Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Kutyuleee 06-12-2012 19:54

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 297581)

vasárnap sikerült megnéznem imax 3d-ben, gyönyörű, szép, csillog-villog, de se füle, se farka. látta még valaki?

Ma néztem meg, nekem tetszett. Nem az amit még 2x megnéznék moziban, de jobb lett mint amit vártam. Azt hittem, hogy egy vontatott, látvány centrikus, tipikus amcsi akció sci-fi lesz, hosszan elhúzva az elejét, de hálisten nem az lett, a hangulata is jó volt szerintem, a zene is jól hozzáillet a hangulatfokozáshoz.

Nekem kifejezetten tetszett,hogy az elejét nem húzták el, hanem bele a lecsóba csaptak, mert igazából minden kiderült, hosszas nyálverés nélkül is. a vége meg pont olyan mint általában egy filmnek aminek akarnak folytatást csinálni, mert hát akarnak. Például nekem nagyon bejött az a filmben ahogy húzták az Alien film kusztusz tisztelőit, mint én, hogy most lesz-e benne a Xenomorph, vagy nem :DDD

Sami 06-12-2012 22:13

Off
Srácok, ma néztem meg a One Day című filmet. Nagyon nagyon jó! Romantikus film, de tényleg ajánlom. Nem vagyok oda az ilyen típusú filmekért, de ezt elkezdtem nézni, gondolván belenézek, hogy mégis milyen, aztán ott maradtam a végéig. Nekem nagyon tetszett. Ajánlom!

Valezius 06-20-2012 13:44

Prometheus:
Sajnálom, hogy Imax 3D-ben néztük meg. Szerintem 2D-ben is ugyanezt az élményt adja, szerdánként ráadásul olcsóbban is :)

Nem volt hatalmas csalódás, de lehetett volna jobb is.

Volt pár vicces rész.
Leveszik a sisakot, erre mondja az egyik, hogy -12 fok van, hát gratulálok, sapka nélkül sétálgatni baromi okos :)

A másik meg például, amikor a végén lemászik a csaj. Nyilván nem ott jött be, tehát akkor A) minek mászik? B) jó, hogy a motor meg pont ide tette le :)

Jó persze ez csak kötözködés, de volt vagy egy tucat ilyen.

Nem is tudom mi volt igazán baj a filmmel, az tény, hogy nem sikerült egy jó forgatókönyvet írni. Talán az egész alien szál nem klappol. Meg az is nagyon látszik, hogy a folytatásra hagyták a lezárást.
De most azért nézzek meg még 2 részt, hogy hátha a 3. végén lesz valami lezárás.
Kösz, inkább nem.

Plusz pont egyértelműen David miatt, és Charlize Theron is bejött.

Vent 07-02-2012 17:02

csabi 07-30-2012 18:23

Project X - beteg film, beteg partiarcoknak! :)

a Prometheus után ez lesz a másik film, amit még sokszor meg fogok nézni, de merőben más indokkal, mint Ridley Scott alkotását.

pár hónapja már rettegtem a The Dark Knight Rises-tól, féltem, hogy csalódás lesz. szombaton volt szerencsém hozzá és basszus jó! vasárnap megnéztük a The Dark Knight-ot is és barátnőm azt mondta az új rész jobb.
nem érezhető a hossza, sőt még egy-két órát tudtam volna maradni. nem sok hiányzott, hogy rögtön duplázzak és beüljek még egy vetítésre!

Ati 07-30-2012 18:37

Pár hónapja (?) láttam egy előzetest, amiben egy iskolai osztálykirándulás egy elhagyatott erdei kabinban köt ki. Tipikus horror-felállás, de a sztori valami olyasmi volt, hogy egy csúcstechnikájú katonai kísérletbe kerültek, a ház mindenhol bekamerázva, nem mehetnek el, mindenféle fura dolog történik velük, ...

Ki tudja, hogy ez melyik film? Mi a címe, volt már, még csak lesz, vagy álmodtam csak az egészet? :D

BeeLord 08-09-2012 13:50

Azt mondanám, Torrente ír módra. No, semmi amerikai stílusú lopásról nincs jelen esetben szó, a két karakter között csak néhány hasonlóság van: némi túlsúly, nem a hagyományos elvek szerint végzett rendőri szakma és Csuja Imre hangszálai.

Mindezek mellett teljesen egyedi film, némi ír fekete humorral megspékelve. A főszereplő is nagyot alkotott. Mindenképpen érdemes megnézni!

U.i.: ez nem 3D kivitelezésű, nem robban nagyokat, és nem is akar semmit az ember szájába rágni. Ez egy ír film.

Vent 08-12-2012 01:48

Mivel Pripjaty-imádó vagyok, gondoltam megnézem az Ideglelés Csernobilban című filmet. Kiindulva a rendező korábbi filmjeiből, nem számítottam izgalomra. Gyanúm be is igazolódott - gagyi sztori, gyenge kivitelezéssel, a színészek játékát inkább nem is minősítem. Egyetlen jó jelenet volt (medve).

Tsobi 08-12-2012 10:36

Csak nem jött le a hegyrűl?

Vent 08-16-2012 12:58

Az egy másik történet..

Ati 08-28-2012 16:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 298469)
Pár hónapja (?) láttam egy előzetest, amiben egy iskolai osztálykirándulás egy elhagyatott erdei kabinban köt ki. Tipikus horror-felállás, de a sztori valami olyasmi volt, hogy egy csúcstechnikájú katonai kísérletbe kerültek, a ház mindenhol bekamerázva, nem mehetnek el, mindenféle fura dolog történik velük, ...

Ki tudja, hogy ez melyik film? Mi a címe, volt már, még csak lesz, vagy álmodtam csak az egészet? :D

The cabin in the woods.

Ati 08-29-2012 10:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 298842)
The cabin in the woods.

Ha egy jó bemutatóval rendelkező, iszonyatosan jó kezdésű sztorit el lehet cseszni, akkor ez a film ennek iskolapéldája.

Von 12-29-2012 14:08

Tegnap este megnéztem a The Raid: Redemption című filmet, eredeti címe Serbuan Maut.

Nem vagyok akciófilm rajongó, de régóta fúrta az oldalam a kíváncsiság ezzel a filmmel kapcsolatban, mivel annak ellenére, hogy a film indonéz, és a szereplők is indonézek (igaz a rendező wales-i), sok rendkívüli jó kritikát kapott amerikai szakértőktől is.
IMDB-n is 7,6-os, ami elég jónak számít, pláne nem amerikai filmként.

Ha valakit kicsit is érdekel a lövöldözés és harcművészet, akkor annak csak ajánlani tudom, de annak nagyon. Szerintem a film a maga nemében szinte tökéletes.
Nagy sztori nincs, de fordulatok azért vannak, sőt kifejezetten érezhető sokszor a feszültség is, ami szerintem sok akciófilmből hiányzik - mivel előre tudod hogy a Bruce Willis fog nyerni, vagy épp aki az ügyeletes sztár.
Én személy szerint sok akciófilmet még azért nem szeretek, mert butaságra épül, vagy butaságok sorát csinálják a rosszfiúk pl. Ebben a filmben egyszer sem éreztem, hogy a bármely karakter cselekvése buta lenne.

Az alapkoncepció szerint 20 elit rendőr megrohamoz egy 30 emeletes épületet, a céljuk pedig hogy elfogják a benne tartózkodó helyi maffiavezért. És innen szép, hogy Indonéziában egész máshogy néz ki egy ilyen buli, mintha Los Angelesben rohamozna meg 20 rendőr egy 30 emeletes épületet... :)

Sokszor változik a film gyorsasága, mert van benne lőfegyveres, késes és pusztakezes küzdelem is, nincs végtelen lőszer és mindenki azt használja amije van éppen. Olyan harci jelenetek és koreográfiák vannak benne, amit én személy szerint sosem láttam, és némely résznél inkább visszapörgettem, hogy megnézzem még egyszer (pl. mikor kb 2 másodperc alatt a csávó 5 különböző helyen böki le késsel az ellent, valami iszonyatos sebességgel)

Egy szó mint száz, akit kicsit is érdekel ez a stílus, feltétlen nézze meg, mert egzotikus és minőségi.

Sami 12-29-2012 14:26

Megvárom magyar szinkronosan, de jónak tűnik. Ncore-on fent van.

Von 12-29-2012 14:29

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 302089)
Megvárom magyar szinkronosan, de jónak tűnik. Ncore-on fent van.

Nem tudom, hogy lesz-e magyar szinkron, illetve mikor lesz, ha lesz. De túl sok beszélgetés nincs benne, szerintem erre nem érdemes várni. Magyar felirat van az ncore-os verzióhoz, én mondjuk angollal néztem, úgyhogy nem tudom milyen minőségű a magyar

Sami 12-29-2012 21:24

Megnéztem a filmet. Rohadt jó film, csak ajánlani tudom. Kösz Von, hogy felhívtad rá a figyelmem. Rég láttam ilyen jó filmet.

BeeLord 01-24-2013 23:26

Pi élete

Látta valaki? Ki lehet tölteni 127 percet egy indiai tinédzserrel és egy tigrissel? A trailer alapján nem akarom megnézni, de sok jó kritikát kap, meg a 11 Oscar jelölés is jelezhet valamit.

Remedy 01-25-2013 00:45

En lattam, moziban 3dben, es ugyis majdnem untam. (nagyon szep 3dben a film par reszen) Anelkul meg unalmasabb lehet. De el tudom kepzelni, hogy a nalam vallasosabb, esetleg romantikusabb embereknek bejon...

J.Ati 05-19-2013 21:03

Ma lesz a "A remény rabjai", aki nem látta nem nézze meg! Jó kis film! :)

Sami 05-19-2013 21:33

Egyik kedvenc filmem

Von 05-20-2013 15:59

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 303490)
Egyik kedvenc filmem

Imdb-n már évek óta első...
Apropó, látta valaki már az új Star Trek-et? Azt akarnám megnézni, az előző film egész jó volt, kíváncsi lennék az új milyenre sikerült!

szamóka 05-21-2013 10:39

Quote:

Originally Posted by Von (Post 303494)
Apropó, látta valaki már az új Star Trek-et? Azt akarnám megnézni, az előző film egész jó volt, kíváncsi lennék az új milyenre sikerült!

Ha az előző tetszett, ennek is ugorj neki bátran. Természetesen IMAX ajánlott, a mai trendeknek megfelelően sokat dob az élvezeti értékén (eredeti nyelvről nem is beszélve).

csabi 05-26-2013 19:57

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 303488)
Ma lesz a "A remény rabjai", aki nem látta nem nézze meg! Jó kis film! :)

itt angliában valamelyik nap két adó is adta kb fél óra elcsúszással, így lehetett benne egy kis szünetet tartani! :)

All times are GMT +1. The time now is 22:46.