Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Dipis szösszenetek:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1189)

Liza itt is... 10-30-2007 07:55

Asszem én is hulla voltam akkor amikor ezeket írtam:)
De lassúban 12 kör tiltás kész elvonási tünetekkel jár:(
Főleg 5. szinten egyetlen orival:(

Dragi 10-30-2007 07:56

lehet hogy a Diplomácia menüpont nem baromkodásra való ? ;)

BimmBimm 10-30-2007 07:57

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 132608)
Asszem én is hulla voltam akkor amikor ezeket írtam:)
De lassúban 12 kör tiltás kész elvonási tünetekkel jár:(
Főleg 5. szinten egyetlen orival:(

OFF: Szédülés, remegés, izzadás, ingerlékenység?:D Megoldás: Intravénás hód:p

Liza itt is... 10-30-2007 07:59

Igen, Ati is ezt írta...
Ettől függetlenül fenntartom azt, hogy egy-egy jó hirdetés vicces is tud lenni és nem kell érte tiltani...
Na sebaj:)
Kezdek megint érdekes hirdetéseket gyártani, mert már kitámadni értelmetlen bizonyos csoportokban...

Dragi 10-30-2007 08:02

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 132611)
Igen, Ati is ezt írta...
Ettől függetlenül fenntartom azt, hogy egy-egy jó hirdetés vicces is tud lenni és nem kell érte tiltani...
Na sebaj:)
Kezdek megint érdekes hirdetéseket gyártani, mert már kitámadni értelmetlen bizonyos csoportokban...

én szerintem nekem is volt 1-2 hirdetésem ami vicces volt de sose kaptam érte kitiltást vajon miért is lehet ez ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ditke 10-30-2007 08:04

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 132614)
én szerintem nekem is volt 1-2 hirdetésem ami vicces volt de sose kaptam érte kitiltást vajon miért is lehet ez ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Mert te csak külön kérésre kapsz...:) azt is csak a külsőn...:D:D:D

Liza itt is... 10-30-2007 08:04

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 132614)

Majd kiderül ha megint hajlandó vagyok kockára tenni 5 kört a játékomból:)

Dragi 10-30-2007 08:06

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 132616)
Mert te csak külön kérésre kapsz...:) azt is csak a külsőn...:D:D:D

khmmm khmmm csúnya volt :p :)

[HTPA]GeeForce 10-30-2007 08:07

****** (#******)
2007-10-27 ..
Helyezés: ****
Érték: 22122

Üdv.

Én én én egy komoly hangsúlyozom egy KOMOLY szövetségest keresek! Szóval én lennék a vezér meg a tagjai is a szövetségnek, de természetesen keresek is szövetségest vagyis komolyan keresek tagokat a szövetésbe.
Nah ha már tisztáztam hogy mit akarok akkor írom is hogy mi az elvárásaim:
- élőhalott fajú és varis képességű ország ő lesz a varázslónk!
- aztán kell egy szuper tolvaj egy ork neki nem kell vari neki csak sok tolvaja legyen (itt jön a trük majd a varis élőhalott fogja nyitni a kaput az ellenségre.
- hadis is kell az mindenképpen legyen fél-elf mert azok nagyon jók félig elfek és így nagyon erősek. Neki sok támadó kell és kevés védelem.
És itt jövök én mint majd hatalmas hozzá értő vezér és én termelő leszek sunyiban termelni fogok élőhalott országommal gazdálkodó vagyok és sok tanyám lesz mert ha engem leártóznak nem fog rám hatni a vihar meg a szárazság, de lesz sok tolvajom is hogy ne lopjanak le.

Előre is köszönöm a bizalmat várom a jelentkezéseket!
jaja és még valami msn nem kell meg semmi majd mindig írogatunk egymásnak meg ilyesmi. Gyakran nézzetek be az országotokba ugy kb havonta 1X, de többX nem is kell, mert megy az magától is VIP nem lehet az oridon az kizáró ok!
még valami beszélgetni sem szeretek ha írsz lehet, hogy nem írok vissza csak be veszlek a szövetségbe!

u.i.: és utálom ha valaki úgy ír valamit hogy nem írja alá!!!

Tisztelettel: Anonymus

BimmBimm 10-30-2007 08:07

Sok érdekes Dipis üzi van és nagy része valóban az emberi butaság, vagy inkább a játékhoz hozzá nem értés következménye, de nekem nagyon tetszenek a direkt kreált poénos hirdetések is... aki ilyet tesz fel jól teszi, csak akko vállalnia kell a következményeket:D:D:D

Ditke 10-30-2007 08:08

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 132619)
khmmm khmmm csúnya volt :p :)

:eek:inkább emlékezetes...:D:D:D

[HTPA]GeeForce 10-30-2007 08:09

Az utóbbi idők legjobb dipis beírása. :D

(Szerintem persze.)

Dragi 10-30-2007 08:10

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 132622)
:eek:inkább emlékezetes...:D:D:D

kinek hogy :) én már el is felejtettem :p annyira nem volt nekem az jó hogy emlékezzek rá :p :)

Liza itt is... 10-30-2007 15:40

Szerintem az egykori enyémeim jobbak voltak...;):D
Ott még volt olyan is, aki beugrott...:):rolleyes:
Azok a régi szép idők...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

laci 10-30-2007 16:13

Azt kell mondanom hogy a Gee által bemásolt hirdetés (1369-es hsz, nem idézem mert hosszú) engem nagyon nagy mértékben emlékeztet a szép emlékű Csofika stílusára :rolleyes:

Toti 10-30-2007 17:10

xxx (#xxxxxx)
xxxxxxxxxxxxxx
Helyezés: xxx
Érték: xxxxx

Harcosok, és egy varis kerestetnek! Lehetőleg ember, v. törp.

Harcosok-at mindenhol szívesen látják.:D
Akkor most milyen lesz a faja a varinak? már csak a hulla hiányzik.:D

Cassandra 10-31-2007 21:24

Bocsi, de nem lehet kihagyni.:D
És mert csak.:p

********** (#******)
2007-10-31 19:53:55
Helyezés: ***
Érték: ****

Sziasztok!

Tudom hogy vágytok egy megbízható közösségre, ezért ezt el kell olvasnotok! MINDEN EGYES MONDAT ÉS MINDEN SZÓ IGAZ BENNE!!!!
A Laura néni testvérének a vőlegényének a barátjának az öccse hallotta hogy szövetségünk új tagot vár!
Ezt a hírt a HWCsDEB (Hódító W Csoport Diplomácia Ellenörző Bizottság) is MEGERŐSÍTETTE!!!! LEHET JELENTKEZNI EBBEN AZ ORSZÁGBAN.
MINIMÁLIS feltételeknek kell csak megfelelni. A legkülönbözőbb országos, és nemzetközi médiumok adtak hírt e minimális elvárássorról, miszerint:
CSAK MOST, a belépéshez NEM szükséges több éves tapasztalat, mindössze a tanácsok megfogadása!!!
CSAK MOST, a VIP tagság NEM kötelező csak erősen AJNÁLOTT!!!
CSAK MOST, választhatsz a következő fajok közül, hadis formációban: óriás, ork!!!
CSAK MOST, megengedett hogy lefele esetleg TÖBB körre is ellégy szakadva, segítünk a zárkózásban!!!
CSAK MOST, 200 hektáros maxolás, több hektár sajnos KIZÁRÓ OK!!!
ÉS ez csak MOST és csak NEKTEK csak EBBEN a csoportban!!!! KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!!!
A teendők: Rád illenek a feltételek? Azaz 200 hektáron ork vagy óriás fajjal hadis beállítottságú vagy? Nincs más dolgod mint ZÖLDBEN jelentkezz ebben az országban:
********** (#******)

KÖSZÖNÖM!

BimmBimm 10-31-2007 21:28

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 132990)
Bocsi, de nem lehet kihagyni.:D
És mert csak.:p

********** (#******)
2007-10-31 19:53:55
Érték: ****

Sziasztok!

Tudom hogy vágytok egy megbízható közösségre, ezért ezt el kell olvasnotok! MINDEN EGYES MONDAT ÉS MINDEN SZÓ IGAZ BENNE!!!!
A Laura néni testvérének a vőlegényének a barátjának az öccse hallotta hogy szövetségünk új tagot vár!
Ezt a hírt a HWCsDEB (Hódító W Csoport Diplomácia Ellenörző Bizottság) is MEGERŐSÍTETTE!!!! LEHET JELENTKEZNI EBBEN AZ ORSZÁGBAN.
MINIMÁLIS feltételeknek kell csak megfelelni. A legkülönbözőbb országos, és nemzetközi médiumok adtak hírt e minimális elvárássorról, miszerint:
CSAK MOST, a belépéshez NEM szükséges több éves tapasztalat, mindössze a tanácsok megfogadása!!!
CSAK MOST, a VIP tagság NEM kötelező csak erősen AJNÁLOTT!!!
CSAK MOST, választhatsz a következő fajok közül, hadis formációban: óriás, ork!!!
CSAK MOST, megengedett hogy lefele esetleg TÖBB körre is ellégy szakadva, segítünk a zárkózásban!!!
CSAK MOST, 200 hektáros maxolás, több hektár sajnos KIZÁRÓ OK!!!
ÉS ez csak MOST és csak NEKTEK csak EBBEN a csoportban!!!! KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!!!
A teendők: Rád illenek a feltételek? Azaz 200 hektáron ork vagy óriás fajjal hadis beállítottságú vagy? Nincs más dolgod mint ZÖLDBEN jelentkezz ebben az országban:
********** (#******)

KÖSZÖNÖM!

Wáááááá
csak betette a hirdetésem:eek::eek::eek:
:D:D:D

[HTPA]GeeForce 10-31-2007 21:56

Én ork kereskedő vagyok, tolvaj beállítottsággal. Full íj, kevés vari, sok toli. :D

Bevesztek? :)

Ditke 11-01-2007 06:53

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 132991)
Wáááááá
csak betette a hirdetésem:eek::eek::eek:
:D:D:D

:rolleyes:már megijjedtem, de igazán örülök, hogy még mindig nem vagy komplett!:) :) :)

BimmBimm 11-01-2007 08:07

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 133033)
:rolleyes:már megijjedtem, de igazán örülök, hogy még mindig nem vagy komplett!:) :) :)

Ezt tőled bóknak veszem:p:p:p

Ditke 11-01-2007 13:32

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 133035)
Ezt tőled bóknak veszem:p:p:p

valóban annak szántam!:)

BimmBimm 11-01-2007 13:45

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 133070)
valóban annak szántam!:)

De én aggódom Érted, mert nem látlak "alkotni" :D:D:D

Ditke 11-01-2007 14:35

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 133072)
De én aggódom Érted, mert nem látlak "alkotni" :D:D:D

baj akkor van nálam, ha elkezdek "alkotni"!:)

Ditke 11-01-2007 14:53

Érték: 9010

én 2 félef tudóst keresek vip tagsággal, és min 1 éves játéktapasztalattal!200 hektáron! Ha nemtetszik a játték felfogásod, kidoblak! MIt majd barátság! Ha nemtudsz játszani, nemvagy szövi!

...vagy nagyon fiatal, vagy egy IQ-bajnok...:p

Dragi 11-01-2007 14:54

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 133079)
Érték: 9010

én 2 félef tudóst keresek vip tagsággal, és min 1 éves játéktapasztalattal!200 hektáron! Ha nemtetszik a játték felfogásod, kidoblak! MIt majd barátság! Ha nemtudsz játszani, nemvagy szövi!

...vagy nagyon fiatal, vagy egy IQ-bajnok...:p

esetleg mindkettő :rolleyes:

Ditke 11-01-2007 15:00

Érték: 9499

Üdv Hódítók !
Hulla varist keresek sok tanyával és sok tekivel , keresek hulla tolist sok tanyával és sok tekivel és keresek egy fél-elf hadist legalább 3K védővel és 1 K támadóval ez legyen TF.
Jelentkezni nálam ződbe . Profi szövetséget akarok összerakni ezért 5 naponta leg alább egyszer nézz be hogy ne törlődjön az orid vagy legyen viped mer akkor se törlődik.
Én régóta játszok kb 2 hete és van má tapasztalatom is bőven .
Jelentkezzetek mer nekem egyedül nem megy !
Lámák ne irjanak ! Leg alább olyan jó legyé mint én vagyok !
Nahcsá ####

...Ő pedig bosszantó, már másodjára adja fel az ilyen jellegű hirdetését....:p:mad:

Ditke 11-01-2007 15:01

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 133080)
esetleg mindkettő :rolleyes:

esetleg....:D

Dragi 11-01-2007 18:05

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 133081)
Érték: 9499

Üdv Hódítók !
Hulla varist keresek sok tanyával és sok tekivel , keresek hulla tolist sok tanyával és sok tekivel és keresek egy fél-elf hadist legalább 3K védővel és 1 K támadóval ez legyen TF.
Jelentkezni nálam ződbe . Profi szövetséget akarok összerakni ezért 5 naponta leg alább egyszer nézz be hogy ne törlődjön az orid vagy legyen viped mer akkor se törlődik.
Én régóta játszok kb 2 hete és van má tapasztalatom is bőven .
Jelentkezzetek mer nekem egyedül nem megy !
Lámák ne irjanak ! Leg alább olyan jó legyé mint én vagyok !
Nahcsá ####

...Ő pedig bosszantó, már másodjára adja fel az ilyen jellegű hirdetését....:p:mad:

Ha jól sejtem akkor épp most pirosodott be :):):)

Andrew 11-01-2007 18:13

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 133092)

remélem is... engem egy picit bosszantanak az ilyen hirdetések :o

Ditke 11-01-2007 18:14

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 133092)

igen, valaki intézkedett.... nem gondoltam volna, hogy ilyen messzire nyúlik a kezed!:D:D:D

Dragi 11-01-2007 18:53

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 133094)
igen, valaki intézkedett.... nem gondoltam volna, hogy ilyen messzire nyúlik a kezed!:D:D:D

psszt! ne buktass le :D:D:D

Cassandra 11-01-2007 20:00

Gondolom ez se sokáig lesz ott, ahol most leltem.:)

****** (#******)
2007-11-01 19:12:21
Érték: *****

valaki nagyon erös országot keresek aki csekély pénz összegekért elvégez néhány támadást

Eke 11-01-2007 20:02

Lehet hogy nem tudta hogy még nincs bérgyilkos mint külön faj

Eke 11-01-2007 20:09

Hali!

hétvégi szövit alakitanék.. ha müködne az ilyen;)

olyanok jöjjenek, kik(hozzam hasonloan) csak 7végente tudnak jatszani vmenniyt, ám emiatt negyrészt mf-nek kényszerülnek, s hat tudhatjuk: ugy itten mar nehez az elet!;)

szal akik hasonlo problémában vagytok, dobjatok 1 mailt, aztan latjuk mi lesz.. hatha sikerül 1 jo szövit összedobni;)

üdv,zzzzzz

Érdekes elképzelés

Eke 11-01-2007 20:10

Hali!

olyanok jöjjenek, kik(hozzam hasonloan) csak 7végente tudnak jatszani vmenniyt, ám emiatt negyrészt mf-nek kényszerülnek, s hat tudhatjuk: ugy itten mar nehez az elet!;)

szal akik hasonlo problémában vagytok, dobjatok 1 mailt, aztan latjuk mi lesz.. hatha sikerül 1 jo szövit összedobni;)

üdv,zzzzzz

Érdekes elképzelés

Fefe013 11-01-2007 20:13

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 133116)
Hali!

üdv,zzzzzz

Érdekes elképzelés

Szerintem nem az! Én is csak hétvégén játszom a suli miatt és nagyon nehéz egy szövit összehozni így......

Eke 11-01-2007 20:15

Nem azt mondtam hogy nem jo ötlet,csak azt hogy érdekes

Fefe013 11-01-2007 20:16

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 133119)
Nem azt mondtam hogy nem jo ötlet,csak azt hogy érdekes

Ez igaz:):)

Ati 11-01-2007 21:54

"hy , varis orit keresek a szővibe , 3hadisvan eddig . tóvábi infóért irj nekem ."

Azt hiszem, hogy az oktatás színvonalában egyre jobban csalódnom kell... Ilyen helyesírással valakit átengedni első osztályból... Nem semmi. :(

All times are GMT +1. The time now is 22:41.