Érdekes téma van kibontakozóban, nem is bírom megállni, hogy ne szóljak hozzá:
Gee sikerült körbeírnod miről is szól egy anime. Hozzátenném, hogy az általad leírt mesék zöme nem is 3-12 éves korúaknak való és nem is épp a reggeli órákra. De csak mert egy más kultúrát képviselnek ne ítéljük el, mert nem egy animét láttam (nem csak sorozatot) aminek mondanivalója példaértékű lenne vagy épp a története hol megható, hol érdekes, hol kifejezetten izgalmas. Továbbá nem hiszem, hogy olyan szociális problémákat is felvetne egy rajzfilmnézés amitől bárki gyilkolásra szánná a fejét. Még ha nem is osztod a véleményemet én szívesebben élnék Japánban (itt élik virágkorukat ezek a mesék), ahol gyerek tiszteletből nem mond ellent a szüleinek, ahol a munkájukhoz az emberek a leglojálisabbak a világon és a tökéletességre törekednek, ilyen meséken nőnek fel és mégsem szaladgálnak csodakardal az utcán egymás gyilkolászva. Az, hogy a magyar kereskedelmi tvék ezekből a mesékből baromi jól profitálnak (ilyen-olyan ajándék tárgyak, gyűjthető kártyák + reklám) az más tészta. De a Süsü, A Futrinka utca és a hozzá hasonló nagy magyar klasszikusok kora lejárt, elszállt felettük az idő.
Tv-t én már elvből nem is nézek Híradót meg pláne. Inkább a homokba dugom a fejem csak ne tudjam, hogy mennyire süllyedhet még mélyebbre ez az világ...
Régebben nekem volt egy ilyen email címem amire orit regeltem:
nemallfela@maffia.hu persze bann lett a vége. Rögvest indítottam egy ilyenre orit
nemallfela@freemail.hu igaz a hozzá tartozó orit én töröltem de akár ebbe is bele lehet volna magyarázni, hogy potenciám végett egy perverz kukkoló vagyok vagy valami ehhez hasonló :D:D:D No persze ez nem igaz, valóságalapja nincs :D:D:D
De ha Ati elveivel ezek a domainek nem férnek össze, ám legyen. Semmiből sem tart egy freemailes vagy hotmailes ládát csinálni, kár ilyeneken fennakadni. Szabály az szabály, nem lehet és kész :D
Az meg megint egy másik dolog, hogy egy
kismamagyilkos@maffia.hu-s illető később
terezanya@freemail.hu-n újra reggel. Az email cím változik de az illető nem. Erkölcsi bizonyítvány meg nem szükségeltetik a játékhoz. A játékosakat ilyen módon szerintem nem lehet szűrni viszont a korábban említett domainek népszerűségét lehet csökkenteni.
Amúgy meg mesenézéstől, híradó nézéstől, emailcímtől függetlenül igaz az a mondás, miszerint : Nagy az Isten állatkertje! Lásd Tele- Tabbik :eek:
Az őrposztok nem fognak visszakerülni a játékba? Van egy termelő orim ahol lázadozik a nép, nagyon el vannak kanászosodva és le kéne gyakni őket :D:D:D:D