![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Köszönöm, hogy sikerült megcsinálnom a programot, ami egy bármekkora [változók méretei szabnak határokat] labirintusból kitalál, akár van elágazás benne akár nincs, és igaz, még nem a legrövidebb utat adja vissza eredményül, de jó úton haladok felé.
(pont most jöttem rá, hogyan lehetne a legrövidebb utat megtalálni, bár nemhiszem ,hogy képes vagyok leprogramozni még...) |
Quote:
http://www.inf.u-szeged.hu/~cimreh/n8eload.pdf |
Quote:
|
Quote:
Ez alapján sem lesz még egyszerű leprogramoznod, de ne ess abba a hibába, hogy mindent te is akarsz kitalálni. Nem kell, lesz még mit kitalálnod bőven, de egy ilyen "alap algoritmust" illik ismerni. (Pont ezért nem ajánlottam fel, hogy odaadom a forrását java-ban:) ) |
Köszönöm szépen az iskolának hogy részt vehettünk én és osztálytársam a II. Göndöcs Benedek Országos Gasztronómiai Emlékversenyen való indulás lehetőségéért :)
És örülök hogy osztálytársammal párosban elhoztuk a Felszolgáló kategória I. helyezett aranyérmét! :) Köszönöm tanáraimnak a felkészítést! És nagy valószínűséggel ez a verseny egy örök emlék marad! Köszönöm! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ui: muti azt az érmet, ha nem titkos! :) |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk jó pár már elérhető facebookon a képeim között |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amugy mas is "probalkozott" mar ilyen viccel, lasd: Gorcsev Iván, a Rangoon teherhajó matróza még huszonegy éves sem volt, midõn elnyerte a fizikai Nobel-díjat. Ilyen nagy jelentõségû tudományos jutalmat e poétikusan ifjú korban megszerezni példátlan nagyszerû teljesítmény, még akkor is, ha egyesek elõtt talán szépséghibának tûnik majd, hogy Gorcsev Iván a fizikai Nobel-díjat a makao nevû kártyajátékon nyerte el, Noah Bertinus professzortól, akinek ezt a kitüntetést Stockholmban, néhány nappal elõbb, a svéd király nyújtotta át, de végre is a kákán csomót keresõk nem számítanak; a lényeg a fõ: hogy Gorcsev Iván igenis huszonegy éves korában elnyerte a Nobel-díjat. |
Quote:
|
Quote:
Ugyanis: Rejto Jeno: A 14 karátos autó elso sorait olvashattuk az iment. Mondjuk mentsegedre szoljon, hogy abban is szerepel ugyanez a Gorcsev Ivan. :) |
Quote:
|
Nagybácsi leszek, nagybácsi leszek jövő augusztusban.
|
Megnyertem mind a két hv-t, zászlók is nálam :)
Hurráhurrá :) |
Quote:
|
Quote:
|
Azért szomorú, hogy a VIP hv-re tegnap délig senki nem jött rajtam kívül :S
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A nevemet próbáltam összerakni...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mármint legyőzni engem... |
Gondolom, a jövő héten még ennyien sem leszünk, hiszen karácsonyi hétvége :)
Vagy akkor elmarad a hv? |
Sosem felejtelek el... (#450101)
Orsi, Remy, nagyon szépen köszönöm az ajándékot :) |
Ezüst Árnyak (3) (#580211)
:) |
Ezzel együtt szeretnék én is gratulálni Orsinak a hatoshoz, Remynek a nyolcashoz! :)
|
Orsi, Remy, Hex! Én is grat hozzá!
Azt hittem, hittük, hogy még odébb van a lefordulásotok. Hétfőre terveztük a visszatérést meglepetéssel. Hát mi lepődtünk meg... |
Quote:
|
Quote:
Pedig vártunk rátok nem keveset :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:22. |