![]() |
[quote=Synkel;106634]
Quote:
A köröknek meg még mindig nem értem mi köze egy tolvajakcióhoz :confused: |
[quote=Brown;106692]
Quote:
A köröknek pillanatnyilag semmi, épp ezt sérelmezem, ha nem tűnt volna fel... Ez így kicsit hülyén hangzik, nem tudom miért az én nevem írta be, holott nem is magam idéztem:D |
Quote:
[/quote]-t is, es igy elrontjak az egeszet, a tobbiek meg csak folytatjak a lancreakciot egy sima idezessel is, egy quote mindig lezaratlan marad :) ps: vedd ki az irasodbol a [quote=Synkel]-t, es jo lesz :) |
[quote=Synkel;106694]
Quote:
Komolyra fordítva feltünt... Csak eddig még nem hallottam elfogadható indokot. ;) Csak azt ne találjátok ki, hogy a toli banda is úgy kelljen útra mint a hadsereg. :D |
hát én még mindig nem tudom h mi ez a 3-4körre nem lehet lopni mert szétütnek
egy jó toli mindig be van védve annyira h ne lehessen könnyedén átgyalogolni rajta, aki meg nem ne erre hivatkozva lopjon 3kpont távból másrészt aki tényleg jó toli az haszonszerzésnél úgy lop valakit h megnyitja a kaput és a 10.kör uccsó percében lop, szerintem kevés az olyan hadis aki 1percen belül észreveszi és már deríti is fel másrészt nem is azokkal van a nagy gond akik haszonszerzést akarnak 10körről, mert azokank úgy kell(hisz 3 körről 2*annyit hozhatna, hanem azokkal akiket egy szövi beüt, a tolis és a szövi között lesz 5k pont kül. majd a tolis a szövi egyik tagját addig égeti amíg za fel nem adja(v mivel már ezt be lehet jelenteni max 2 napon át folyamatosan)és akkor a hadis próbál visszaépülni, hisz 5k pontot senki sem bont be, de a tolis 2* annyit legyújt mint amennyit a hadis vissza bír építeni ez a probléma!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
minden felállásban kellene h legyen kockázat, és én úgy látom h jelenleg a tolival oldható csak meg h ne legyen kockázat |
Quote:
|
Quote:
"Valószínű nagyon könnyű tolit játszani és behozhatatlan előnye van mert ahogy haladunk felfele elöntik a tolik a csoportokon mert még 5-be még csak 20-25% tolivan mire feljutunk 1/a-ba addigra a csoport 90-95% toli mert hihetetlen stratégiai előnye van." Ja persze ez is hülyeség csak hogy azért vagyok ilyen ironikus mert a fordítotja igaz és ha tovább gyengítjük a tolisokat elfognak tünni a lejebbi csopikból is. |
All times are GMT +1. The time now is 15:59. |