![]() |
Quote:
Van még néhány tőle: http://youtube.com/watch?v=ySCDWs_fJWo http://youtube.com/watch?v=JsD6uEZsIsU http://youtube.com/watch?v=3K5qLF9qzZo |
Ákos - Dúdolni halkan
Jéghideg ágyban ébredek, tudod, Fény mossa az éjszaka ráncait, Tudom és érzem, hogy merre jársz, Hiába hiszed, hogy nem vagy itt. Most sokáig nem látlak, tudod, Pedig nem vehetem le rólad a szemem, Lepedőm markolja sóhajom Csak Te mondod így ki a nevem. Az illatodban ülve várok egész nap, Hogy szádban hozd el éltető vizemet, Itt vagy velem, ahogy írom ezt a sort, Ahogy szemedhez ér, én ott vagyok Veled! (Én ott vagyok Veled!) Többet nem tudok, Csak Neked dúdolni halkan, Néznek a csillagok, Bennem most is béke van! Álom-szakadék mélye vár, Onnan is visszahív egy szó, Dalt szül a súlyos félhomály, Érzem, hogy sírni volna most jó. Reszket a föld, ha hozzám ér, Egy-egy békés gondolat, Amit nekem küldesz el, Amiben magad is benne vagy (Benne vagy...) Többet nem tudok, Csak Neked dúdolni halkan, Néznek a csillagok, Bennem most is béke van! Többet nem tudok, Csak Neked dúdolni halkan, Néznek a csillagok, Bennem most is béke van! Többet nem tudok... Néznek a csillagok... Többet nem tudok... Csak Neked dúdolni halkan! |
Ezt csak angolul tudóknak:)
Lynyrd Skynyrd - Simple Man Mama told me when I was young Come sit beside me, my only son And listen closely to what I say. And if you do this It will help you some sunny day. Take your time... dont live too fast, Troubles will come and they will pass. Go find a woman and youll find love, And dont forget son, There is someone up above. And be a simple kind of man. Be something you love and understand. Be a simple kind of man. Wont you do this for me son, If you can? Forget your lust for the rich mans gold All that you need is in your soul, And you can do this if you try. All that I want for you my son, Is to be satisfied. Boy, dont you worry... youll find yourself. Follow you heart and nothing else. And you can do this if you try. All I want for you my son, Is to be satisfied. |
Quote:
Gyönyörű:) :) jólesik olvasni:) :) |
Quote:
Nyugodjanak békében! |
Lajkó Félix és a Boban Markovics Orkestar - Felix Kolo
|
Placebo - 36 Degrees
|
Nightwish - Higher than Hope
|
Ákos - Keresem az utam
|
Kalapács - Angyal (Nagyon jóóó:))
|
Led Zeppelin - Hey hey what can I do
|
Bonanza Banzai - Vidám dal
Magas az ég a folyó fölött A remény a városból elköltözött Fázik az este, hideg a part Mondd, miért nem írsz soha vidám dalt? Mondd, miért nem írsz soha vidám dalt Mondd nálad az öröm az meddig tart Mindig csak álom, szerelem hajt Mondd miért nem írsz soha vidám dalt? Vágyból építesz templomot Vagy elhagyod, vagy lerombolod Új bánat űz, új fájdalom kell A múló öröm nem érdekel Míg körbevesz az értetlen zaj Nem is szólhat másról a dal Számodra más nem létezik Ne válaszolj, ha megkérdezik Mondd, miért nem írsz soha vidám dalt? Mondd, nálad az öröm az meddig tart? Mindig csak álom, szerelem hajt Mondd, miért nem írsz soha vidám dalt? |
Quote:
Őt én is szeretem:););) |
Guns 'n' Roses- Knockin on Heavens door
|
Bob Marley - Legalize Marijuana
|
Smetana - The Moldau
|
Ossian - Az újrakezdés súlya
|
Egy koncertet a palicsi erdőből
|
Oasis - All around the World
|
justmusic.fm
Schiipman live at Bonus Track, 2006.11.14 |
Thomas the Tank Engine (Main Theme) ;)
|
Fekete Vonat-Mindent a Szerelemért
ugylegyen:) |
Ákos/Bonanza Banzai - Valami véget ért; UHD, majd Andante verzió:)
|
Horvath Pista-Cigányoknál lakodalom:cool:
na ma naon ottvok:cool: |
Panic! At The Disco - Camisado
Can't take the kid from the fight take the fight from the kid |
Catamenia - Tribe of Eternity
|
Romantikus Erőszak - 100 % Magyar
|
Sick of it all - step down
Death by stereo - emo holocaust Lamb of god - Laid to rest As i lay dying - 94hours Caliban - nothing is forever ha minden igaz a következő negyedórára ez a tervezett:D:D |
Hevia-Busidre Reel:)
|
Graeme Revell - Birth of the Legend
The Crow OST |
Bad Boys 2 OST
|
Breaking Benjamin - Evil Angel
|
A '82-es VHK koncertet (Ikarusz Klub)
|
Ganxta Zolee-Nénány jó dolog:D
|