
Hatalmas videó!!! Ráadásul,ha vissza gondolok mennyit buktam én ezeken a meccseken...:( :D:D:D |
Quote:
|
Nagyon jó klipp
|
Quote:
ennyi... |
"Még egy gyors összestés a végére: a mostani árverésen 48+2 sorszám talált gazdára. 50 sorszám árverése fejeződött be, ebből 48 át is lett írva, 2 nem találta meg a gazdáját, mert időközben a nyertes ország törlésre került. Ilyen se volt eddig, de mindent el kell egyszer kezdeni.
Mégegyszer köszönöm minden résztvevőnek az idei liciteket!" Elárulod, mennyi VIP kört vásároltak el? |
Csak szimplán érdekel, semmi több...
|
az én fejemben is megfordult tegnap ez a kérdés
|
Mit szamit? Nagy resze ugyis ajandek vip korokbol volt szerintem.
Kiveve pl. az ajandekok. :) |
Jövőre majd számold össze...
|
Quote:
|
Engem érdekelne a pontos körszám...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: