Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

merlin 05-11-2007 17:43

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 95068)
Eddig tíz javaslat van,csak hogy ne felejtsük el :

1.álljunk vissza a 20%-ra maluszok nélkül
2.álljunk át 25%-ra maluszok nélkül
3.álljunk vissza a 30%-ra maluszok nélkül
4.jó ahogy most van
5.csökkentsük a maluszokat
6.legyen ahogy most van, de adjunk időt
7.legyen ahogy most van, de lehessen fajt váltani
8.legyen ahogy most van, de ha megtámadnak, a támadóval szemben éljenek a régi elf gyengébb maluszai
9.a maluszok mértéke függjön a bebetonozottság mértékétől
10.az ártóvarik közül a tolvajok felfedéséért és a térkapunyitásért ne vonódjon +3% a varikészültség

AndrewB ne
Lopi: köszönöm

Stev 05-11-2007 17:44

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 95487)
nahh épp ez az, most azt szeretnéd, hogy elolvassak 300 gyakorlatilag értelmetlen hsz-t, amitől nem mozdult előrébb a téma?
ahhoz most fáradt vagyok és most nincs is fölös 2-3 órám erre:p

Nyugi, alig 200 hszről van szó, amiből már csupán kis százalék a felesleges szócséplés, kezdenek kialakulni a módosítási javaslatok alapjai.

merlin 05-11-2007 19:03

ez egy idézett:

Sziasztok!

Azoknak, akik most kapcsolódnak be, kapásból 5 másik témával nyitnék, ide lehet írni mindenfélét:

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1779
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1781
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1784
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1782
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1769

Aki pedig komolyan gondolja az érveléseket, az ebben a topicban maradhat. Előrebocsátom, hogy ez a megbeszélések topic, itt allergiás vagyok a szétoffolásra, úgyhogy akinek ilyen késztetései vannak, az vagy a fenti 5 téma valamelyikében, vagy sehol.

Ha offolásokba fullad a téma, akkor zárom, totál szétoffolt téma van már elég.

Ezek után finomítás terén járható útnak tartom a térkapunyitás kivételét az ártók közül, és a nem konkrétan ártó szándékú akciók átminősítését: meggyőzhető vagyok a felfedés és az emberlopás ilyen mivoltáról.

Ilyen irányban érdemes gondolkodni.

Valezius 05-12-2007 08:43

Valahogy sejtettem, hogy a 8-9-est kár is ragozni, a többihez pedig nem nagyon akarok hozzászólni, szóval remélem kitaláltok valamit. :)

Életfa#2 05-12-2007 14:12

Közben, nagy nehezen rájöttem, hogy mi az, ami úgy istenigazándiból piszkálja a csőröm. Hát az a vélemény, hogy az elf a tamagocsi ori! Pedig a gnóm van olyan jó erre a szerepre, meg talán az óriás is. Csak ez utóbbit eddig még nem próbáltam, így erről nem nyilatkoznék. Viszont a gnómmal igen, összehasonlításhoz itt van mindkettő: az elf tamagocsi orim, és ahogy a gnóm kinéz, szintén 1300 hekin, tudós személyiséggel:

ház: 225 (16.875 civil)
kocsma: 27
raktár: 7
könyvtár: 34
őrtorony: 190 (30% őrtorony-bónusz)
barakk: 192 (11.439 íj)
templom: 274 (39.156-41.100 varázsló)
kocsma: 151 (9.060 tolvaj)
tanya: 200 (kajaegyenleg: +194-től -195-ig)

Az összehasonlításhoz a gnóm morálját 75%-nak, az elfét 98%-nak véve:
a gnóm hadi védelme 16,8%-kal nagyobb
az elf varivédelme 6,1%-kal nagyobb
a tolit meg nem hasonlítanám össze, mert a gnómnak sokkal kevesebb toli is elég, mert egy tamagocsi orit kb. csak a tekilopás vág hasra, az meg nem megy gnóm ellen... De, hozzá kell tennem, hogy ha az ember gnómmal játszik, akkor kipróbálhatja az MF hadit is. Működik, bár ilyenkor nem árt, ha a belépés nem csak egy pillanatra szól.

nyolcvan 05-13-2007 10:13

Quote:

Originally Posted by Életfa#2 (Post 95768)
Közben, nagy nehezen rájöttem, hogy mi az, ami úgy istenigazándiból piszkálja a csőröm. Hát az a vélemény, hogy az elf a tamagocsi ori! Pedig a gnóm van olyan jó erre a szerepre, meg talán az óriás is. Csak ez utóbbit eddig még nem próbáltam, így erről nem nyilatkoznék.

Egy óriást sokkal nehezebb szétkapni, mint egy gnóm-ot. Már csak azért is, mert egy óriásnak szinte nem kell tolvaj, ezért lehet még több katonája/varija. A gnómnak meg ott a 30%os veszteség, vagyis a gnóm sokkal jobban hull.
A gnómnál lehet hogy több a toli, hadi támadó és védőerőtöbblet, de sokkal sérülékenyebb is.
Szerintem az óriás sokkal jobban megfelel biztonságosabb játékra vagy "tamagocsizásra", mint a gnóm.

nyolcvan 05-13-2007 10:20

Quote:

Originally Posted by Életfa#2 (Post 95768)
a tolit meg nem hasonlítanám össze, mert a gnómnak sokkal kevesebb toli is elég, mert egy tamagocsi orit kb. csak a tekilopás vág hasra, az meg nem megy gnóm ellen...

szerintem egy gnómmal sok több tolvajt kell tartani
nem a tekilopás miatt, hanem a varigyilok, gyújtogatás, emberlopás ellen.
Szerintem arra a gnóm nagyon érzékeny.

Synkel 05-13-2007 21:33

Mivel az elfes dolog már a megfontolások között van, gondolom nem katasztrófa, ha tovább folytatom ennek a témának az offolását.
A gnómot semmiképp nem nevezném tamagocsi fajnak. A gnóm inkább univerzális. Vármilyen játékstílus játszható vele. Hadinak a legalkalmasabb, merthogy hadizásra csak bónusza van, malusa nincs, de attól még lehet varis vagy tolis is, lehet vele napi 20 órát vagy 2 belépést is játszani. Verekszik, varázsol, lop, bányászik, kaját termel. Minden területen van nála jobb faj, de egy sincs amelyik így, általánosságban akár csak megközelítené.

És hozzáteszem, rengeteg embert láttam itt sírni a napokban, ezek miért nincsenek ott most a megfontolásnál? Kivárják, hogy megszülessen a döntés nélkülük, aztán sírhassanak megint?

Pax Hungaricum 05-14-2007 09:11

Shí:
Vannak, akik nem sírnak, sőt, akik nem is érintettek telejs mértékben (pl nem minden országuk elf vagy ork) tehát racionálisan, elfogultságmetnesen képesek beírni ide...
Úgy, hogy modnjuk előtte vettek papírt/ceruzát (excel táblát, stb) és kicsit próbálkoztak...

Sőt, olyanok is vannak, akik a játékon belül, gyakorlatban próbálták ki a dolgokat. És itt elsősorban nem magamra gondolok, mert nekem elf országom jelenleg csak az 5. szinten van, 350 hektáron. De én is kipróbáltam ezt-azt. Meg számoltam is. Vannak nálam tapasztaltabb, nagyobb hekis elfek is.

Az ő véleményük sokat érhet.

A sírókkal nem kell foglalkozni.
Az elf túl erős volt így, ezzel az elfek és az orkok is egyet kell értsenek.
Most viszont túl sebezhető. Ezzel is egyet kell értsen mindkét tábor.

Olyan kompromisszum kell, ami egyik tábor további játékát sem teszi lehetetlenné. (persze, semmi sem lehetetlen, de azért mégis...)

Egyébként egyet értek veled. A gnóm univerzális. Tamagocsizni is lehet vele... Meg szépeket odaütni is.

BuMi 05-14-2007 16:48

Nézhetjük ez bármilyen oldalról...Az Elf így nagyon megjárta...:(
Mitagadás, haszontalannak érzem magam a szöviben... Felméréseken kívül sokra nem mennek velem...Igaz visznek védelemnek íjat támadáshoz egy pár katonát,de ennyi...
Lopni??? Miremegyek azzal a pár tekivel ,anyaggal...Ha frankón csinálod kipiacozod a cuccost,és nem kerülsz senkinek a látókörébe pár teki és pár kő,fa stb.miatt...
Ahol én ott vagyok a magányos Elfen kívül nincs talán olyan ori kihez ne lehetne beütni,egy jól összerakott szövinek... Márpedig ha jól gondolom ez a játék szól arról is hogy ki hogyan van összerakva,egyéniben és szöviben egyaránt...
Szóval kár hogy ezt lett az Elfel!!!:((( Topog a topp 10 körül,haladni csak a hadisok álltal tud haladni,(persze a támadásokban csak gyenge sereget tud adni)Fokozatosan lemarad a szövitől....
Szóval én nem bánnám ezeket a változásokat.ha magányos az Elf,de szövibenlévőre maradjanak a régi felállások...

Kubbi 05-14-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by BuMi (Post 96225)
Nézhetjük ez bármilyen oldalról...Az Elf így nagyon megjárta...:(
Mitagadás, haszontalannak érzem magam a szöviben... Felméréseken kívül sokra nem mennek velem...Igaz visznek védelemnek íjat támadáshoz egy pár katonát,de ennyi...
Lopni??? Miremegyek azzal a pár tekivel ,anyaggal...Ha frankón csinálod kipiacozod a cuccost,és nem kerülsz senkinek a látókörébe pár teki és pár kő,fa stb.miatt...
Ahol én ott vagyok a magányos Elfen kívül nincs talán olyan ori kihez ne lehetne beütni,egy jól összerakott szövinek... Márpedig ha jól gondolom ez a játék szól arról is hogy ki hogyan van összerakva,egyéniben és szöviben egyaránt...
Szóval kár hogy ezt lett az Elfel!!!:((( Topog a topp 10 körül,haladni csak a hadisok álltal tud haladni,(persze a támadásokban csak gyenge sereget tud adni)Fokozatosan lemarad a szövitől....
Szóval én nem bánnám ezeket a változásokat.ha magányos az Elf,de szövibenlévőre maradjanak a régi felállások...

Megnézem, 2200 gnóm íjászból 3 halt meg egy toli támadásra. De csak azért mert hadüzenettel mentem. :p

zab 05-15-2007 12:54

Ha ennyi játékosnak fenntartásai vannak a változtatásokkal, akkor nem kéne átgondolni mit érdemes belőle megtartani? Magam részéről, elf-et soha többet nem választom, ha így marad a megszorítás. Ugyanolyan felesleges faj lesz, mint a hulla és az ember. Védő erején kívül semmi, vari és toli ártárózás nélkül egy darab kőhöz hasonlít, és még bányászni sem tud. Kiknek érdeke, hogy ilyen buta faj legyen az elf-ből?

Xeper 05-15-2007 13:09

Quote:

Originally Posted by zab (Post 96347)
Ha ennyi játékosnak fenntartásai vannak a változtatásokkal, akkor nem kéne átgondolni mit érdemes belőle megtartani? Magam részéről, elf-et soha többet nem választom, ha így marad a megszorítás. Ugyanolyan felesleges faj lesz, mint a hulla és az ember. Védő erején kívül semmi, vari és toli ártárózás nélkül egy darab kőhöz hasonlít, és még bányászni sem tud. Kiknek érdeke, hogy ilyen buta faj legyen az elf-ből?

Na ez elég komoly :D

Kubbi 05-15-2007 14:05

Quote:

Originally Posted by zab (Post 96347)
Ugyanolyan felesleges faj lesz, mint a hulla és az ember.

Én utálom az embert mint fajt. A leg alattomosab fajta. Aki ha nekiállsz mészárolni, lemegy a béka valaga alá, és onnan teszi a dolgát. Persze a varis álltalában tehetetlen.

Valezius 05-15-2007 14:29

Na idejöttem, mert ez már úgyis szét van offolva, de miért kell a másikat is? :mad:

Hihetetlen milyen emberek vannak, és csak mondják, mondják mondják. :mad:

delllas 05-15-2007 14:38

mit?:) még kell a 10hez ez azé jött ide:)

laci 05-15-2007 14:40

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 96384)
Na idejöttem, mert ez már úgyis szét van offolva, de miért kell a másikat is? :mad:

Hihetetlen milyen emberek vannak, és csak mondják, mondják mondják. :mad:

Ne is mondd... nem értem, hogy minek kell szétoffolnia egyeseknek egy megbeszélést, főleg miután többen kérik hogy hagyja abba.
Ez az egész elfes dolog nagyon kényes, kell az nekünk, hogy Ati megint lezárja a témát mert félrebeszélünk? :mad: :mad:

Hóhér 05-15-2007 14:41

én direkt abba hagytam az írogatást korábban, mert féltem, hogy személyeskedés lesz belőle...

nem tévedtem

de ami sok az sok...

:)

Valezius 05-16-2007 10:17

Ati csinálhatnál egy szavazást, hogy zavarna-e, ha egy 10% barakk-10% tornyos elf 20% malusszal tudna tolvaj akciókat végezni. :o

Továbbá esetleg ilyen válasz lehetőségekkel: kapjon 50% maluszt, kapjon 80-at, a 80is kevés.

Ati 05-16-2007 10:29

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 96526)
Ati csinálhatnál egy szavazást, hogy zavarna-e, ha egy 10% barakk-10% tornyos elf 20% malusszal tudna tolvaj akciókat végezni. :o

Továbbá esetleg ilyen válasz lehetőségekkel: kapjon 50% maluszt, kapjon 80-at, a 80is kevés.

???

Minek? :-o

Valezius 05-16-2007 10:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 96528)
???

Érdekességképpen, mi másnak? :)

Ati 05-16-2007 10:56

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 96531)
Érdekességképpen, mi másnak? :)

Indíts... :D +1 elf topic már igazán nem számít :D:D:D:D:D:D

Én ezügyben már elmondtam az álláspontomat. :)

Valezius 05-16-2007 10:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 96532)
Indíts... :D +1 elf topic már igazán nem számít :D:D:D:D:D:D

Én ezügyben már elmondtam az álláspontomat. :)

Akkor majd megkérem a másik topic gazdáját :D
Nem szeretek eleve halott topicocat indítani. :)

Szemes224 05-16-2007 11:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 96528)
???

Igazad van, indíts inkább egy elfet:)

Valezius 05-16-2007 12:50

Hát szomorú befejezés lett.
Vannak dolgok, amik nem változnak.

jura 05-16-2007 12:55

Bezáródott az elf finomítás topic?

úgy látom :igen

pedig még le akartam írni , hogy nehogy valaki a 3.verzióra gondoljon, hogy a 30% nem is volt elirva és a rendszer is 30-at számolt, csak valami indok kellett a maluszokra, hogy a bunkerból gyújtó elfet leállítsák

erre nem is merek gondolni , csak a billenytyűim maguktól kattognak

Ati 05-16-2007 12:57

Quote:

Originally Posted by jura (Post 96577)

pedig még le akartam írni , hogy nehogy valaki a 3.verzióra gondoljon, hogy a 30% nem is volt elirva és a rendszer is 30-at számolt, csak valami indok kellett a maluszokra, hogy a bunkerból gyújtó elfet leállítsák

Igazából nem világos, hogy ha az egész beszélgetést nem akarod az elejétől elolvasni, akkor az utolsó felébe bekapcsolódva, miközben halvány fogalmad sincs, hogy az egész honnan is indult, miért kell összeesküvés-elméleteket szülni.

Biztos bennem van a hiba, és nagyon tuti dolog ilyeneket csinálni. ;)

Kutyuleee 05-16-2007 12:58

Quote:

van egy érzésem hogy ezért a leirásért, más ember/emberek billentyüi is kattogni fognak, egyfelöl ezt nyiltan mondták volna ki. Másfelöl akkora igény nem volt rá mert nem sok olyan topicra emlékszem,hogy gyengitsük az elfeket mert szétszednek így nem lehetett nagy probléma, emellett sokan jelezték hogy hibás az elf védelme... úgyhogy tuti nem 30-volt

BimmBimm 05-16-2007 13:02

Quote:

Azért nem semmi miket találsz ki. Lehet nem ártana elolvasni egy két elf-es topikot, tudom többezer hozzászólás de akkor is... Ha okosat nem tudsz mondani azért hülyeséget nem kell!

jura 05-16-2007 13:07

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 96579)
van egy érzésem hogy ezért a leirásért, más ember/emberek billentyüi is kattogni fognak, egyfelöl ezt nyiltan mondták volna ki. Másfelöl akkora igény nem volt rá mert nem sok olyan topicra emlékszem,hogy gyengitsük az elfeket mert szétszednek így nem lehetett nagy probléma, emellett sokan jelezték hogy hibás az elf védelme... úgyhogy tuti nem 30-volt

írtam is : én nem is merek rá gondolni,
és senkiről sem feltételezek ilyet!

Atiban én bízok, hozza meg a döntését és kész, de ze a húzásnyúzás már minden hülye gondolatot előhoz, bocsi!, lássunk világosan és játszunk.

ne gyertek állandóan azzal , hogy olvass vissza 1000 hozzászólást, mert mire végigolvastam már elfelejtettem ezt-azt vagy összemosódtak a dolgok.
És a finomításhoz normálisan szóltam hozzá, amíg erre esély volt.

Ati, kérlek szépen dönts mielőbb, úgysem tudunk okosabbat kihozni!

-Ede- 05-16-2007 13:20

Quote:

inkább járj többet társaságba:D :D :D

jura 05-16-2007 13:24

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 96580)
Ha okosat nem tudsz mondani azért hülyeséget nem kell!

Igazad van ...

bár mondtam majdnem okosakat is, sőt sokan nagyon okosat írtak, számolgattak órákon át, ezzel keltek-feküdtek, már már áldozatot hoztak az ügyért.

csak sajnos nem jutunk vele előbbre

Talán nem bűn, ha nem érek rá 4 topikot egész nap olvasni, játszani szeretnék, nem hülyeségekkel terhelni benneteket.

Biztosan feltűnt, hogy évek óta először jöttem a fórumra, mert ez az elf probléma nagyon húsbavágó, csak akkor jöttem, ahogy megtudtam...
nem is fogtok velem többet a fórumon találkozni, mert én inkább játszani szeretnék, ha lehetne...
azért ettől függetlenül örülhettek, hogy egy hülyével kevesebb lesz :D

ATI hozza meg a döntését végre ! Kérem szépen ! :)

nem gondoltam semmi összeesküvésre, csak már nem tudom normális dolgokkal magyarázni ezt az egyre érthetetlenebb megoldhatatlansági problémát

Valezius 05-16-2007 13:32

Gyártsak én is valami összeesküvést?

valakik már nagyon unták, hogy nem történt már másnap sőt harmadnap se semmi, ezért szabotálták a megbeszélést, hogy ne vita legyen, hanem Ati döntsön egyedül, mert az mégis gyorsabb. :p

Na milyen a fantáziám? :p

jura 05-16-2007 13:51

Tulajdonképpen búcsúzni jöttem...
megyek játszani inkább

nem haragszom senkire, nem dacból megyek a fórumokról, csak így terveztem, hogy pár napig maradok

sajnos mint újonc nem volt elég 1 nap alatt megtanulnom a fórum kezelését szabályait, megtanulni, fejben tartani, az összes visszaolvasott hozzászólást, ezért aztán a következő napokban megkaptam ezekért a magamét, meg azokért is amit csak félreértettetek , sebaj :)

legtöbben itt úgy gondolkodnak és írnak, nehogy kis pirospontot kapjanak :)
ezt a szabályt szerencsére sokáig nem tudtam :) (kezdőként)
az őszinte beszéd (és nem a megfelelni akarás) híve vagyok, ezért nem is voltam szimpi, ez rendben van, ez így működik mindenhol...
vállalom az őszinte soraimat, még akkor is ha ostobaságot sikerült írni, mert hátha így-vagy úgy , de lehet, hogy éppen az visz valamit előbbre, persze később rájöttem, ha hülyeséget írtam
inkább haragudjanak a szavaimért, vagy mi több győzzenek meg érvekkel ,mintsem azért kedveljenek, mert azt mondom, amit hallani jó (még akkor is ha mást gondolok)

Szándékosan nem volt célom senkinek rosszat,
ha mégis belegázoltam valakibe, akkor bocsánatot kérek !

remélem az elf kérdés is megoldódik hamarosan :)

Mindenkinek jó játékot kívánok !

ugye kezdőként most meg az a gondom, hogy hol lehet törölni magamat innen, majd csak rájövök... :DDD

jura 05-16-2007 14:14

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 96590)
Gyártsak én is valami összeesküvést?

valakik már nagyon unták, hogy nem történt már másnap sőt harmadnap se semmi, ezért szabotálták a megbeszélést, hogy ne vita legyen, hanem Ati döntsön egyedül, mert az mégis gyorsabb. :p

Na milyen a fantáziám? :p

egész jó :)

gyanus vagyok !

nem untam-csak már reménytelennek tartom, hogy több engedmény születhessen
én szabotáltam sajnos, (nem kellett volna), mert így meg rám lehet kenni most, hogy az ilyenek(mint én) miatt nem lehet megvitatni

mindenki tudja, hogy ez csak kifogás lenne, az igazi baj az hogy ezt az elf problémát lehetetlen igazságosan eldönteni, ezért látom jobbnak, ha Ati dönt, ehhez már rengeteg érvet olvasott, tud belőle egy jó megoldást gyúrni
most én eltünök, de figyeljétek meg , mindig lesz majd valaki, aki kikattan a viták alatt, főleg akinek egy ilyen legyengített elf orija van...

Everlasting 05-16-2007 14:25

Sajnálom hogy fejlesztés le lett zárva.

Azt meg méginkább,hogy Ati néha csak végig szaladsz a beírásokon és így kevered amikor toli támadóerőről ill a támadás hatásfokáról beszélünk.

Csak egy értelmes indokot szeretnék valakitől hallani, egy békés faj esetén miért nem a tevékenység támadó erejét csökkentsük és miért a tevékenység hatásfokát.Hiszen védekező fajnak is azért van kikiáltva, mert védekező bónusz %-ot kap a védőerejére, nem azért mert nem kissebb az őt érő támadás hatása! 8mint pl a sziesztánál)

Stev 05-16-2007 19:56

Szeretnék gratulálni minden "kedves" nagyszájú fórumozónak, hogy sikerült megint előhozni a 20/30 vitát, és a nem is túl burkolt célozgatásokat a hiba miatt! Sikerült elérni hogy a jó úton haladó megbeszéléseket Ati joggal lezárja! Meg mostmár tényleg elárulhatná valaki, hogy ha egész komolyan szóbakerül egy 50-80% közt változó malusz a felfedés+tknyitás mellé, akkor egyszerre miért elég a felfedés+tknyitás??? Tény hogy az 50 is elég kevéske eredményt hoz, de még mindig 2,5*akkora a hatékonyság mint 80nal! Akkor miről beszélünk, hogy ha csak 50ig csökkenhet akkor inkább ne csökkenjen??? Attól jobb lesz? Mert az az egy képlet aztán marhára megbonyolította volna a játékot!:mad: :mad: :mad:

Andrew 05-16-2007 20:02

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 96651)
Szeretnék gratulálni minden "kedves" nagyszájú fórumozónak, hogy sikerült megint előhozni a 20/30 vitát, és a nem is túl burkolt célozgatásokat a hiba miatt! Sikerült elérni hogy a jó úton haladó megbeszéléseket Ati joggal lezárja! Meg mostmár tényleg elárulhatná valaki, hogy ha egész komolyan szóbakerül egy 50-80% közt változó malusz a felfedés+tknyitás mellé, akkor egyszerre miért elég a felfedés+tknyitás??? Tény hogy az 50 is elég kevéske eredményt hoz, de még mindig 2,5*akkora a hatékonyság mint 80nal! Akkor miről beszélünk, hogy ha csak 50ig csökkenhet akkor inkább ne csökkenjen??? Attól jobb lesz? Mert az az egy képlet aztán marhára megbonyolította volna a játékot!:mad: :mad: :mad:

teljességgel igazad van, és meg lehet nézni, kik offolták szana széjjel a témát... lassan újra végig kellene gondolni azt a topicot, ami arról szól, hogy ki írhat a megbeszélésekbe!
még abban bízhatunk, hogy Ati figyelembe veszi, hogy a toronyarányos malusznövekedést még az 50% maximum hatékonyság mellett is támogatták jópáran

Penya 05-16-2007 20:03

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 96651)

Joggal? Ezt gondold át még1X

Andrew 05-16-2007 20:05

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 96653)
Joggal? Ezt gondold át még1X

az elején leszögezte, hogy nem tűr meg semmiféle offolást... ha ezt nézzük, sajnos igenis joggal zárta le :(
admin joggal :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 14:43.